RLCS

Serija prvakov Rocket League, popularno RLCS, je e-športni turnir, na katerem nastopajo nekateri najboljši igralci Rocket League na svetu. Z leti se je serija RLCS, ki se je začela leta 2016, dvignila na nove višine. To tekmovanje je vedno imelo popolno podporo skupnosti igralcev in navijačev, ki je prispevalo k povečanju nagradnega sklada prvenstva, zaradi česar je svetovno prvenstvo RLCS postalo eno največjih tekmovanj na sceni e-športa Rocket League.

RLCS je glavni dogodek v ekosistemu Rocket League eSports. Razvijalec igre, Psyonix, gosti ta turnir. Serija RCLS poteka dvakrat letno, pri čemer vsako od teh tekmovanj traja približno tri mesece. V idealnem primeru je vsaka serija običajno mešanica spletnih in offline finalov.

Pregled serije prvakov Rocket League

Pregled serije prvakov Rocket League

Od leta 2016, ko se je začela serija prvakov Rocket League, je to tekmovanje imelo osupljivih šest zmagovalcev. To je jasen pokazatelj, da je prvenstvo RLCS v eSportu eden najbolj tekmovalnih dogodkov, zaradi česar je noro nepredvidljiv. Z leti se je povečal tudi nagradni sklad tekmovanja, saj je zmagovalec prve sezone domov odnesel 75.000 $, zadnji zmagovalci pa so osvojili približno 1.000.000 $.

RLCS Championship Series obsega štiri regije. Evropa in Severna Amerika veljajo za najmočnejše in nastopajo na vseh dogodkih od začetka RLCS. Po drugi strani sta bili seriji nedavno dodani Oceanija in Južna Amerika v letih 2017 oziroma 2019.

Svetovno prvenstvo v raketni ligi

Rocket League World Champions je zaščitni znak tekmovanj RLCS. Na tem dogodku sodeluje 12 ekip, s štirimi ekipami iz Severne Amerike in Evrope ter dvema iz Oceanije in Južne Amerike.

Skozi leta RLCS: Rocket League World Champions vidi ekipe, ki so razdeljene v štiri skupine po tri ekipe, ki tekmujejo v krogu. Prvi dve ekipi iz vsake skupine nato nadaljujeta v izločilne faze. Četrtfinale so običajno najboljše iz petih serij, medtem ko zmagovalci obeh polfinalov sodelujejo v najboljših sedmih serijah.

Pregled serije prvakov Rocket League
O Rocket League

O Rocket League

raketna liga je nedvomno uveljavil svoje ime kot razburljiv naslov e-športa. Za nove igralce se šteje tudi za težko obvladljivo. Rocket League je v bistvu vse o igralcih, ki nadzorujejo avto in usmerjajo žogo v nasprotnikova vrata. Zdaj, ko so v igro vključeni avtomobili, je Rocket League enostavno uvrstiti med klasično dirkalno igro, vendar je v veliki meri športna igra z "avtomobili kot igralci"

Vsak krog traja pet minut, s tekmovalne ekipe si prizadevajo prehiteti drug drugega. Rocket League se lahko igra v solo načinu za igralce, ki so novi v igri in tekmujejo z računalnikom. Čeprav se zdi igra nekoliko preprosta, zahteva veliko vaje.

Raketa je lahko prikazana kot zabaven preobrat v nogometu. Igra prikazuje, da igralci za zadetek uporabljajo avtomobile na raketni pogon. Tako mora vsak igralec prilagoditi svoje vozilo za tekmovanje. Igra se običajno igra v ekipah po osem igralcev. Igralci se lahko odločijo za sodelovanje v načinih za enega ali več igralcev. Čeprav obstaja način za enega igralca, igra dovoljuje največ štiri igralce na isti platformi. Igra omogoča tudi igranje na različnih platformah na PlayStation 4. Xbox One, PC in Nintendo Switch.

Zakaj igrati Rocket League

V bistvu obstaja veliko razlogov, zakaj imajo igralci radi Rocket League. Izjemna lastnost igre je, da spodbuja timsko delo. Prav tako je obvladovanje spretnosti ključnega pomena, ko se borite z drugimi ekipami. Zaradi konkurence in številnih profesionalnih igralcev je Rocket League v zadnjih letih vse bolj priljubljena.

O Rocket League
Zakaj je svetovno prvenstvo Rocket League priljubljeno?

Zakaj je svetovno prvenstvo Rocket League priljubljeno?

Z nešteto Rocket League Spletni eSport turnirji ki poteka vse leto, tako veliki kot mali, ostaja, da je RLCS World Championship Series eden najbolj priljubljenih turnirjev v e-športu med stavami. Kljub temu je tukaj nekaj razlogov, zakaj RLCS World ostaja priljubljen med igralci, ki stavijo na večje esport turnirje:

Prvič, svetovno prvenstvo RLCS predstavlja najboljše na svetu iz različnih eSport lig Rocket League. Večina igralcev danes radi stavi na največje e-športne turnirje.

Drugi razlog, zakaj je svetovno prvenstvo Rocket League uvrščeno med najboljše e-športne turnirje, na katere je treba staviti, je obstoj regionalnih prvenstev. V idealnem primeru, ko lahko igralci nekaj časa spremljajo ključne ekipe ali igralce, pridobijo prepotrebno samozavest, da dajo stave.

Obsežno poročanje o svetovnem prvenstvu RLSC po spletna mesta za eSport stave je tudi dober razlog, zakaj je to tekmovanje zelo priljubljeno v stavah. Večina priznanih stavnic danes pokriva ta dogodek in ponuja obsežne trge stav.

Nazadnje, trajanje igre je še ena pomembna atrakcija med igralci. Danes večina igralcev nima potrpljenja čakati ure in ure, preden se lahko določijo njihove stave. Pri normalni igri je zagotovljeno, da se tekma konča v 10 minutah, razen za neodločen rezultat, ko morata obe ekipi igrati podaljške nenadne smrti, da prekineta izenačenje.

Zakaj je svetovno prvenstvo Rocket League priljubljeno?
Zmagovalne ekipe na svetovnih prvenstvih Rocket League in največji trenutki

Zmagovalne ekipe na svetovnih prvenstvih Rocket League in največji trenutki

Zmagovalne ekipe

  • Prva sezona: Na prvem od številnih svetovnih tekmovanj Rocket Leagues so se ekipe iz Evrope in Severne Amerike borile za glavno nagrado. V napornem tekmovanju je iBS v prvi sezoni zmagal.
  • Druga sezona: Evropsko-ameriško tekmovanje se je nadaljevalo. Flipside Gaming je v finalu premagal Mock-It in domov odnesel naslov v 2. sezoni.
  • Tretja sezona: na svetovnem prvenstvu RLCS je bila vključena Oceanija. Med nekaj zgodovinskimi trenutki je Northern Gaming (NG) osvojil prvenstvo.
  • četrta sezona: Svetovno prvenstvo RLCS v ZDA. Po monumentalnih treh igrah dih jemajoče akcije eSports je Gale Force Esports zmagal v četrti sezoni.
  • Peta sezona: prva sezona brez neposrednih kvalifikacij v RLCS. V finalu so navijače počastili z redkimi trenutki sijajne igre raketne lige. končno, Ekipa Dignitas zmagal v 5. sezoni svetovnega prvenstva RLCS.
  • Šesta sezona: V bitki za prvenstvo šeste sezone se je Cloud 9 boril proti ekipi Dignitas. na koncu, Oblak9 je bila sila, s katero je treba računati, prevladoval in na koncu zmagal v finalu.

Renault Vitality an NRG Esports zmagal v sedmi oziroma osmi sezoni. 9. sezona, ki je bila prvotno načrtovana za februar do april 2020, je bila zaradi pandemije COVID-19 preložena. Upajmo, da bo leto 2022 prineslo novega svetovnega prvaka, saj je to že tradicija na tem tekmovanju.

Največji trenutki

EnVy's Epic Comback 2018

ZavistTežko pričakovana igra 's proti Tainted Minds je bila nedvomno tista, ki jo EnVy šteje za 'sprehod'. Vendar pa so Tainted Minds skoraj izpolnili svoja pričakovanja in v naslednji seriji hitro povišali z 2-1, na četrti tekmi pa vodili s 3-0. Na nekoliko presenetljiv način, z dvema minutama na uri, je EnVy v hitrem zaporedju padla, da bi zmagala in izsilila peto igro – ki so jo zmagali.

Izguba G2 za zlobne genije

G2 Esports je ena najbolj okrašenih ekip Rocket League. Na tekmi G2 2018 z Evil Geniusom na svetovnem prvenstvu RLCS so se stvari precej nepričakovano zasukale. G2 velja za varno stavo, Zlobni geniji potegnila vrsto nastopov in na koncu izločila G2 v razburljivem tekmovanju. Kot njihovo prvo tekmovanje, so Evil Geniuses poudarili, kaj sploh pomeni svetovno prvenstvo Rocket League – presenečenja!

Zmaga za podaljške Gale Force

Veliki finale leta 2017 se je za večino oboževalcev e-športa Rocket League zdelo nekoliko antiklimaktično. V finalu sta sprejeli dve ekipi, Gale Force in Method. Medtem ko se je Gale Force že umaknil z Methodom v seriji sedmih iger, je finale nedvomno dočakal hype. Tekma je padla na črto, s šestimi minutami dodanega časa le za gol Alexandreja "Kaydopa" Couranta iz Gale Force, ki jim je prinesel zmago.

Zmagovalne ekipe na svetovnih prvenstvih Rocket League in največji trenutki
Kje in kako staviti na RLCS?

Kje in kako staviti na RLCS?

Stave na turnirje v eSportu bi morale biti enostavne, toda tisti, ki prvič igrajo v e-športu, morda ne bodo tako zlahka našli pot, ko prebirajo seznam turnirjev eSports.

Kje staviti na RLCS

Kje staviti, bi moralo biti vedno glavna skrb vsakega oboževalca RCLS Rocket League. Z veliko platformami za stave na e-šport, ki pokrivajo Rocket League, je vedno varno preučiti vse razpoložljive možnosti. Za začetek so najboljše platforme za stavljanje na e-šport tiste z zgodovino pokrivanja e-športa. Poleg tega odlična podpora strankam, konkurenčne kvote, ocene strank in načini plačila bi morali biti ključni pomisleki pri preučevanju potencialnih spletnih mest za e-športne stave.

Kako staviti na RCLS

Vedno obstaja več preprostih stavniških trgov, kot je stava 'popoln zmagovalec'. Čeprav je za njihovo razumevanje potrebno malo truda, je za uspeh pri eSport stavah potrebno veliko več.

Ker so stave RCLS Rocket League razširjene, je lahko dajanje stav zapleteno, zlasti za začetnike. Tukaj je nekaj priročnih nasvetov za stave Rocket League, ki bi morali priti prav vsakemu ljubitelju e-športa.

  • Naredite domačo nalogo – spremljajte statistiko ekipe in raziskovalne ekipe
  • Imejte strategijo in jo še naprej izpopolnjujte, da bo ustrezala vašim željam pri igranju iger
  • Upravljajte svoj bančni račun
  • Sprejmite odgovorno igranje na srečo
Kje in kako staviti na RLCS?

Zadnje novice

Vodnik za stave: Prihajajoči dogodki Rocket League 2022
2022-08-04

Vodnik za stave: Prihajajoči dogodki Rocket League 2022

Industrija e-športnih iger je že leta izjemna atrakcija. In čeprav je na voljo vse vrste strelskih naslovov, večina igralcev e-športa postane nekoliko zaskrbljena glede splošnih naslovov in predvidljivih načinov igre. Raketna liga igralci so tako srečni. Ta e-športni naslov izstopa v svojem žanru, saj zagotavlja dobro privlačnost, zahvaljujoč svojemu fascinantnemu konceptu. Hitro naprej, Rocket League se ponaša z impresivnim seznamom tekmovalnih dogodkov.