Stavite na Six Invitational 2023

Ubisoftov Six Invitational si ustvarja ime na svetovnih turnirjih v esportu. Vsakoletni profesionalni spletni turnirji v ešportu Rainbow Six Siege privabijo nekatere najboljše igralne talente na svetu. Turnir s sedežem v Montrealu, kjer Ubisoft razvija igro, gosti ekipe, ki tekmujejo v prvenstvu, podobnem svetovnemu pokalu.

Leta 2021 so organizatorji tekmovanja zaradi zaprtja meje v Franciji prestavili tekmovanje. Zaradi nenehne pandemije bo predvidoma potekal v Parizu leta 2022, se bodo igralci tekmovanja srečali v Palais Brongniart. Iz varnostnih razlogov dogodek ne bo prisoten. Kot prvi večji dogodek po letu 2020 organizatorji Rainbow Six pričakujejo močno spletno gledanost.

O Six InvitationalRainbow Six SiegeR6 načini igrePriljubljenostKje in kako staviti na Six Invitational?
O Six Invitational

O Six Invitational

Zbira 19 ekip, ki bodo tekmovale na medregionalnem turnirju z dvojno eliminacijo. Organizatorji dogodka so povečali število turnirskih tekem. Ekipe so glede na število razporejene v dve skupini. Udeleženci bodo igrali v združenih 81 tekmah, razdeljenih med štiri regije na odru. Najboljših 8 ekip iz vsake skupine nadaljuje v končnico.

Igralci turnirja prejemajo podporo globalnih oboževalcev Rainbow Six Siege in skupnosti z vsega sveta. Skupnosti prispevajo k Battle Pass, ki pomaga doseči največji nagradni sklad 3.000.000 $. Denarna nagrada je razdeljena v odstotkih. Prvouvrščene ekipe osvojijo milijon dolarjev ali 33,3 odstotka nagradnega sklada. Drugo mesto osvoji 450.000 $ ali 15 odstotkov. Tretje mesto osvoji 240.000 $ ali 8 odstotkov. Ekipi na devetnajstem in dvajsetem mestu osvojita 30.000 $ ali 1 odstotek nagradnega sklada.

Ekipe, ki tekmujejo v računalniških nastavitvah, ki temeljijo na LAN, izpolnjujejo stroge sanitarne zahteve. Six Invitational sodeluje z ACEPS, agencijo za zdravje in varnost ter ISMA, agencijo za medicinsko pomoč, da bi zagotovila varnost igralcev. Vlada v Franciji sodeluje tudi z organizatorji dogodkov za vzpostavitev varnega, nadzorovanega okolja, ki sledi smernicam, ki so jih določile lokalne oblasti in zdravstvene agencije.

O Six Invitational
Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege

Prvoosebna streljačina Rainbow Six Siege igra omogoča sodelovanje različnih operaterjev iz esport lige. Igralci nadzorujejo virtualne operaterje z različnimi narodnostmi, pripomočki in orožjem. Z asimetrično strukturo ekipe morda ne bodo prejele enakih sposobnosti. Enote za boj proti terorizmu se v igri imenujejo FBI SWAT in rešujejo ameriške talce.

Med branilci in napadalci so tudi nemški GSG-9, britanski SAS, francoski GIGN in ruski Spetsnaz. Vsaka enota vsebuje za operaterje. Igralci lahko zaposlijo operaterja z možnostjo izbire opreme in sposobnosti. Izbira novih operaterjev se zgodi na začetku kroga. Nakupi v igri operaterjem omogočajo nakup kreditov za kozmetične izdelke, hitrejše pridobivanje operaterjev ali orožje.

Po začetku kroga napadalci izberejo drstitvene točke za začetek napada, branilci pa odločajo tudi o obrambni strategiji. V kratkem pripravljalnem obdobju napadalci nadzorujejo drone za iskanje zemljevidov za iskanje nasprotnih operaterjev, nastavitev, tarč in pasti. Zemljevidi omogočajo boj na tesnem, dovoljujejo ponovno drstenje le po koncu kroga.

Igralci, katerih liki med igro umrejo, lahko uporabijo način podpore za dostop do dronov in varnostnih kamer ter obvestijo svojo ekipo o sovražnikovih dejavnostih in lokacijah. Počasne tekme trajajo štiri minute, rangirane pa tri minute. Timsko delo je bistveno za igralce R6, da premagajo nasprotno ekipo. S komunikacijo z vsakim igralcem ekipe lahko član ekipe v celoti izkoristi svoje sposobnosti in doseže cilj.

V načinu gledalca lahko igralec opazuje tekmo iz različnih zornih kotov. Pravzaprav se igra močno osredotoča na uničenje okolja. Igralci uničijo strukture z eksplozivi ali naboji. Po uničenju okolja lahko ekipa pridobi prednost pred sovražnikom. Igralci, ki v igri uporabljajo ustvarjalnost in strategijo, so bolj sposobni krmariti po sistemu. Funkcije igre vključujejo sistem penetracije, ki manj poškoduje sovražnika, ko krogle prehajajo skozi strukture.

Ekipe v obrambi lahko utrdijo stene in uporabijo ščite za zaščito. Vendar pa lahko sovražnik te zaščite prekrši ali uniči z eksplozivi in drugimi pripomočki. Branilci uporabljajo pasti, vključno z bodečo žico po zemljevidih. Igralci se lahko spuščajo skozi okna, uničijo tla in uidejo v zasedo nasprotni ekipi. Granate in naboji so dragocena uničevalna orodja, ki so v vsakem krogu omejena.

Rainbow Six Siege
R6 načini igre

R6 načini igre

Na začetku imajo igralci na izbiro 11 zemljevidov in 5 načinov pred zagonom. Dodatna vsebina za prenos vključuje skupno 20 zemljevidov za igranje. Načini igranja vključujejo naslednje funkcije:

 • Talec: Napadalci vzamejo branilce za talce v načinu za več igralcev. Branilci poskušajo uspešno preprečiti igro napadalcev tako, da izločijo vsakega operaterja v nasprotni ekipi ali branijo talce med igro. Če talec umre, zmaga napadalna ekipa.
 • bomba: V načinu Bomb morajo napadalci najti in uničiti eno od dveh bomb. Za zmago so branilci odgovorni za ubijanje napadalcev ali uničenje defuserja bombe. Tudi če branilci ubijejo vse napadalce, morajo uničiti defuser, če je že zasajen.
 • Območje: V načinu varnega območja branilci ščitijo biološko nevarno posodo, ko se napadalci poskušajo boriti in zavarovati zabojnik. Na koncu načina napadalci dobijo posodo za biološko nevarnost ali pa so vsi igralci ene ekipe ubiti v igri.
 • taktični: Ta način omogoča igralcem, da označijo nasprotnike in vidijo soigralce skozi stene. Z velikim poudarkom na timskem delu in realizmu odstranjuje funkcije heads-up zaslona.
 • Usposabljanje: V solo igrah ali igranju za več igralcev do pet igralcev igra vlogo branilcev ali napadalcev, medtem ko se bori z valovi nasprotnikov, ki jih nadzoruje umetna inteligenca, na različne načine, vključno z talcem, bombo in izločitvijo.
 • Izbruh: Operacija Chimera je za omejen čas predstavila ekipe s 3 igralci drug proti drugemu. Ena ekipa je človeška mutacija, ki jo upravlja AI, okužena s tujim parazitom. V tem načinu morajo igralci premagati težave, kot je prijateljski ogenj na težji od dveh težav v načinu.
R6 načini igre
Priljubljenost

Priljubljenost

O priljubljenosti igre priča dejstvo, da Šest povabilnih prvenstev v ešportu je eden izmed najbolj priljubljenih iskalnih izrazov na internetu z milijoni stav na esport turnirje. Po gledalcih, prihodkih in priljubljenosti stav je Six Invitational visoko uvrščen. Ker je igra že leta na sceni stav, je turnir konkurenčen nekaterim večjim esport turnirjem na trgu.

Od samega začetka so ustvarjalni načini igre in skupinsko sodelovanje osvojili srca igralcev iger po vsem svetu. V samo dveh letih je prvi dogodek Six Invitational v Montrealu v Kanadi leta 2017 pripomogel k povečanju priljubljenosti igre. Nagradni sklad 100.000 $ je bil dovolj za uspeh igre. Naslednje leto je bil nagradni sklad še višji na 500.000 $, do leta 2019 pa se je štirikrat povečal na 2 milijona $. S skupnim skladom v višini 3 milijone dolarjev za turnir 2022 se srečni zmagovalec dogodka odpravlja domov z milijonom denarne nagrade.

Šest zmagovalnih ekip Invitational in največji trenutki

Daleč organizatorji pričakujejo, da bo turnir 2022 eden izmed njih najboljši esports turnirji. Zanimanje spodbujata naraščajoča priljubljenost igre in milijonske denarne nagrade. Nekatere izmed najbolj priljubljenih ekip so SSG, Penta, G2, cTm in Elevate, ki so prvaki. Elevate in cTm sta dejansko zmagala na Invitationals 2017, medtem ko sta G2 in Empire dosledno uspešna pri premagovanju konkurence na najboljših ešportnih turnirjih.

Priljubljenost
Kje in kako staviti na Six Invitational?

Kje in kako staviti na Six Invitational?

Učenje o stavah na esport turnirjih je težavno. Stave morajo poiskati uglednega spletna mesta za ešportne stave z ugodnimi kvotami Six Invitational za stave. Iskanje po spletu in pregledovanje pregledov trenutnih stavnic lahko novim stavam pomaga pri sprejemanju informirane odločitve o tem, kje staviti.

Nekatere izmed najbolj priljubljenih platform za športne stavnice ponujajo naslednje:

 • Hitre stave
 • Različne možnosti plačila
 • Ugodne kvote
 • Odlična storitev za stranke
 • Velikodušni bonusi
 • Spletna mesta, ki so enostavna za krmarjenje
 • Preprosti vmesniki
 • Seznam esports turnirjev

Ko igralec izbere spletna mesta za stave na ešport, da stavi na večje ešportne turnirje, si lahko ogleda možnosti stav in kvote, da izbere vrsto stave. Ko izberete določeno tekmo, vam bo pomagalo raziskovanje statistike izbira najboljših ekip. Čas je za stavo. Po končani tekmi ali turnirju bo stavnica imetniku športne stavnice sporočila, ali je zmagal.

Six Invitational je eden največjih esports turnirjev na svetu. Z nagradnim skladom 3 milijone dolarjev je turnir najboljša reklama za Ubisoftovo igro Six Siege. Priljubljenost igre še naprej raste, kar je posledica globalne baze oboževalcev, ki se na spletu prijavi za igranje in ogled profesionalcev med priljubljenimi tekmami. V samo nekaj letih je Invitational prerasel v enega najbolj priljubljenih dogodkov na spletu, ki privabi gledalce z vsega sveta, da uživajo v tem, kako ekipe ubijajo ali so ubite v igri duhovitosti.

Kje in kako staviti na Six Invitational?