Stavite na Smite World Championship 2023

Ko gre za esport turnirje, ki temeljijo na igri Smite, SWC izstopa kot najbolj priljubljen. Poteka vsako leto vsako zimo v Atlanti v državi Georgia. Hi-Rez Studios organizira dogodek. SWC je bil prvič ustanovljen leta 2015. Od takrat se je razvil v enega največjih esports turnirjev. Spletna mesta za stave na esport dajejo prednost SWC zaradi njegove oblike. 10 ekip tekmuje v dvojnih eliminacijskih fazah, preden se začne ena zaključna faza. To daje igralcem veliko priložnosti za analizo uspešnosti vsakega igralca.

Številni dogodki esporta pritegnejo pozornost skupnosti iger na srečo zaradi svojih visokih nagradnih skladov. Tudi pri najnižji vrednosti je še vedno uspel zbrati impresivnih 785.000 $. Tako visoke nagrade so privabile najboljše ekipe Smite z vsega sveta.

Vse o Smite, igri

Vse o Smite, igri

V prvem letu je bilo na voljo 2,6 milijona dolarjev. S tem je postal tretji najdonosnejši nagradni sklad v e-športu leta 2015. Znana tekmovanja, kot je Svetovno prvenstvo League of Legends je imel nižje nagrade, čeprav je takrat veljal za bolj uglednega.

Igralci lahko spremljajo SWC prek spletnih pretokov in stavijo na tekme. Vrsta stavnic odpira trge, ki temeljijo na tem turnirju.

Smite spada med spletna bojna arena za več igralcev (MOBA) žanr. Od izida je igra brezplačna. To je pogost vidik mnogih najbolj priljubljenih naslovov esporta. Smite je trenutno na voljo na več različnih platformah. To vključuje PS4, Xbox One, Nintendo Switch in osebni računalnik.

Igralec prevzame vlogo mitološke figure, kot je bog ali boginja. Sodelujejo v skupinskih bojnih tekmah. Vsak različen lik bo imel edinstveno sposobnost, ki jo bo uporabil med bojem. Ekipa mora pripraviti zmagovalno strategijo, s katero bo prelisičila tako nasprotne igralce kot NPC-je.

Smite esport prvenstva, kot je SWC, se ponavadi osredotočajo na načine igralca proti igralcu. Posledično se morajo igralci iger na srečo seznaniti s tem, kako te tekme delujejo. Prav tako je pomembno spoznati prednosti in slabosti vsakega posameznega boga.

Le ducat jih je mesečno na voljo brezplačno. Vendar pa je mogoče odkleniti več s porabo valut v igri in dokončanjem izzivov.

Profesionalni igralci radi personalizirajo svoje božje like z edinstvenimi preoblekami in čustvi. Vendar bodo dogodki, kot je SWC, običajno omejili nadgradnje zmogljivosti, da bodo tekme čim bolj poštene. To je pomembno upoštevati pri sklepanju stav.

Vse o Smite, igri
Pravila igranja Smite

Pravila igranja Smite

Preden stavi na lige esport, mora igralec pošteno razumeti pravila igre. Conquest je najpogostejši način igre. Podobna je tisti, ki jo vidimo v liga legend. Dve ekipi, sestavljeni iz petih igralcev, poskušata uničiti fenikse nasprotne ekipe. Obstaja tudi velikanski bojevnik, imenovan Titan, ki ga je treba uničiti.

Ekipi začneta tekmo na nasprotnih koncih karte. Pred vstopom v igro ima igralec določeno količino zlata, ki ga lahko porabi za začetne predmete. Igralci Pro Smite taktično razmišljajo o tem, katere izboljšave bodo koristile ekipi.

Da pridejo z ene strani zemljevida na druge, morajo igralci potovati po enem od treh pasov. Vsakega brani bitje Feniks skupaj z obrambnimi stolpi. Če se jim igralci preveč približajo, bodo utrpeli veliko škode.

Minioni so koristni NPC-ji, ki pomagajo igralcem pri premagovanju sovražnikov. Imajo precej šibek napad, vendar se redno drstijo. Obstajajo štirje razredi bogov: bojevnik, mag, lovec, morilec in varuh. Najboljše ekipe bo pripravil zmagovalno konfiguracijo razreda, ki dopolnjuje skupino kot celoto.

Pravila igranja Smite
Zakaj je svetovno prvenstvo Smite priljubljeno?

Zakaj je svetovno prvenstvo Smite priljubljeno?

Obstaja veliko razlogov, zakaj lahko igralci menijo, da je SWC eden najboljših turnirjev v esportu. Vsaka tekma je hitra in razburljiva. Umetniška zasnova igre je znana po tem, da je barvita in privlačna. Ko pride do napadov, pogosto pride do izbruha odtenkov.

Poleg estetske privlačnosti obstaja tudi veliko taktik, ki jih igralci lahko uporabijo. Če poznajo prednosti/slabosti vsakega boga, bodo lažje napovedali, katera ekipa bo zmagala.

Seznam turnirjev v e-športu, ki so priljubljeni pri ljubiteljih stav, se bo osredotočil na tiste, ki čim bolj izločijo element naključja. Namesto tega bodo igre nagradile igralce, ki poznajo pravila in analizirajo uspešnost igralcev. To zagotovo velja za Smite.

To igro imajo radi tudi ljudje, ki jih navdušuje mitologija. Liki v igri Smite prihajajo iz različnih panteonov. Med njimi so bogovi grških, nordijskih, keltskih, staroegipčanskih, kitajskih in slovanskih legend. Če si je kdo kdaj želel videti, kako se te figure borijo med seboj, potem je Smite idealen naslov zanj. Stave na te epske božje bitke bodo verjetno zelo privlačne.

Zakaj je svetovno prvenstvo Smite priljubljeno?
Zmagovalne ekipe SWC

Zmagovalne ekipe SWC

Pri stavah na esport turnirje je vedno pomembno izbrati pravo ekipo. V igri Smite mora biti dobro ravnovesje tistih, ki delajo škodo in zdravijo spremljevalce. Če se vsi odločijo za bojevnika tankovskega tipa, je večja verjetnost, da bodo njihovi nasprotniki izkoristili njihove slabosti. Namesto tega so zmagovalci SWC skrbno izbrali svoje bogove.

Večji esport turnirji, kot je SWC, imajo na vrsti velike vsote denarja. Samo najboljši igralci Smite se bodo prebili v finale. Če hazarder ni prepričan, koga podpreti, mora biti pozoren na več dejavnikov. Koristno je izračunati skupno količino škode, ki jo lahko povzroči skupina.

Če je ta nižja od nasprotnikov, so lahko premagani. Hitrost je še en pomemben element. Te igre so izjemno hitre. Zmagovalci morajo izvesti napade čim hitreje.

Naslednje ekipe so bile v preteklosti prvaki SWC. Zato jih je treba opazovati, če bodo tudi v prihodnje sodelovali na turnirju:

  • Epsilon Esports
  • NRG Esports
  • eUnited
  • Splyce
  • SK Gaming
  • Pittsburgh Knights
  • Atlantis Leviathans
Zmagovalne ekipe SWC
Največji trenutki v zgodovini SWC

Največji trenutki v zgodovini SWC

Ker je SWC eden od najbolj razburljivi spletni turnirji v esportu, je logično, da je od njegovega začetka prišlo do številnih ikoničnih trenutkov. Na primer, MLCSt3alth je navdušil gledalce, ko so prebili celotno nasprotno ekipo TITAN. Izstopala je kot ena najvišje oktanskih bitk v zgodovini Smiteja.

Ko sta Epsilon in Cloud 9 tekmovala drug proti drugemu, je igralcu YAMMYN v nekaj sekundah uspelo doseči štirikratni uboj. Ta švedski Smite profesionalec je naredil tudi impresivno ubijanje Celestial Beam v ločeni tekmi med Luminosity in NRG.

Ko se je ekipa Team Rival borila z Eunited, je igralec PolarBearMike uporabil svoje specializirane napade bogov za odličen učinek. Na koncu je zadal smrtonosni udarec ognjenemu velikanu. Ta poteza je njegovi ekipi prinesla igro. Ob drugih priložnostih so igralci ustvarili nepozabne trenutke zahvaljujoč svoji strokovni obrambni strategiji.

To se je zgodilo na tekmi med Dignitas in Splyce. Kapetan Splyce se je uspel ubraniti celotnemu nasprotniku. Pošteno je reči, da je vsako leto turnirja vsaj en trenutek, ki se gledalcem vtisne v spomin.

Največji trenutki v zgodovini SWC
Kje in kako staviti na Smite World Championship

Kje in kako staviti na Smite World Championship

Ker ta turnir poteka pozimi, bodo morali igralci počakati na to sezono leta, preden stavnice odprejo trge SWC. Stave na esport turnirji so v zadnjih letih postali veliko lažji. To je posledica dejstva, da so stave z video igrami vse bolj razširjene.

V dokaj nedavni preteklosti bi bili igralci iger na srečo prisiljeni iskati nišne stavnice za esport. Vendar je zdaj veliko število tradicionalnih športnih stavnic dodalo razdelke za video igre. Ker je Smite zelo priljubljen, ne bo težko najti priložnosti za stave na SWC.

Ko oseba izbere želeno stavnico, je čas, da razmisli, katero vrsto stave naj sklene. Večina hazarderjev se bo zadovoljila z napovedjo ekipe, ki bo zmagala na tekmi ali turnirju. Če igralec želi bolj specializirano stavo, obstaja več možnosti. Lahko ugibajo ekipo ali igralca, ki prvi potegne kri.

Ker so strukturni odvzemi velik vidik igre, lahko oseba svojo stavo temelji na tem. Ne glede na vrsto stave je pomembno natančno raziskati obe ekipi. To lahko storite z ogledom njihovih preteklih tekem.

Kje in kako staviti na Smite World Championship
pogosta vprašanja

pogosta vprašanja

Kdaj bo svetovno prvenstvo Smite 2022?

Svetovno prvenstvo Smite 2022 se je začelo 9. oktobra 2021, veliki finale pa je potekal 9. januarja 2022.

pogosta vprašanja