Stavite na World of Tanks Grand Finals 2024

World of Tanks Grand Finals je eden največjih turnirjev v eSportu, na katerem so predvsem igralci World of Tanks eSports. Turnir poteka vsako leto, organizirajo ga razvijalci igre Wargaming. Vendar je turnir od leta 2017 vzel premor, vendar naj bi se vrnil. Običajno vključuje 12 najboljših ekip iz štirih Wargamingovih regionalnih eSport lig, ki se borijo za naslov prvaka pred tisoči gledalcev v živo in milijoni spletnih gledalcev.

Dogodek poteka na različnih prizoriščih. Organizatorji izberejo prizorišča glede na število sedežev, udobje in pravne vidike. Zmagovalci velikega finala World of Tanks običajno prejmejo denarne nagrade. Nagrado sklada si razdeli med osem najboljših ekip, kar pomeni, da samo zadnje štiri ekipe odidejo brez deleža nagradnega sklada.

O World of TanksZakaj je World of Tanks Grand Finals priljubljen?Ekipe, ki zmagujejo v velikem finalu World of TanksKje staviti na World of Tanks Grand Finals
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O World of Tanks

Priljubljenost turnirja sega tudi v industrijo iger na srečo. Ljubitelji e-športa se vedno veselijo dogodka, saj ponuja ogromno možnosti za stave. Večina spletnih mest za e-šport običajno ponuja dolg seznam stavnih trgov za dogodek, kar stavam olajša iskanje in oddajo stav.

World of Tanks je igra za več igralcev, ki jo je razvilo belorusko podjetje Wargaming. Priznani naslov eSport je bil objavljen in izdan aprila 2009 za alfa testiranje, s samo šestimi različnimi vozili takrat. 12. aprila 2011 je bila igra uradno izdana Severna Amerika in Evropa.

World of Tanks predstavlja bojna vozila iz obdobja 20. stoletja. Razvijalec igre uporablja poslovni model freemium. To pomeni, da je igra brezplačna za vse uporabnike. Vendar se lahko igralci odločijo za plačilo za dostop do vrhunskih funkcij za bolj razburljivo in poglobljeno igralno izkušnjo. Igro je mogoče igrati z igralnega računalnika ali različnih igralnih konzol, vključno z Xbox One in PlayStation 4.

Igranje

Igranje vključuje igralce, ki prevzamejo nadzor nad samohodnimi topniškimi vozili ali enojnimi oklepnimi tanki, ki jim je ljubše. Poleg tega lahko igralci nadzorujejo gibanje vozil in streljanje svojega orožja. Z drugimi igralci lahko komunicirajo tudi prek glasovnih ali tipkanih klepetov. Pri preprostih tekmah igralci zmagajo tako, da uničijo vse tanke nasprotne ekipe ali zavzamejo njihovo bazo. Ekipa lahko zajame nasprotnikovo bazo tako, da ostane v njej dovolj dolgo, ne da bi bila poškodovana.

Glavna razlika v Igra World of Tanks način so pravila bitke. Vendar pa mehanika igre ostaja enaka za vse načine igre. Raznolikost mehanike igre vključuje odboje školjk, kamuflažo, poškodbe modulov in osebne poškodbe.

Igralci World of Tanks lahko izbirajo med šestimi glavnimi vrstami bitk. Bitke, ki so predstavljene na večini teh spletnih turnirjev eSport, vključujejo bitke tankovske čete, bitke za usposabljanje ekipe, ekipne bitke, bitke v trdnjavi, naključne bitke, in posebne bitke. Igralci lahko opravljajo tudi misije v igri z različnimi nagradami. Naključne bitke imajo lahko do 15 igralcev na ekipo. Ekipe lahko uporabljajo bote, da zapolnijo mesta za manjkajoče igralce.

vozila

Večina vozil, ki se uporabljajo v World of Tanks, je zasnovana tako, da spominja na modele iz resničnega življenja, pri čemer je le nekaj parametrov spremenjenih, da ustrezajo mehaniki igre in izboljšajo igranje. V igri je pet različnih vrst vozil: topništvo na lastni pogon, uničevalci tankov, težki tanki, srednji tanki in lahki tanki. Trenutno ima igra več kot 600 oklepnih vozil iz 11 držav.

Predstavljene države imajo ponavadi tehnološko drevo z vejami vozil, ki segajo od stopnje 1 do stopnje X. Igralci dobijo dostop do vozil višje stopnje, ko napredujejo v igri. Dodatna premium vozila so na voljo, vendar niso vključena v tehnološka drevesa, do katerih je mogoče dostopati s krediti v igri ali gotovino.

Igralci lahko do določene mere vizualno in z vidika zmogljivosti prilagodijo vsa vozila v World of Tanks. Večino delov, potrebnih za prilagajanje avtomobilov, kot so kupole, puške in motorji, je mogoče kupiti v tehnološkem drevesu igre. Obstajata tudi dve maskirni shemi za tanke, vključno z vzorci, specifičnimi za igro in zgodovinsko natančnimi vzorci za hitro prilagajanje.

World of Tanks Blitz

Wargaming je napovedal World of Tanks Blitz maja 2013. Mobilno različico World of Tanks je mogoče igrati na pametnih telefonih in tablicah, ki delujejo v sistemih Windows, iOS in Android. Igranje je podobno kot pri glavni igri, z manjšimi razlikami. Omogoča največ sedem igralcev na ekipo, za razliko od glavne igre, ki dovoljuje 15 igralcev na ekipo.

Zakaj je World of Tanks Grand Finals priljubljen?

Veliki finale World of Tanks velja za enega izmed najboljših e-športnih turnirjev iz večih razlogov. V njem so ekipe iz različnih regij po vsem svetu. Vsaka ekipa ima veliko navijačev na svetovni ravni, ki vsi spremljajo nastope svojih najljubših ekip na prvenstvu.

Igralci, ki sodelujejo v velikem finalu World of Tanks, veljajo za najboljše v tekmovanju. Imajo neverjetne sposobnosti in uporabljajo osupljive strategije, ki so privlačne za oboževalce igre World of Tanks. Poleg tega dogodek običajno vključuje številne druge oblike zabave, v katerih lahko uživajo gledalci in spletni gledalci.

Še en glavni razlog za priljubljenost velikega finala World of Tanks je ta, da ponuja ogromne možnosti stav za igralce, ki stavijo na eSport turnirje. Gre za enega najbolj pričakovanih dogodkov e-športa med igralci. Skoraj vsa glavna spletna mesta za stave na eSport običajno ponujajo različne trge stav na teh prvenstvih eSport, zaradi česar je dogodek veliko bolj priljubljen.

Očiten razlog, zakaj je igra priljubljena, je ta, da je brezplačna. Igralci lahko preprosto prenesejo in uživajo v igri ter si nato prizadevajo postati del velikega finala World of Tanks. Vpisati jih je treba le v ekipo, ki sodeluje v regionalni ligi Wargaming.net in pomagati ekipi, da osvoji ligo za sodelovanje v velikem finalu.

Ekipe, ki zmagujejo v velikem finalu World of Tanks

več različne ekipe zmagal na prvenstvu v velikem finalu World of Tanks. Na vsakem od teh večjih eSport turnirjev je bil vedno nov zmagovalec, kar kaže na to, kako konkurenčen je turnir. Spodaj je nekaj zmagovalnih ekip in drugih ekip, vrednih pozornosti zaradi svojih odličnih predstav na prireditvah.

Energija tornada

Ekipa Tornado Energy je zmagala na velikem finalu World of Tanks leta 2017. To je ekipa PUBG, ki jo sponzorira Tornado Energy Drink Company. Seznam ekip je precej impresiven, sestavljen iz več znanih igralcev iz Rusije, Moldavije in Gruzije, ki so na seznamu esportnih turnirjev. Tornado energy je na samo 19 eSport turnirjih, na katerih so sodelovali, zaslužil več kot 540.000 $, 77 % zaslužka je izrecno z igranjem igre World of Tanks.

Natus Vincere

Natus Vincere, popularno znan kot Na'Vi, je trenutno uvrščen kot najboljša ekipa v igri World of Tanks. Ekipa je upravičila svoje ime, kar pomeni "rojen za zmago". Organizacija ima sedež v Ukrajini in poleg World of Tanks tekmuje v številnih drugih e-športnih igrah.

Ekipa je osvojila več kot 18 milijonov dolarjev denarne nagrade na več kot 500 turnirjih, na katerih se je udeležila. Več kot 860.000 dolarjev dobitkov je iz igre World of Tanks. Eden od glavnih dosežkov ekipe je bila zmaga v velikem finalu World of Tanks 2016.

HellRaisers

KellRaisers je še ena vrhunska e-športna ekipa, ki je zmagala na več turnirjih, vključno z velikim finalom World of Tanks 2015. Ekipa se je kvalificirala tudi za veliki finale World of Tanks 2016, vendar ni dosegla zmage. Vendar se je izkazala dovolj dobro, da je zasedla drugo mesto. Ekipa je na samo 150 turnirjih zaslužila več kot 1,8 milijona dolarjev nagrad. Več kot 25% dobitkov je iz igre World of Tanks.

Virtus.pro

Virtus.pro je priljubljena e-športna ekipa omembe vreden glede nastopa v velikem finalu World of Tanks. Ekipa še nikoli ni zmagala. Vendar se je kvalificiral za nastop na prvenstvih 2015 in 2016, na katerih je prikazal neverjetne predstave. Ekipa ima več kot 18 milijonov dolarjev kot denarno nagrado, zasluženo na več kot 570 turnirjih, ki jih je igrala. Več kot 121.000 $ denarne nagrade je iz turnirjev World of Tanks Grand.

Druge omembe vključujejo RoX, Elevate, Team Dignitas, in PENTA Šport.

Kje staviti na World of Tanks Grand Finals

Najlažji način za stave na Grand Finals World of Tanks je preko spletna mesta za eSport stave. Obstaja na stotine spletnih mest za e-šport, ki pokrivajo dogodek. Vendar pa morajo igralci upoštevati več dejavnikov, preden se odločijo za katero koli stavnico. Na primer, igralci bi morali upoštevati ponujene kvote. Izbira spletnega mesta z relativno višjimi kvotami ponuja igralcem višje možne zneske zmag. Drugi vidiki bi morali vključevati licenciranje, primernost, ponudbe bonusov in število stavnih trgov, ki so na voljo za dogodek.

Kako staviti na World of Tanks Grand Finals

Igralci se morajo začeti z registracijo na spletnem mestu za e-športne stave, ki ponuja trge stav za World of Tanks Grand Finals. Različna mesta za stave imajo lahko različne postopke registracije in zahteve. Naslednji korak je polaganje sredstev na stavni račun. Sredstva bodo uporabljena kot stave za oddane stave. Igralci lahko uporabljajo tudi bonuse na spletnih mestih za stave s ponudbami bonusa brez pologa za stave, ne da bi položili ali tvegali svoj denar.

Končno lahko igralec izbere želeno vrsto stave za katero koli igro, ki je načrtovana za turnir, in sledi ustreznim korakom za vložitev stave. Omeniti velja, da imajo nekateri ponudniki stav na e-šport minimalne in najvišje zahteve glede zneskov stav, ki jih morajo igralci upoštevati.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak