Arbitražne stave

Izkušeni igralci stav vedno iščejo tehnike in druge načine, ki bi jih lahko uporabili, da bi bile stave zanje čim manj tvegane in zagotovile njihove dobitke. Ena od teh tehnik so arbitražne stave, ki postajajo zelo priljubljene na stavnem prizorišču e-športov. Delovanje arbitražnih stav na e-šport je precej preprosto. Vendar pa je nekoliko težavno učinkovito uporabljati arbitražne stave, še posebej, če ste začetnik.

Če se želite vključiti v arbitražne stave v e-športu, potem ste na pravem mestu. Tukaj je vse, kar morate vedeti o arbitražnih stavah v e-športu.

Kaj so arbitražne stave na ešport?

Kaj so arbitražne stave na ešport?

Arbitražne stave na e-šport so ena najbolj donosnih stavnih tehnik. Izkušeni hazarderji uporabljajo arbitražo stave na esports dogodke da zagotovijo njihov dobiček in zagotovijo, da je njihova stava stoodstotno brez tveganja.

Kaj je arbitraža

Najprej poskusimo definirati izraz arbitraža. Arbitraža je, ko ljudje izkoriščajo razlike v cenah na različnih trgih. Cene izdelkov niso enake v vseh delih sveta. Na različnih trgih, kot sta azijski ali avstralski trg, so različne cene za isti izdelek.

Na primer, recimo, da je določen končni izdelek vreden 50 dolarjev na kitajskem trgu, ta isti izdelek pa je vreden 200 dolarjev na ameriškem trgu. To razliko v cenah lahko izkoristite tako, da ga kupite na cenejšem trgu in ga prodate na dražjem trgu.

Kaj so arbitražne stave na ešport?
Vse o Arbitražnih E-športnih stavah

Vse o Arbitražnih E-športnih stavah

Arbitražne stave v e-športu so tehnika, ki jo igralci izkoriščajo različne kvote na različnih spletnih mestih za stave, da zagotovite dobiček ne glede na izid.

Stavnice imajo običajno podobne kvote za e-športne dogodke. Na primer, če se priljubljena ekipa pomeri z slabšo ekipo, bodo vse stavnice menile, da ima manjša možnost za zmago. Vendar pa se včasih stavnice med seboj ne strinjajo glede izidov ešportnega dogodka, kar ustvari priložnost za arbitražo.

Na primer, recimo, da stavnica A meni, da je manj verjetno, da bo ekipa A zmagala, in ima kvoto 2,04 za zmago ekipe A. Po drugi strani pa stavnica B meni, da je manj verjetno, da bo ekipa B zmagala na istem dogodku, in ima kvoto 2,08 za zmago ekipe A.

Če stavite 100 $ na oba izida, vam je zagotovljen donos nad 200 $, pri čemer je znesek, ki ga dobite nad 200 $, vaš dobiček.

Vse o Arbitražnih E-športnih stavah
Kako uporabljati Arbitražne stave za e-šport?

Kako uporabljati Arbitražne stave za e-šport?

Za uporabo arbitražnih stav boste najprej morali najti dva spletna stavnica esports ki se ne strinjajo z določenim izidom.

Na primer, recimo, da poteka e-športna tekma med ekipo A in B. Stavnica A ima kvoto 2,09 za ekipo A in 1,90 za ekipo B. Za isti dogodek ima stavnica B kvoto 1,88 za ekipo A in 2,11 za ekipo B. Obe stavnici se ne strinjata, kdo bo zmagal.

Ko najdete takšne kvote, izberite izid z najvišjo kvoto na obeh stavnicah in stavite nanje. V tem primeru boste stavili na ekipo A pri stavnici A s kvoto 2,09. Prav tako boste stavili na ekipo B pri stavnici B s kvoto 2,11.

V tem primeru je jasno, da če stavite 100 $ na oba izida, boste v zameno dobili 209 $ ali 211 $. Torej boste prejeli 9 ali 11 $ zajamčenega donosa.

Morda se sprašujete, ali obstaja način, da uporabite arbitražne stave za e-šport in dobite enak donos, namesto da bi eden znašal 9 $ in drugi 11 $. No, obstaja pot in za to se morate naučiti nekaj izračunov, pojasnjenih v naslednjih razdelkih.

Kako uporabljati Arbitražne stave za e-šport?
Nasveti in triki za stave za arbitražne stave v e-športu

Nasveti in triki za stave za arbitražne stave v e-športu

Preden razložimo, katere izračune morate uporabiti pri arbitražnih stavah, je tukaj nekaj nasvetov, ki jih lahko uporabite za boljše rezultate med preizkušanjem arbitražnih stav na e-športu.

 • Izberite stave samo z dvema možnima izidoma: Stvari se lahko preveč zapletejo, če poskušate uporabiti arbitražne stave pri stavah z več kot dvema izidoma. V večini primerov arbitraža ni mogoča z več kot dvema izidoma. Torej, razen če ste strokovnjak, ne smete poskušati arbitražnih stav na stave z več kot dvema izidoma.
 • Še enkrat preverite svoje izračune: Med uporabo arbitražnih stav boste naredili več izračunov. Če je kateri od teh izračunov napačen ali vsebuje kakšno napako, arbitraža morda ne bo delovala. Prav tako lahko na koncu izgubite veliko svojega denarja. Dobro je, da vedno dvakrat preverite vse svoje izračune in se prepričate, da ni nobenih napak.
 • Naučite se hitro zamenjati Bookamekrs: Stavnice nenehno posodabljajo svoje kvote in nikoli ne veste, kdaj se pojavi priložnost za arbitražo. Morali bi imeti možnost, da hitro in učinkovito preklopite iz ene stavnice v drugo.
Nasveti in triki za stave za arbitražne stave v e-športu
Izračun arbitražnih stav

Izračun arbitražnih stav

Pri uporabi arbitražnih stav za e-šport morate izračunati dve glavni stvari. Prva stvar je odstotek arbitraže, ki določa, ali so kvote uporabne za arbitražne stave. Naslednja stvar je stavljeni znesek, to so zneski, ki jih morate staviti na vsak izid, da zagotovite podoben dobiček.

Izračun odstotka arbitraže

Če želite preveriti, ali kvote dovoljujejo arbitražo, morate vzeti najvišje kvote obeh stavnic, jih deliti z ena, sešteti in nato vsoto deliti s 100. Če je odgovor pod 100, potem imate arbitražo. Ta številka se imenuje arbitražni odstotek.

Izračuni za zgornji primer so naslednji:

(1/2,09 + 1/2,11) x 100 = 95,24.

Arbitražni izračun vložka

Znesek, ki ga morate vložiti, da dobite podoben donos, lahko izračunate tako, da kvoto delite z 1, jo pomnožite s 100, nato pomnožite s skupnim zneskom stav in nato pomnožite z odstotkom arbitraže.

Če imate v zgornjem primeru skupno 200 $ za stavo, bi bili vaši izračuni naslednji:

 • (((1/2,09) x 100) x 200) / 95,24 = 100,48
 • (((1/2,11) x 100) x 200) / 95,24 = 99,52

Torej morate staviti 100,48 $ na izid s kvoto 2,09 in 99,52 $ na izid s kvoto 2,11. Na ta način boste prejeli zajamčen donos okoli 10 $.

Izračun arbitražnih stav
Arbitražne stave na e-šport korak za korakom

Arbitražne stave na e-šport korak za korakom

Da bi lažje razumeli, kako lahko sami uporabljate arbitražne stave na dogodkih v e-športu, je tukaj vodnik po korakih za arbitražne stave v e-športu.

 • Korak 1: Poiščite dve stavnici, ki se ne strinjata glede izida določenega ešportnega dogodka. Prepričajte se, da sta za to stavo samo dva izida.
 • 2. korak: Iz obeh stavnic izberite izid z najvišjo kvoto. Pazite, da ne bo enak izid, sicer bi to pomenilo, da se obe stavnici strinjata.
 • 3. korak: Izračunajte skupni odstotek arbitraže in se prepričajte, da je pod 100. Če je nad 100, potem arbitraža ni mogoča.
 • 4. korak: Odločite se, koliko skupnega denarja želite uporabiti za arbitražno stavo.
 • 5. korak: Uporabite skupni denar, ki ga želite staviti, kvote obeh izidov in formulo, ki smo jo omenili zgoraj, da izračunate znesek, ki ga morate staviti na vsako stavo.
 • 6. korak: Počakajte, da se stava zaključi in uživajte v dobitku.
Arbitražne stave na e-šport korak za korakom