Poiščite perfekten bonus

Zaradi naraščajoče priljubljenosti iger eSports stavnice uporabljajo različne strategije, da bi igralce motivirale. Uporaba bonusov je nedvomno sestavni del trženja e-športa. Ker industrija spletnih iger postaja močno konkurenčna, ostaja jasno, da imajo igralci e-športov še boljše možnosti za najboljše bonuse.

Spletni bonusi niso enakovredni. Da bi igralci dobili pravo prednost pred igralnico, jih spodbujamo, da poiščejo najboljše bonuse. Iskanje popolnega bonusa za eSports zahteva več kot samo pregled zneska bonusa. Različni dejavniki, med katerimi so ključne zahteve glede stav, so zelo pomembne pri izbiri pravega bonusa.

Kaj je dober esports bonus?Kako pridobiti bonuse za stave na ešport?Kateri so najboljši bonusi na spletnem mestu za ešport?Stavni bonusi na stavnih mestih
Kaj je dober esports bonus?

Kaj je dober esports bonus?

Nekateri igralci e-športa, predvsem novi, bi lahko bili v skušnjavi, da bi zgrabili čim več bonusov v upanju, da bodo povečali svoj denar. Na žalost vseh bonusov ni vredno vzeti. Tukaj je nekaj stvari, ki jih morate upoštevati pri ocenjevanju, ali je bonus vredno sprejeti ali ne:

Velikost bonusa

Znesek bonusa je verjetno prva stvar, na katero pogleda vsak igralec, ki išče bonus. V idealnem primeru znatni bonusi za eSports igralcem običajno ponudijo največjo vrednost za njihov denar. Vendar pa velikosti ni mogoče uporabiti kot odločilni dejavnik; igralci bi morali biti pozorni tudi na številne druge dejavnike, vključno z zneskom, potrebnim za aktiviranje bonusa.

Zahteve za stave

Čeprav je velikost bonusa običajno na prvem mestu, zagotovo ni edini dejavnik, ki ga je treba upoštevati. Večina bonusov, ki jih ponujajo spletna mesta za eSports, običajno zahtevajo stave od 1 do 20X. Kakšne so zahteve glede stav? Na primer, bonus 100 $ s 5-kratnimi zahtevami za stave v bistvu pomeni, da mora igralec staviti stave v vrednosti 500 $, da se kvalificira za umik. V bistvu bi moral popoln bonus imeti najnižjo zahtevo za stave.

Rok uporabnosti

Običajno je najti bonuse za e-šport z datumi poteka. Če upoštevamo nasvete izkušenih igralcev za stave na e-šport, bi moral imeti dober bonus dolg rok veljavnosti. Kratek datum poteka je lahko še posebej omejujoč, še posebej, če je vezan na bonus z visokimi zahtevami za stave. In ker večina bonusov, ki jih ponujajo spletna mesta e-športa, vključuje edinstvene zahteve glede stav, je podaljšan rok trajanja v večini primerov nedvomno zaželen, da se vaš hobi ne spremeni v nezaželeno opravilo.

Vsestranskost

Pri izdaji bonusa je cilj katere koli stavnice eSports ponuditi dragoceno nagrado svojim igralcem. Kot taka je vsestranskost ali sposobnost bonusa za uporabo v različnih igrah ključnega pomena pri ocenjevanju vrednosti kakršne koli spodbude. Na primer, dober bonus za eSports je mogoče uporabiti na več dogodkih in trgih eSports. Če je bonus omejujoč, je to lahko zanesljiv znak, da mora igralec raziskati druge možnosti.

Načini plačila

Večina spletnih bonusov je običajno vezanih verodostojni načini plačila. Večina vrhunskih igralnic ponuja številne načine plačila. Na ta način igralcem ni treba dvakrat premisliti, preden zahtevajo bonus. Najboljše od vsega je, da mora enostavnost zahtevanja bonusa odražati tudi enostavnost zahtevanja bonus zmag.

Kaj je dober esports bonus?
Kako pridobiti bonuse za stave na ešport?

Kako pridobiti bonuse za stave na ešport?

Če pogledamo različne bonuse, se nekateri igralci pogosto zmedejo glede pridobivanja bonusa za e-šport. Zahtevanje bonusa za eSports ni nujno opravilo, tako kot iskanje najboljših kvot za e-športne stave, glede na to, da ima večina spletnih mest za e-športne stave preprost postopek za dostop do vašega bonusa. Kljub temu je tukaj splošen vodnik po korakih za uveljavljanje kakršnega koli bonusa za eSports.

Izberite spletno mesto za ešportne stave

Prvi korak do uveljavljanja esports bonusa je prijava pri stavnici. Vendar to ne pomeni, da izberete katero koli drugo spletno mesto za stave na ešport, na katerega naletite, ampak tisto, ki ponuja dolg seznam bonusov. Čeprav to morda ni kvalifikacija, je pogosto osnova za prejemanje drugih bonusov. Pravilna izbira igralnice bi lahko pomenila prejemanje različnih bonusov skozi celoten potek vašega igranja z njimi. Vendar pa je pred izbiro katerega koli mesta za stave ključnega pomena branje pogojev, priloženih potencialnim ponudbam.

Prijava – Bonus dobrodošlice

Večina igralnic sprejema nove igralce z a bonus dobrodošlice. Edina kvalifikacija, ki je vezana na ta bonus, je, da mora biti igralec nov. Zato je prijava nujna, če ciljate na bonus dobrodošlice. Ko igralec stavi na e-šport in se odloči za prijavo pri stavnici e-športa, je deležen številnih drugih bonusov, vključno z bonusi za tekmo in vračilom denarja. Ob prijavi lahko novi igralci ešporta izkoristijo tudi promocijske kode, še posebej pri aktiviranju bonusa dobrodošlice.

Naredite depozit – Bonus Match/Reload

Medtem ko nekatere igralnice redno ponujajo igralce bonusi brez pologa, večina spletnih mest za ešport nagrajuje igralce, ki svoje račune financirajo s pravim denarjem. Večina igralnic ponuja bonuse v obliki bonusa za tekmo ali ponovno nalaganje, kjer se depozit izenači do določenega zneska. V idealnem primeru je za aktiviranje bonusa za ujemanje potreben le depozit.

Postavite stave – Bonus za zvestobo/vračilo denarja

Stave za pravi denar so lahko še en način za pridobitev bonusa. Tako kot športne stavnice tudi spletna mesta za ešportne stave nagrajujejo igralce, ki občasno stave pravi denar. Ti bonusi so na voljo v različnih oblikah, med katerimi so ključni bonusi zvestobe in vračila denarja. Prvo se običajno dodeli običajnim stavam, medtem ko se drugo vrne kot del izgubljenih stav.

Postopek ali koraki, ki jih je treba izvesti pred uveljavljanjem kakršnega koli bonusa, so odvisni od narave bonusa. Na primer, pridobitev bonusa za prijavo je popolnoma drugačna od zahtevanja ujemanja ali bonusa za povračilo denarja. V večini primerov se zahtevanje bonusa ne konča, ko igralec prejme znesek bonusa; igralci ešporta morajo izpolnjevati ustrezne zahteve glede stav. Včasih bodo zahteve za stave povezane z nekaterimi omejitvami.

Kako pridobiti bonuse za stave na ešport?
Kateri so najboljši bonusi na spletnem mestu za ešport?

Kateri so najboljši bonusi na spletnem mestu za ešport?

Večina spletne ešportne stavnice danes si dal nekaj velikodušnih bonusov. Posledično bi morali biti vsi ešporti, ki se pripravljajo na izkoriščanje teh spodbud, pripravljeni na nakupovanje in izbiro bonusa, ki ustreza njihovim željam.

Izbira najboljšega esports bonusa je običajno stvar osebnih preferenc. Nekateri igralci se lahko odločijo za velike zneske bonusov, čeprav imajo visoke zahteve za stave. Drugi bi radi imeli majhen bonus z enostavnimi zahtevami za igranje. Vse je odvisno od izbire bonusa, ki ponuja najboljšo vrednost za denar.

Medtem ko nasveti za stave na e-šport pomagajo pri izbiri večine igralcev, je tukaj seznam nekaterih najboljših bonus ponudb na spletnem mestu za e-šport:

  • 1xBet bonusi:1xBet ponuja veliko različnih bonusov. Obstajajo srečni petki, bonusi dobrodošlice in depoziti do 200% nakazanega zneska, pri tem ponudniku pa lahko najdete veliko bolj razburljive bonuse.
  • Betsson bonus stave: Betsson.com esports igralci lahko zahtevajo do 25 $ v bonus stavah, ko se prijavijo in nakažejo pravi denarni depozit v podobnem znesku.
  • Leovegas bonus dobrodošlice: Ponudba dobrodošlice Leovegas.com je edinstvena, saj igralci uživajo v 100-odstotnem povečanju dobička pri svojih prvih dveh stavah do največ 25 $.
Kateri so najboljši bonusi na spletnem mestu za ešport?
Stavni bonusi na stavnih mestih

Stavni bonusi na stavnih mestih

Igralci ešporta so deležni različnih bonusov, od katerih vsak ponuja edinstvene ugodnosti. Tukaj je razčlenitev najboljši e-športni bonusi ki jih ponuja večina stavnic.

Brezplačne stave

Brezplačne stave, znani tudi kot bonusi brez pologa, so spodbudne ponudbe bonusov za ešportne stave, tako nove kot obstoječe. Kot že ime pove, ta vrsta stav daje igralcem možnost zmage, ne da bi na kocko postavili pravi denar.

Brez stavnih bonusov

Brez stav ali brezplačnih bonusov so bonusi, ki so na voljo brez priloženih zahtev po igranju. To v bistvu pomeni, da ni določenih omejitev in igralci lahko svoje dobitke poberejo takoj, ko želijo.

Bonus zvestobe

Spletna mesta za stave na ešport uporabljajo bonusi za zvestobo kot način nagrajevanja predanih igralcev. Ta bonus je pogosto v sistemu točk, kjer igralci zaslužijo točke takoj, ko začnejo igrati stave za pravi denar.

Bonus za napotitev

Bonusi za napotitev so podeljeni igralcem, ki se potrudijo, da bi zaigrali svojega prijatelja. Najboljša stvar pri bonusih za napotitev je, da tako aktivni igralec kot napoteni dobita bonus.

Seznam eSports stavnih bonusov je veliko daljši od tega. Druge pomembne omembe vključujejo bonus tekme, mobilni bonus, in brezplačne kože.

Stavni bonusi na stavnih mestih