Najbolj priljubljena Apex Legends stavna spletna mesta 2024

Apex Legends je brezplačna streljačina za več igralcev podjetja Respawn Entertainment. Ima edinstven pogled na žanr Battle Royale. Igralci začnejo z omejeno količino zdravja in streliva ter morajo pobrati orožje in zaloge padlih sovražnikov. Apex Legends je postala ena največjih iger v zadnjem času.

Igra je izšla februarja 2019. Od takrat je pridobila več kot 100 milijonov igralcev po vsem svetu. Trenutno je igra Battle Royale številka ena v trgovinah Apple Store in Google Play. Ekipa razvijalcev iz Respawn Entertainment (studia za Titanfallom) je potrebovala šest mesecev, da je razvila igro. Ustvariti so morali nov motor igre, oblikovati like in zemljevide ter zgraditi skupnost okoli igre.

Najbolj priljubljena Apex Legends stavna spletna mesta 2024
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O Apex Legends esport

Apex Legends je akcijska igra, kjer igralci tekmujejo v ekipah po tri. Vsako ekipo sestavlja pet likov, opremljenih z edinstvenim orožjem in sposobnostmi. Cilj je odstraniti vse nasprotnike, pri tem pa paziti, da se ne uničiš. To pomeni, da je cilj osvojiti čim več, medtem ko igrate za svoje preživetje.

Igra se na več zemljevidih, ki se razlikujejo po velikosti. Postavitev zemljevida bo vplivala na potek bojev. Natančneje, pričakujete lahko več priložnosti za obkrožanje sovražnikov, ko je zemljevid manjši, z več točkami zadušitve in manj prostori za kritje.

Internetna skupnost

Igralci lahko ustvarjajo klane in se jim pridružijo. Klani delujejo kot cehi v drugih igrah in pomagajo igralcem, da se najdejo in komunicirajo. Če so igralci prepovedani na strežnikih, se lahko hitro prenesejo na drug strežnik. Za odlično spletno igranje je potrebna stabilna internetna povezava.

Zakaj je Apex Legends priljubljen?

Apex Legends je postala najhitreje rastoča igra v zgodovini. Kar ga dela tako uspešnega, je preprostost igranja. Ni mikrotransakcij ali škatel za plen. Igralci lahko izberejo svoj lik in ekipo, preden skočijo v boj. In ker je igranje brezplačno, igralcem ni treba skrbeti za porabo pravega denarja.

Igranje je lahko razumljivo. To je strelska igra, ki uporablja strategijo za zmago, namesto da bi najprej streljali in kasneje ugotavljali, kako preživeti. V tej igri ste nagrajeni za poznavanje svojega sovražnika. Točke prejmete za ubijanje sovražnikov in soigralcem nakažete strategije.

Igralci, ki želijo več globine, lahko s pravim denarjem kupijo predmete, imenovane 'paketi', in pridobijo nova orožja, priloge, embleme in druge kozmetične predmete.

Igranje igre Apex Legends na spletu

Zdaj lahko igrate Apex Legends na spletu, ne da bi vam bilo treba kar koli prenesti ali namestiti. To pomeni, da vam ni treba skrbeti za namestitev virusov ali zlonamerne programske opreme. Prva stvar, ki jo morate storiti, če želite igro igrati na spletu, je zagotoviti, da imate internetno povezavo. Uporabite lahko katero koli omrežje Wi-Fi ali vaš mobilni podatkovni paket.

Nato nadaljujte in odprite brskalnik Google Chrome ali kateri koli brskalnik po vaši želji v računalniku/prenosniku.

Ko se odpre, poiščite »Google Apex Legends«. Kliknite nanj in izberite »Igre«. Zdaj ste pripravljeni na spletno igranje igre Apex Legends. Vmesnik igre vam bo ponudil možnosti igranja, kot so sestavljanje ekip, pridružitev klanom in sodelovanje v tekmovanju.

Stave na Apex Legends

Apex Legends lahko igrate na veliko načinov, od samostojnih tekem do skupinskih bitk. Podobno obstajajo tudi več stavnih možnosti na voljo hazarderjem.

Če želite sodelovati v stavnem procesu, se morate najprej prijaviti na spletnem mestu za igre na srečo za e-šport. Nato lahko stavite na različne igre ali dogodke.

Izbirali boste lahko med kvotami v živo, prop stavami ali terminskimi stavami. Pravilo je, da če želite staviti na nekaj, kar se dogaja prav zdaj, morate uporabiti kvote v živo. Če pa nameravate napovedovati prihodnje dogodke, uporabite prop stave in terminske stave.

Kako deluje

Glavna razlika med tema dvema vrstama stav je njihov čas. Kvote v živo so uvrščene ob istem času, kot se zgodi dogodek.

Če na primer stavite na izid Apexa, bi stavili med gledanjem tekme. Po drugi strani pa stave prop Apex temeljijo na trenutnih statistikah in trendih. Običajno zahtevajo več raziskav kot dajanje priložnosti za igro v živo.

Najboljši igralci in ekipe Apex

Z izidom desete in enajste sezone igre Apex Legends je število igralcev še naprej naraščalo. Številka naj bi se povečala, ko čakamo na 12. sezono. Med enim milijonom je že nekaj znanih igralcev, spodaj pa je nekaj izmed njih z njihovimi identifikacijskimi številkami igralcev:

Združene države

 • Ryan Boyd - Reptar
 • Bryan McCarthy -iShiny

Švedska

 • Simon Bellini - Vaifs
 • John Håkansson-hAKIS

Čile

 • Tomás Concha-Wolf

Igralci so sestavili tudi ekipe, ki se med seboj pomerijo profesionalno. Spodaj je seznam najboljših ekip skupaj s številom turnirjev, ki so jih končale:

 • Team Liquid - 2117 turnirji
 • Turnirji Fnatic-988
 • Evil Geniuses - 906 turnirjev
 • Natus Vincere - 571 turnirjev
 • Turnirji Virtus.pro- 566

Zakaj je igra všeč igralcem?

Apex Legends je akcijska streljačina za več igralcev, kjer je do petdeset igralcev skupaj postavljenih na zemljevid. Cilj igre je, da vsak igralec ostane zadnji. Zabaven del je, da lahko igralci izbirajo med liki v šestih različnih razredih. Vsak razred ima svoj nabor orožij in sposobnosti.

Za pomoč pri zmagovanju v bitkah boste morali odkleniti tudi novo opremo. Vsi ti dejavniki prinašajo igralcem neverjetno vznemirjenje. Ponujajo tudi številne možnosti za stavne navdušence. Dejstvo, da gre za razmeroma novo igro, jo naredi tudi modno vznemirljivo.

Ali obstaja turnir Apex Legends, na katerega bi lahko stavili?

Trenutno ni načrtov za uradno svetovno prvenstvo Apex Legends. Vendar pa so navijači začeli organizirati neuradne turnirje po vsem svetu. Nekateri od teh dogodkov so pritegnili celo več deset tisoč udeležencev.

Super bi bilo videti kakšno uradno tekmovanje z ogromno bazo igralcev. Obstaja več razlogov, zakaj bi bilo svetovno prvenstvo dobra ideja. Na primer, lahko spodbudi več igralcev, da se pridružijo igri. Prav tako bi lahko naslovu pritegnil novo pozornost in povečal njegovo priljubljenost.

Ostaja vprašanje, ali bo svetovno prvenstvo ali ne. Tudi če bo, kako velik bo? Ali bo privabil enako število igralcev kot turnir Fortnite?

Eden večjih turnirjev je Apex Legends Global Series Championship. Nagradni sklad tekmovanja znaša 1.000.000 $. Ekipe so izbrane za prvenstvo na podlagi njihove prejšnje uspešnosti v kumulativnih točkah ALGS, končnicah Winter Circuit in udeležbi na spletnih tekmovanjih zadnje priložnosti za prvenstvo.

EA je 18. maja 2021 napovedal nadaljnje množično financiranje dogodkov. Paketi preobleke prispevajo k nagradnemu skladu z največjim povečanjem 2.000.000 $ v vseh regijah. Severna Amerika in Južna Amerika sta najbolje ocenjeni regiji na prvenstvu.

Stave na Apex Legends na spletnih stavnicah e-športa

Stave na Apex Legends se ne razlikujejo od stav na druge e-športe ali e-športe na splošno. Pomagalo bi vam, če bi razumeli osnovna pravila igre in izbrali najprimernejšega Apex esports stavnico. Primernost ponudnika se razlikuje od enega igralca do drugega. E-športna knjiga, ki na primer ustreza igralcem v ZDA, morda ni nujno primerna za igralce v Afriki.

Dober ponudnik bi moral biti na voljo v vašem jeziku. Njihovo spletno mesto mora biti zelo odzivno in enostavno za krmarjenje. Načini plačila morajo biti primerni za igralca, transakcije pa morajo biti majhne, če ne celo odsotne. Podpora strankam mora biti vrhunska.

Pomembno je tudi veljavno obratovalno dovoljenje. In seveda je treba imeti široke stavne trge Apex Legends.
Nekateri izmed pomembnih ponudnikov stav Apex, navedenih pod blagovno znamko casino rank, vključujejo Bet365, Betfair, GVC, Paddy Power, Sportsbet, William Hill, 888sport in Ladbrokes.

Spremljajte najboljše ekipe Apex Legends in stavite natančno

Če želite dobro staviti na igro s spletno stavnico e-športov, morate poznati ekipe in njihovo preteklo uspešnost, da lahko naredimo napoved.

Na katere pomembne ekipe lahko stavite v tem esportu?

Apex Legends je od izida postal zelo priljubljen. Trenutno je po vsem svetu več kot 50 uradnih ekip Apex. Nekatere od njih sponzorirajo igralniška podjetja ali blagovne znamke, druge pa so neodvisne skupine, ki igrajo skupaj.

Te ekipe lahko hitro prepoznate po njihovih imenih, logotipih ter edinstvenih uniformah in barvah. Te ekipe tekmujejo z vsako drugi na turnirjih in izzivih. Tukaj so tri najboljše ekipe Apex Legends:

Rogue (Evropa)

Rogue je ena najuspešnejših evropskih ekip Apex Legends. Ekipa je bila ustanovljena leta 2016, ko so se trije prijatelji odločili ustvariti esport organizacijo. Od takrat so osvojili več velikih naslovov, vključno z ESL ena New York 2018 Major Championship in North American Challenger Series 2019 Season 1 Championship.

Team Secret (Kitajska/Azija)

Team Secret je še ena kitajska ekipa Apex Legends, ki obstaja že kar nekaj časa. Začelo se je kot ekipa lige APEX leta 2015. Leta 2017 je postalo del lige Overwatch, kjer je tekmovalo do leta 2019.

Luminosity Gaming (Severna Amerika)

Luminosity Gaming je še ena ugledna severnoameriška ekipa Apex Legends. V zadnjih nekaj letih so dosegli številne dosežke. Leta 2018 so bili na primer prva ekipa NA, ki je dosegla veliki finale.

Na splošno te ešportne ekipe so se ukvarjali z drugimi e-športi, preden je bil Apex izdan. Bili so zgodnji uporabniki igre in so svojo prevlado razširili na sfero Apex Legends.

Prednosti in slabosti

Igranje Apex Legenda je izjemno hitro, zaradi česar je igra veliko bolj prijetna kot mnoge druge. To je ena najpomembnejših prednosti igre Apex Legends Fortnite. Nenehno se premikate in poskušate najti druge igralce ali preprosto bežite pred njimi.

Kampiranja ni, ker se moraš hitro premikati, da preživiš. To igri doda element strategije, zaradi česar je še boljša. V igri je tudi veliko različnih orožij, kot so šibrovke, jurišne puške, ostrostrelske puške, raketometi itd.

Vse te puške se počutijo odlično, ko streljajo, in tudi izgledajo fantastično. Obstaja tudi veliko različnih vozil, kot so tanki, hoverbike in letala. Vse te stvari prispevajo k razburljivim tekmam. Vsaka tekma traja približno 10 minut in po vsaki igri boste prejeli nagrado, imenovano Battle Stars.

Vsakič, ko osvojite tri bojne zvezde, boste odklenili preobleko lika za svoj profil v igri, kjer lahko izbirate med šestimi liki, vključno s Tracerjem, Winstonom, Genjijem, Torbjornom, Hanzom in Pharahom. Na splošno je igranje neverjetno.

Prednosti

 • Prijetno igranje
 • Hitra akcija
 • Odlična grafika
 • Veliko igralcev
 • Brezplačna igra

Slabosti

 • Omejena izbira orožja
 • Brez načina brez povezave
 • Pomanjkanje možnosti prilagajanja
 • Naključni padci plena so lahko nadležni

Razumevanje stavnih kvot Apex Legends

Koliko naj stavim na Apex Legends? Kvote se vedno spreminjajo in težko je ugotoviti, kaj pomenijo. Kaj pomeni -1,5 % ali +1,5 %? Kako izračunam svoje dobitke?
Lahko uporabite dva različne vrste kvot za vaše stave: American Odds in Decimal Odds.

American Odds so najpogosteje uporabljene stavne kvote v Severni Ameriki. To je tudi najlažje razumeti. Pri tej vrsti kvot dobite predstavo o tem, koliko točk boste potrebovali za zmago, ne pa tudi natančno, koliko denarja boste osvojili ob zmagi.

Če bi stavili 10 centov pri 5/2, bi to pomenilo, da boste ob zmagi zaslužili 40 centov, kar je enako 5 točkam. Zadeli bi štirikrat toliko, kot ste stavili, kar pomeni, da bi na koncu imeli 20 centov (za skupno izplačilo 50 centov).

Decimalne kvote so natančnejše od ameriških kvot. Dajo vam točen znesek denarja, ki ga boste prejeli, če zmagate, vključno s peniji in celo centi. Recimo, da stavite na Apex na dve decimalni kvoti. To pomeni, da lahko zmagate od 0,01 $ do 100,00 $, odvisno od vašega končnega rezultata. Če bi izgubili, bi izgubili samo 1,00 $.

Stavni nasveti in triki

Težko je napovedati, kako se bodo stave Apex Legends spremenile v prihodnjih mesecih.

Turnirji bodo gotovo prevzeli nove formate, igralci bodo razvili nove strategije, izdelovalci iger pa bodo izdali funkcijo lobija po meri, ki bo popolnoma spremenila sceno.
Tu so ideje o igrah na srečo, ki jih lahko zdaj uporabite, da boste lažje začeli pri stavah Apex Legends:

 • Poskusite sami igrati igro: Ko enkrat igrate igro, boste imeli na dosegu roke vse nasvete in trike igre. Učinkovito boste napovedali izid igre, še posebej najbolje v živo, glede na to, kako poteka tekma.
 • Pri izbiri stavnice si vzemite čas: Ne izberite prve odlične storitve na podlagi tega, kar ste videli v oglasih. Poleg tega primerjava ponudbe najbolj priljubljenih spletne stave na esports podjetja, branje testnih poročil na stavnicah in pregledovanje komentarjev na različnih stavnih forumih vam lahko pomaga pri sprejemanju informirane odločitve.
About the author
Zhang Wei
Zhang WeiAreas of Expertise:
E-športi
About

Zhang Wei, v areni E-športa bolj znan kot "DragonMaster", si je ustvaril nišo kot miselni vodja na stičišču spletnih igralnic in E-športa. Z nezmotljivim občutkom za trende, združenim z natančno pozornostjo do podrobnosti, je hkrati strateg in vizionar na tem področju.

Send email
More posts by Zhang Wei

Zadnje novice

Vzpon in sramota Destroyerja 2009: Poglobljen potop v najbolj razvpitega hekerja igre Apex Legends
2024-03-22

Vzpon in sramota Destroyerja 2009: Poglobljen potop v najbolj razvpitega hekerja igre Apex Legends

Zgodba Destroyer2009 se začne v december 2023, njihova prisotnost v Apex Legends pa postaja pomembna skrb. Sprva se je ta posameznik osredotočil na uporabo goljufij v uvrščenih lobijih, s čimer je zaslovel zaradi motečega igranja. Ko so se njihove dejavnosti razširile, je Destroyer2009 postal pomembna osebnost v skupnosti, še posebej potem, ko je ciljal na odmevne igralce, kot sta ImperialHal in HisWattson v februar 2024.

Apex Legends Sezona 20: Breakout – nove funkcije, nadgradnje legende in način delovanja
2024-02-13

Apex Legends Sezona 20: Breakout – nove funkcije, nadgradnje legende in način delovanja

Apex Legends se vrača s svojim petim letom bitk po Outlandsih in 20. sezona, Breakout, prinaša vznemirljive spremembe igranja za vse ikonične legende. Ta sezona uvaja vrsto posodobitev, vključno z nadgradnjami legend, predelanimi izdelovalnimi in oklepnimi sistemi, vrnitvijo uvrščenih ponovno naloženih iger in več.