Najbolj priljubljena StarCraft 2 stavna spletna mesta 2024

StarCraft II (SC II), priljubljen po vsem svetu, izziva igralce, naj uporabijo strategijo v realnem času, da bi premagali konkurenco na nekaterih najbolj priljubljenih svetovnih esportnih turnirjih. Od svoje predstavitve leta 2010, SC II še naprej doživlja ogromno privržencev. Tudi z vrhunskimi igrami, kot sta Dota 2 in League of Legends, ki zagotavljajo najvišja mesta v ešportnih tekmovanjih, StarCraft II še vedno privablja ogromno privržencev.

SC II ima poseben format, sleng in terminologijo, ki jo vrhunski igralci obvladajo za zmago med dogodki esporta. Stavniki pozorno spremljajo profesionalne ekipe in igralce, da stavijo na najugodnejše izbire na platformah za ešport SC II. Pravzaprav spletna mesta za ešportne stave ponujajo vodnike o tem, kako staviti na SC II ekipe, igralce in turnirske igre.

Najbolj priljubljena StarCraft 2 stavna spletna mesta 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Stave StarCraft 2 2024 : vse, kar morate vedeti

Leta 2010 je predhodnik StarCraft Brood Wars SC II užival obsežno bazo oboževalcev, kar je SC II pomagalo zagotoviti močno in ekspanzivno priljubljenost, ko se je prvič predstavil. V zadnjih letih milijoni igrajo igro, spremljajo prenos v živo in gledajo televizijo, da bi videli igralce, ki tekmujejo med seboj na turnirjih.

Najbolj priljubljena v Južni Koreji, proizvajalec igre predstavlja a StarCraft II prvenstveni dogodek. Oboževalci so navdušeni nad igro in njenimi različicami, vključno s Heart of Swarm in Legacy of Void. Igralci iger igrajo profesionalno, kar spodbuja vse večje zanimanje za blagovno znamko. Vendar pa spopadi glede pravic do oddajanja prevladujejo v žanru spletnih stav in so povzročili upad prepoznavnosti SC II v glavnem toku.

Huda konkurenca za SC 2

Priljubljeni naslovi iger vključujejo liga legend in Dota 2, StarCraft konkurenti na trgu. Ker so te igre tudi taktične in vključujejo več mlajših igralcev kot SC II, sponzorji težijo k širšemu občinstvu. V Južni Koreji je Združenje e-športnikov približno desetletje predvajalo e-športne dogodke StarCraft II in ni želelo deliti dobička z ustvarjalcem igre, Blizzard Entertainment.

Blizzard se je povezal s konkurenčnimi distributerji in zahteval licenčnine od KeSPA za zakonito predvajanje turnirjev SC II. Zaradi neizpolnjevanja zahtev KeSPA je najbolj priljubljena regija SC II izgubila gledalce in profesionalne igralce.

Čeprav Blizzard podpira svoj prvenstveni dogodek StarCraft II, ki ima nagradni sklad več kot 150.000 $, je prvenstvo nižje v priljubljenosti in denarnih nagradah. Podobni svetovni ešportni dogodki ponujajo igralcem milijonske nagrade. Kljub temu je SC II priljubljena igra, ki jo gledalci vznemirljivo gledajo. Vsa večja spletna mesta za stave za video igre ponujajo hazarderjem načine za stave na turnirjih in dogodkih SC II.

Razlogi, zakaj so stave StarCraft vznemirljive

Stavniki lahko stavijo na StarCraft II na stavnih platformah za video igre po vsem internetu. E-športne stavnice ponujajo namenske e-športne stave za ljubitelje iger. notri Južna Koreja in Severni Ameriki, SC II ostaja priljubljen. Spletna mesta za stave na e-šport ponujajo celoletni dostop do stav na profesionalne igralce z vsega sveta. Igralci morajo pregledati licenco spletnega mesta in se prepričati, da dovoljuje zakonito igranje športnih stav za igralce e-športov.

Začetniki bi morali pred stavami preučiti spletne stave na e-šport. Ljubitelji e-športa niso nujno hazarderji in morda ne razumejo pravil in povezanih pogojev. Priprava je ključna za igre na srečo ekip in igralcev e-športa.

SC II je igra s hitro preteklostjo, ki uporablja kompleksne strategije. Razumevanje, kako igralci igrajo, je ključnega pomena za zagotovitev, da novinec izbere izvedljivo stavo za zmago. Nekatera spletna mesta ponujajo vodnike za stave, ki uporabnikom pomagajo razumeti, kako staviti na udeležence e-športnih dogodkov SC II.

Če uživate v stavah na strategije ali RTS igre, vam toplo priporočamo, da date priložnost Doba imperijev serije. Stave na AoE so zelo podobne stavam StarCraft.

Zakaj je StarCraft 2 priljubljen?

Priljubljenost StarCrafta II izhaja iz njegove dolgoletne tradicije e-športa, ki služi privabljanju igralcev po vsem svetu. Igra že več kot desetletje privablja predano skupnost igralcev, ki uživajo v taktični strategiji in navdušenju, ki ga ponuja igra.

Od svoje ustanovitve StarCraft ponuja igralcem ogromno zabave in priložnosti za uporabo strategij proti tekmecem. Z več kot 500 glavnimi ekipami je baza oboževalcev igre precejšnja, čeprav bolj priljubljene igre zmanjšujejo svetovni tržni delež SC II.

Hitra igra zahteva intenzivno osredotočenost, večopravilnost in koordinacijo. V igri ena na ena zmagovalec odnese domov končno nagrado, zmago. Pri igranju proti sovražniku na različnih zemljevidih se tekmovalci odločijo, da bodo tekmovali kot rasa Terran, Zerg ali Protoss. Vsak lik ima svoje posebne sposobnosti in prednosti, ki pomagajo pri napadu in premagovanju sovražnika.

Terrani imajo odlične obrambne sposobnosti in izjemno mobilnost. Enote protosov lahko povzročijo ogromno škode. Igralci morajo poznati prednosti in slabosti, vključno z najboljšim načinom za razporeditev posamezne enote za obrambo in premagovanje konkurence. Ker igralci tekmujejo v realnem času, je igranje iger intenzivno in vključuje hitre premike ter ravni poklicnih spretnosti med tekmovanji.

Svetovna prepoznavnost

StarCraft II ima precejšnjo bazo oboževalcev in veliko igralcev, ki so uspešni na svetovnih tekmovanjih. Korejski igralci so znani po prevladi SC II. Druge regije sodelujejo na tekmovanjih v esportu, vendar je korejska skupnost najbolj konkurenčna in ima nekaj najboljših igralcev na svetu. Na mednarodni ravni je več igralcev, ki so zaznamovali igro in povzdignili skupnost StarCraft II na novo raven po vsem svetu.

Medtem ko se veliko igralcev osredotoča na dvoboje ena na ena. Igralci uživajo tudi v drugih načinih in vsebini skupnosti, vključno s skupinskimi igrami. Od 90. let prejšnjega stoletja je SC II sprožil trg e-športov in ustvaril uspešno tekmovalno skupnost. Taktično zapletena igra in njeni inovativni igralci postavljajo temelje za programsko opremo, tekmovanja in skupnosti v prihodnosti.

Kot pionir globalnega e-športa se Star Craft nenehno širi. Močna konkurenca v Južni Koreji in Severni Ameriki delno spodbuja bazo oboževalcev igre in rast profesionalnih iger. Obstaja nekaj izstopajočih igralcev, ki pomagajo predstaviti igro med tekmovanji in povečati njeno dolgoletno priljubljenost.

Vse o turnirjih StarCraft 2

Blizzard Entertainment še naprej organizira World Champion Series (WCS) za igralce StarCraft II. Od leta 2012 na dogodku sodelujejo vrhunski igralci, ki želijo pokazati svoje znanje in izkušnje. Tekmovanje, ki se pretaka na YouTubu in Twitchu, vključuje dva velika dogodka letno, ki igralcem omogočata nakupe v igri in tako pomagajo financirati sceno profesionalne skupnosti igre.

Do leta 2013 je WCS spremenil format prvenstva v format lige. Tako Premier League kot Challenge League, sestavljena iz nižjih tekmovanj, sta igralcem SC II ponudili tekmovanje na visoki ravni. Leta 2014 so bile nekatere korejske lige vključene v format lige WCS.

Korejski igralci so nadaljevali prevlado v igri z zmago na tekmovanjih lige WCS po vsej regiji. Do leta 2015 se je WCS ponovno razvil in postopoma opustil prvovrstno obliko za integracijo regionalnih kvalifikacijskih tekem in turnirjev. Od leta 2016 so bile nekorejske in korejske lestvice ločene, pri čemer je vsaka prinašala polovico nosilcev za letni finale Global SC II.

Igranje SC II na spletu

Spletna mesta za stave na e-šport tudi obsežno raziskujejo trg. Odmevni turnirji za StarCraft II, kot so World Championship Series, Star League in Cosair Cup, pritegnejo veliko število tekmovalcev in gledalcev. Priljubljenost turnirjev spodbuja stalno globalno zavedanje SC II o blagovni znamki med igralci na trgu.

Sklepanje stav na e-športne turnirje StarCraft II je kompleksen podvig. Igrati brez ogleda tekme v živo je enako kot dajati denar. Zaradi tega večina platform za videoigre igralcem ponuja priložnosti za spremljanje tekmovanj v živo v realnem času. Poleg tega stavnice za e-šport ponujajo različne možnosti za igralce, ki stavijo na SC II.

Zmagovalec tekme

Neposredne stave na tekmo StarCraft je najpreprostejša stava za igralce e-športov. Zahteva ocenjevanje tekmovalcev, da pravilno izberemo, katera ekipa bo na koncu prevladala pri uničenju tekmovalčeve baze za zmago na tekmi. Posamezne stavnice imajo za zmagovalca tekmovanja ločeno oznako.

Od "Match Winner" do "Straight," oznaka pomeni isto. Kot druga tekmovanja v športnih stavah, hiša ponuja kvote, ki temeljijo na igralčevih rekordih, sposobnostih in uspešnosti med tekmami.

Ocena zemljevida

Stavniki lahko stavijo na to, ali tekmovalec osvoji zemljevid med tekmo ali več zemljevidov. Stavnik lahko na primer izbere določenega igralca, za katerega verjame, da bo premagal konkurenco in zmagal na vseh zemljevidih proti tekmecu.

Big SC II najboljši e-športni igralci, na katere lahko stavite

Igralci se lahko odločijo staviti na skupnega zmagovalca turnirja. Kvote temeljijo na verjetnosti, da bo tekmovalec zmagati na turnirju, glede na zgodovinske nastope in zmage. Tukaj je nekaj najuspešnejših ekip StarCraft II po vsem svetu.

Team Liquid

Team Liquid, ustanovljen leta 2000 na Nizozemskem, je ena najuspešnejših igralskih ekip v e-športu. Kot strokovnjaki za StarCraft II ekipa še naprej blesti na vrhunskih ešportnih dogodkih. Znan tudi po igranju na korejskih tekmovanjih, Team Liquid ima člane, ki so se preselili v regijo, da bi aktivno in uspešno tekmovali na premiernih dogodkih StarCraft II.

Življenje SCV

Nekdanja ena najmočnejših korejskih ešportnih ekip je SCV Life vključevala zmagovalca prve sezone GSL, Cool (FruitDealer). SCV Life je bil znan po tem, da je bil prva ekipa, ki je izplačevala plače svojim članom, leta 2013 razpadel, potem ko ni mogel zagotoviti dovolj sponzorskega denarja za nadaljnje delovanje. Pred razpustitvijo je bil FruitDealer najbolje plačan igralec v ekipi s plačo 30.000 $.

Dignitas

Dignitas je v lasti Philadelphia 76ers. Košarkarska franšiza je pridobila uspešna ešportna ekipa leta 2016, potem ko so člani blesteli na svetovnih tekmovanjih za Rocket League, League of Legends in CS:Go. Ekipa, znana tudi po tekmovalnem igranju v StarCraft II, je od svoje ustanovitve leta 2003 Michael O'Dell v ameriškem Newarku v New Jerseyju naredila dolgo pot.

Korensko igranje

Leta 2010 so štirje navdušenci nad StarCraftom II ustvarili ROOT Gaming in ekipo razvili v enega najbolj priljubljenih igralskih tekmovalcev v krogu SC II iz ZDA.

Zlobni geniji

Ustanovljeno leta 1999, Zlobni geniji je specializirano za sklepanje pogodb z igralci iger, razvoj tržnih pobud in ustvarjanje oddaj za vplivanje in privabljanje svetovnega občinstva iger. Kot ena najstarejših ekip, ki sodeluje v video igrah, ima skupina dolgo in uspešno zgodovino tekmovalnih zmag v SC II in drugih dobro priznanih esports igrah, kot so Dota 2 in borbene igre.

Zmagovalci turnirja SC 2

Kot Ne-Korejec je Clem eden najbolj opaznih igralcev, ki so obvladali SC II. Osvojil je prvo mesto na evropskem jesenskem turnirju SC2 Master's leta 2021. Zmagal je tudi v evropskem finalu leta 2020 in osvojil tretje mesto na zadnji priložnosti. Vrhunski igralec, Clem je na vrhuncu svoje igre in se dobro kosa z najboljšimi svetovnimi igralci SC II.

Kot eden najboljših igralcev po vsem svetu je Serral prisoten že nekaj časa. Profesionalec od leta 2011 je eno glavnih imen, odgovornih za naraščajočo priljubljenost SC II po vsem svetu. Ko je Serral dosegel drugo mesto na turnirju SC2 Masters leta 2021 in zmagal v finalu turnirja Masters Winter leta 2020, je Serral pokazal vrhunske igralske sposobnosti, s čimer je poudaril svoj status veterana na svetovnem odru SC II.

Še en vrhunski igralec v Koreji je Rogue, član Dragon Phoenix Gaming. Njegova uvrstitev v StarCraft 2 je visoka in ohranja odlične tekmovalne rezultate na nekaterih največjih ešportnih dogodkih. Zmagal je v sezonah Global StarCraft II v letih 2020 in 2021. Rogue še naprej veliko zmaguje in ohranja svojo konkurenčno uvrstitev, kar ga uvršča med enega najboljših igralcev SC II v svetovnem e-športu.

Prednosti in slabosti

Razumevanje igre je bistvenega pomena za učinkovito in uspešno stavo. Vodniki za stave StarCraft II so lahko v pomoč, vendar nekateri igralci stav morda raje sodelujejo v igri. Tukaj so prednosti in slabosti uporabe vodnika SC II.

Prednosti

Vodnik SC II razčleni strategije za dirke v igri in vsak zemljevid, kar je bistvenega pomena za igralce, da ostanejo konkurenčni. Če stavitelec ne razume strategije igre, je vodnik zagotovo koristen.

Vsak zemljevid je drugačen in igralci se morajo naučiti teh razlik, da bodo vedeli, kako premagati sovražnika. Stavnikom bo razumevanje, kako igralec zmaguje, pomagalo vedeti, zakaj so kvote v korist določenega igralca. Na splošno so igralni vodniki koristni za igralce in hazarderje, vendar imajo nekaj slabosti.

Slabosti

Da bi obvladali zemljevid, je najbolje, da se zemljevida naučite med igro. Čeprav je vodnik koristen, igralca ne more pripraviti na enak način kot učenje v živo. Čeprav lahko igralec med učenjem zemljevidov doživi poraz, bo na dolgi rok postal močnejši igralec. Za igralce stav, poznavanje igre daje osebi prednost pred drugimi, ki stavijo na podlagi nasvetov drugih. Ali bodo prednosti prevladale nad slabostmi, je v celoti odvisno od perspektive igralca ali stavnika.

Za igralce igra ponuja vznemirljivo, akcijsko izkušnjo tekme. Z vsako odigrano igro se uporabnik hitro prilagodi sovražnikovi taktiki, izboljša koordinacijo in spretnosti optimizacije strategije. Digitalni vodniki so najbolj koristni za tiste, ki imajo raje pomoč kot praktičen pristop, saj se digitalni vodnik redno posodablja z novimi informacijami.

Internetna skupnost

Navdušenci nad StarCraft II lahko stavijo na priljubljene igralce in ekipe na priljubljenih platformah športnih stav po vsem svetu. Obstaja sinergistična skupnost SC II, ki vključuje igralce, ki spodbujajo igralsko navdušenje, in stavnike, ki stavijo na priljubljene zmagovalce. Stave dodajo dodaten element vznemirjenja za udeležence že tako hitre igre. Od SC II do SC: Brood Wars, izvedbe priljubljene igre še naprej privabljajo profesionalne igralce v igralni krog.

Zato imajo igralci veliko priložnosti za pregled globalnih statistik igralcev in kvot. Z upoštevanjem pravil in strategij igre bo stavni igralec imel priložnost napovedati zmagovalce turnirja. Vodniki za stave so v pomoč s ponudbo podrobnih informacij o stavni terminologiji, postopkih in ekipah.

Raziskovanje kvot StarCraft pomaga igralcu, da sprejme premišljeno odločitev, preden zastavi sredstva. Za tiste, ki stavite na profesionalne igralce, so na voljo celoletne stave. Večina licenciranih spletnih mest na vidnem mestu prikazuje informacije o licenciranju. Vendar pa mora stavitelec pri upravnih organih preveriti, ali športna stavnica deluje zakonito.

Licencirana prizorišča delujejo v skladu s strogimi smernicami, ki so uvedene za zaščito igralca in njegovega denarja. Spletne ocene so dober vir za hazarderje, ki iščejo ugledno spletno mesto za stave na e-šport. Tako profesionalni ocenjevalci kot igralci stav ponujajo ocene o izkušnjah s stavnicami StarCraft.

Stavne kvote za esport StarCraft

Profesionalni igralci še naprej izpopolnjujejo veščine za profesionalno igranje StarCraft II. Ker je igra pionir v e-športu, so nekatere ekipe in igralci veščino izpopolnjevali že več kot desetletje. Za stavnice je na voljo široka paleta možnosti izbire, vključno z več kot 500 uglednimi ekipami v igralnem krogu.

Če je stavni poznavalec igre in glavnih igralcev, lahko uspešno izbere zmagovalce turnirja SC II. Od WSC do Državni elektronski športi, tekmovanja pozorno spremljajo stavnice, ki ponujajo kvote in dostop do načinov za zakonito stavljanje na tekmovanja v e-športu.

Stavniki običajno pregledajo premisleke, preden stavijo denar. Znanje o igri je koristno. Izkušeni igralci bodo morda imeli več sreče pri izbiri zmagovalca. Če je igralec seznanjen s tokokrogom, lahko razume, kako določen tekmovalec premaga konkurenco, kar je dober podatek, ki ga mora imeti stavitelj. Igre na srečo v živo so prav tako bistvenega pomena za pametno stavo. Z ogledom igre v živo ima boljši v realnem času informacije o tem, kako se tekma odvija ali kakšen igralec deluje, preden stavi na najljubšega tekmovalca StarCrafta za zmago na turnirju.

Odgovorno igranje iger na srečo

Raziskovanje spletnih mest z igrami na srečo v e-športu je ključnega pomena za zagotovitev, da igra na srečo pridobi najboljše kvote, doživi hitre dvige in tekmuje na enakem terenu. Licenčna spletna mesta bodo predstavila najuglednejša tekmovanja v industriji po vsem svetu. Vedeti, kako staviti na StarCraft, je prav tako pomembno kot razumeti, kje staviti. Znanje je ključnega pomena za izbiro zmagovalcev pri stavah na esport SC II, od uvrstitev profesionalnih ekip do zgodovinskih statistik.

Zanašanje na kvote športnih stav ni učinkovito kot globoko razumevanje trga in znanja o določenem igralcu in njegovi sposobnosti nastopanja. Kljub temu kvote služijo kot vodilo, saj novincem dajejo razumevanje verjetnega izida tekmovanja na podlagi premislekov, kot so igralne sposobnosti in pretekle zmage.

Nasveti in triki za stave na StarCraft

Spletni igralci stav imajo raje strateške igre, kot je SC II v velikih športnih stavnicah. Robustne stave na turnirjih StarCraft II se nadaljujejo, saj digitalne platforme za esport ponujajo kvote vnaprej za turnirje. Od ene stavnice do druge se kvote razlikujejo. Stavniki lahko stavijo predvsem na zmagovalce tekem in turnirjev.

Nekateri turnirji ponujajo najboljše od petih ali najboljših od treh, kar daje stavnicam priložnost, da spreminjajo stavo. Od hendikepov do točkovanja, igralci skušajo povečati donos tako, da izberejo igralce z najboljšimi možnostmi za zmago. Športne stavnice SC II včasih ponujajo kvote za to, kako daleč lahko igralec napreduje med turnirjem.

Stavnice se spopadajo s posodabljanjem kvot za dogodke v živo. Zamuda daje igralcem možnost, da stavijo, preden se kvote spremenijo. Za igralce stav je pomembno, da spremljajo turnirje in prvenstva, da zagotovijo najboljše možnosti za izbiro zmagovalcev.

Če spletna športna stavnica ne ponuja ogleda v živo, sta alternativi YouTube in Twitch. Obe platformi za pretakanje videa imata pogodbe z Blizzardom za pretakanje turnirjev v živo. Tukaj je nekaj nasvetov, ki jih morate upoštevati pri stavah na StarCraft II.

  • Ne spreglejte majhnih turnirjev, ki ponujajo dostojne stavne kvote in priložnosti.
  • Oglejte si igralčevo prisotnost v družbenih medijih, da ostanete na tekočem z informacijami, ki lahko vplivajo na igro.
  • Pretekli uspeh igralcu ne zagotavlja nujno prihodnjih zmag

Rast StarCrafta

Organizacije StarCraft vsako leto gostijo veliko število turnirjev po vsem svetu. Blizzard Entertainment še naprej sodeluje z novimi podjetji za načrtovanje vznemirljivih novih turnirjev. Dogovori med družbo Blizzard in DreamHack, švedsko igralniško podjetje, ki ga je Guinness priznal za gostovanje največje svetovne zabave LAN, zagotavlja, da bodo novi turnirji prisotni milijonom po vsem svetu.

Pravzaprav Blizzard povečuje nagradne sklade, kar bo zagotovo motiviralo, privabilo in obdržalo pro-igralce za globalne dogodke SC II. Čeprav se priljubljenost StarCrafta II v Južni Koreji nadaljuje, lahko nova partnerstva pomagajo povzdigniti znamko na še višjo raven prepoznavnosti v Evropi in tujini.

Več kot desetletje je StarCraft II presegel meje in pridobil pomemben delež na trgu e-športov. Igra kot pionir, ki je postavil standard za prihodnje blagovne znamke, se še naprej razvija in spreminja način, kako doseže globalno skupnost SC II. Odmevni turnirji, ki postavljajo temelje za naslednje poglavje, služijo kot ozadje za rastoči stavni trg SC II.

Globalni konkurenti dosegajo visoko prepoznavnost, podobno kot profesionalni športni igralci, glavne blagovne znamke pa še naprej sponzorirajo igro in vlagajo vanjo. Zaradi tega se milijoni oboževalcev obračajo na igralne dogodke StarCraft II za zabavo in vznemirjenje.

About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
E-športi
About

Jun-ho Kim, južnokorejski dinamični ešportni mojster, je svetilnik znanja na EsportRankerju. Jun-ho, ki združuje analitično moč s prirojeno ljubeznijo do iger, razkriva zapleteno pletenino spletnih tekmovanj in zagotavlja igralcem, da ostanejo obveščeni in navdihnjeni.

Send email
More posts by Jun-ho Kim