Novice

February 12, 2024

Anime Souls Simulator X: Izkoristite aktivne kode za nagrade in izboljšajte svojo igralno izkušnjo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Anime Souls Simulator X je priljubljena igra Roblox, ki igralcem omogoča, da se potopijo v svet animejev. V tej igri lahko igralci prevzamejo vlogo anime junaka, izboljšajo svoj značaj, se borijo s sovražniki in opravijo izzive. Za lažji in hitrejši napredek v igri so na voljo različne kode, ki jih lahko igralci unovčijo za nagrade.

Anime Souls Simulator X: Izkoristite aktivne kode za nagrade in izboljšajte svojo igralno izkušnjo

Aktivne kode

Tukaj je nekaj aktivnih kod za Anime Souls Simulator X od februarja 2024:

  • ZVEZDE: Ta koda nagradi igralce z 1 vsemi napitki, 10 zakletimi žetoni, 10 zelenimi drevesi življenja, 10 žarečimi drobci, 10 čarobnimi drobci, 10 drobci amuleta in 25 zlatimi palicami.
  • CURSEDTECHNIQUES: Z unovčenjem te kode lahko igralci prejmejo 1 All Potions, 10 Amulet Shards, 10 Star Balls, 5 Blue Flames, 10 Shiny Shards, 10 Bloods, 10 Enchantment Tokens, 10 Avatar Spins in 10 Passive Tokens.
  • 35KLIKES: Ta koda igralcem podeli vse napitke, 10 zvezdnih kroglic, 5 modrih plamenov, 10 sijočih drobcev, 10 krvi, 10 žetonov začaranja, 10 vrtljajev avatarja in 10 pasivnih žetonov.
  • NEWMACHINE: Z unovčenjem te kode lahko igralci prejmejo vse napitke, 10 vrtljajev razreda, 10 drobcev amuletov, 10 krogel zvezd, 10 modrih plamenov, 10 sijočih drobcev, 10 krvi, 10 žetonov začaranja, 10 vrtljajev avatarja, 10 pasivnih žetonov in 25 Zlate palice.

To je le nekaj primerov aktivnih kod, ki so na voljo v Anime Souls Simulator X. Za ogled celotnega seznama aktivnih kod si lahko igralci ogledajo priloženi vodnik.

Kako unovčiti kode

Če želite unovčiti kode v Anime Souls Simulator X, sledite tem korakom:

  1. Zaženite Anime Souls Simulator X v Robloxu.
  2. Pritisnite ikono nakupovalnega vozička na levi strani glavnega zaslona preddverja.
  3. V trgovini poiščite in pritisnite gumb kode v spodnjem desnem kotu zaslona.
  4. V besedilno polje, ki se prikaže, vnesite svojo aktivno kodo.
  5. Če je koda pravilna, bo besedilno polje izginilo, nagrade iz te kode pa bodo samodejno dodane v vaš račun.

To je vse, kar morate vedeti o aktivnih kodah v Anime Souls Simulator X in kako jih unovčiti. Izkoristite te kode za izboljšanje svoje igralne izkušnje!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC

Novice