Dafabet kot vodilni na trgu stav na e-šport

Novice

2022-05-26

Dafabet, ena najboljših blagovnih znamk športnih stav, je danes znan po svoji prevladi na sceni e-športnih stav. Podjetje je vodilni ponudnik e-športnih stav na vseh konkurenčnih e-športnih tekmovanjih in turnirjih.

Dafabet kot vodilni na trgu stav na e-šport

Vendar je treba poudariti, da uspeh ni bil enostaven. Dafabet ima dolgoročno strategijo, da se uveljavi ne le kot elektrarna spletnih iger na srečo, temveč kot vodilni na trgu stav na e-šport.

Da bi razumeli, zakaj se je Dafabet osredotočil na eSport stave, je najprej nujno razumeti, kako velika je industrija stav eSport.

Esports in eSports stave

Industrija e-športa je v razcvetu. Po zadnjih statističnih podatkih je bila industrija e-športa leta 2021 vredna ogromnih 1,28 milijarde dolarjev in bo do leta 2025 prerasla v industrijo v vrednosti 2,89 milijarde dolarjev.

Zanimivo je, da so stave na e-šport večje od samega e-športa. Poročilo Grand View Research je pokazalo, da je bila industrija stav na e-šport leta 2020 vredna 66,98 milijarde dolarjev in bo rasla s CAGR 10,1 % od leta 2021 do 2028. Raste tudi število stavnikov na e-šport, zadnja poročila pa kažejo, da je več kot 6,5 milijona ljudje se ukvarjajo s stavami na e-šport.

Zgornji statistični podatki so temelj Dafabetovega zanimanja za osredotočanje na e-športne stave. Toda slon v sobi je, kaj je pripeljalo do uspeha Dafabeta kot enega najboljših spletnih mest za e-športne stave? No, obstaja nekaj dejavnikov, ki so opisani spodaj.

Sponzorska pogodba Dafabet Fnatic 2015

Dafabet je bila ena izmed stavnic, ki je videla potencial stav na e-šport. Da bi izkoristili trenutek, je podjetje sponzoriralo Fnatic, eno najboljših e-športnih ekip danes. V pogodbi je bil logotip znamke Dafabet prikazan na majicah igralca Fnatic. Čeprav se je posel končal, je igral pomembno vlogo pri povečanju dosega Dafabeta zdaj, ko je Fnatic ime v industriji e-športa.

Celovita pokritost e-športa

Ključno gonilo uspeha Dafabeta kot vodilnega na trgu eSports stav je njegova celovita pokritost eSports turnirjev in tekmovanj. veliko Stavnice za e-šport osredotočite se samo na vrhunski e-šport. Toda Dafabet je stavnica na enem mestu, kjer lahko igralci stavijo na vse video igre, ki so predstavljene na sceni e-športa. Vključujejo Dota 2, Valorant, FIFA, Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, FIFA, Apex Legends itd.

Celovita pokritost e-športnih turnirjev

Poleg tega, da pokriva vse mainstream eSports, Dafabet ponuja trge na vseh dogodkih eSports, od dogodkov Tier 1 do najprestižnejših turnirjev. To je nekaj, česar veliko stavnic ne počne. Na večini e-športnih stavnic lahko igralci najdejo trge stav le za velike turnirje, vendar to ne velja za Dafabet. To pomeni, da so stavam zajamčeni trgi za e-športne stave skozi vse leto.

Bonusi za stave na ešport

Ena najbolj radodarnih blagovnih znamk športnih stav je Dafabet; ni dvoma. V središču tržne strategije podjetja so uspehi donosni bonuse in promocije. Dafabet je bil eden od vodilnih na trgu v industriji stav na e-šport, zato je po meri prilagajal ekskluzivne bonuse in promocije za ljubitelje e-športa.

Dafabet ima veliko bonusov dobrodošlice za nove e-športne stave. Novi igralci, ki želijo staviti na eSports, dobijo velike ujemanja na svojih začetnih depozitih takoj po registraciji. Poleg paketa dobrodošlice so obstoječe igralce e-športov deležni tudi bonusov za ponovno nalaganje. Za začetek se bonusi za ponovno nalaganje ujemajo z zneski, ki jih že registrirani igralci e-športa nakažejo na določene dneve, ko je promocija aktivna.

Vloga mobilnih stav

Časi, ko so morali igralci stave sedeti pred osebnimi računalniki, so minili. Danes svet postaja mobilni. To je trend, ki ga Dafabet razume. Da bi sledil trendu mobilnih naprav, je Dafabet poenostavil mobilne stave z razvojem mobilnim platformam za igralce na srečo. To je vidik, ki ga ni mogoče prezreti pri ocenjevanju dejavnikov, ki so spodbudili rast Dafabeta kot spletnega mesta za e-športne stave.

Stave na Dafabet eSports lahko uživajo v igrah, ko so na poti, zahvaljujoč platformi Dafabet, optimizirane za mobilne naprave, ki je dostopna prek katerega koli mobilnega brskalnika. Poleg brskalnika ima Dafabet domače aplikacije, ki so na voljo za platforme iOS in Android. Te mobilne platforme ponujajo igralcem gladko in brezhibno izkušnjo stav.

Fleksibilno bančništvo

Igre na srečo vedno želijo spletno mesto za stave, ki ima prilagodljivo in varno bančništvo. To je nekaj, kar Dafabet jasno razume. Spletno mesto je sodelovalo z vodilnimi spletnimi plačilnimi sredstvi za olajšanje enostavnih, hitrih in varnih depozitov in dvigov.

Poleg izkoriščanja vseh priljubljenih plačilnih prehodov, Dafabet omogoča igralcem, da igrajo na srečo z uporabo vseh priljubljenih fiat valut, pa tudi kriptovalut, kot je bitcoin. Ker mnogi navdušenci nad e-športnimi stavami raje uporabljajo kriptovalute, je bila razpoložljivost bitcoina neprecenljiv dodatek.

Zavijanje

Medtem ko obstaja na desetine spletnih mest za eSport stave, Dafabet izstopa. Upravljavec je pripravil učinkovito marketinško strategijo za prevlado v industriji stav na e-šport. Ker je e-šport iz dneva v dan večji, bo Dafabet res ostal ena najboljših stavnic za e-šport.

Zadnje novice

Najnovejše novice o stavah na StarCraft II
2022-09-15

Najnovejše novice o stavah na StarCraft II

Novice