Novice

February 14, 2024

Gnomeregan Raid: novi izzivi in ​​dragoceni plen vas čakajo v sezoni odkritij WoW

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Druga faza Season of Discovery prinaša vznemirljivo novo izkušnjo napada za igralce v World of Warcraft (WoW). Nekdanje glavno mesto Gnome Gnomeregan je bilo spremenjeno v napad za 10 igralcev, ki ponuja nove izzive in dragocen plen.

Gnomeregan Raid: novi izzivi in ​​dragoceni plen vas čakajo v sezoni odkritij WoW

Gnomeregan: Od Dungeona do Raida

Gnomeregan je znana lokacija za tiste, ki so igrali WoW Classic. Prej je bila to ječa od 29. do 38. stopnje za pet igralcev. Toda v drugi fazi WoW sezone odkritij je bil Gnomeregan prenovljen v napad, zasnovan za igralce ravni 40.

Ponastavi razpored

Če se sprašujete, kdaj se napad Gnomeregan ponastavi, je to tisto, kar morate vedeti. V prvih dveh tednih po lansiranju se bo Gnomeregan ponastavil enkrat na teden. Prva ponastavitev se je zgodila 13. februarja, druga ponastavitev pa je načrtovana za 20. februar. Po drugi blokadi se bo Gnomeregan ponastavil vsake tri dni, začenši s 23. februarjem.

Preverjanje shranjenih primerkov

Če želite preveriti, v katere primerke je shranjen vaš lik, sledite tem korakom:

  1. Korak 1
  2. 2. korak
  3. 3. korak

Zaključek

Racija Gnomeregan v WoW Classic Season of Discovery ponuja vznemirljivo novo izkušnjo racije za igralce. S svojo prenovljeno zasnovo in zahtevnimi srečanji ponuja igralcem stopnje 40 priložnost, da preizkusijo svoje sposobnosti in zaslužijo dragocen plen. Upoštevajte urnik ponastavitve, da boste lahko učinkovito načrtovali svoje napadalne dejavnosti. Za nemoteno igralno izkušnjo ne pozabite preveriti, v katere instance je shranjen vaš lik. Pripravite se na raziskovanje nekdanje prestolnice Gnome in premagajte Trogge, ki so zavzeli Gnomeregan!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice