Novice

October 30, 2023

Guild Esports zagotavlja naložbo v višini 1 milijon funtov za širitev v regiji MENA

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Guild Esports, mednarodna organizacija za ešport, je objavila, da je podpisala naročniško pogodbo za zbiranje do 1 milijona funtov. Naložba prihaja iz ugledne blagovne znamke e-športov, ustvarjanja vsebin in medijev.

Guild Esports zagotavlja naložbo v višini 1 milijon funtov za širitev v regiji MENA

Širjenje poslovanja

Guild Esports namerava uporabiti sredstva za razširitev svojih poslovnih operacij, s posebnim poudarkom na regiji Bližnjega vzhoda in Severne Afrike (MENA). Ta regija naj bi imela do leta 2026 88 milijonov igralcev, zaradi česar bo obetaven trg za e-šport.

Podrobnosti naložbe

Milijonska naložba vključuje dve brezpogojni plačili v višini 250.000 funtov. Poleg tega obstaja tretja tranša naročnine za £500.000, ki je pogojena s pogajanji in sklenitvijo širšega komercialnega sporazuma med znamko in Guildom.

Izkoristiti priložnost

Guild Esports priznava vse večji mednarodni apetit po e-športih, zlasti v regiji MENA. Izvršna direktorica Jasmine Skee poudarja, da je ta naložba ključnega pomena za nadaljevanje njihove vizije, da postanejo vodilna mednarodna medijska znamka, osredotočena na e-šport in igre.

Poglabljanje vezi

Guild Esports se veseli poglobitve vezi z naložbeno blagovno znamko, saj verjamejo, da gre za komplementarni posel. To partnerstvo bo Guild Esports pomagalo okrepiti svoj položaj v industriji in utrditi svojo prisotnost v regiji MENA.

Prijavite se na GI Daily, če želite prejemati najnovejše novice in posodobitve neposredno v svoj nabiralnik.

Zadnje novice

Fortnite Eminem Crossover: dogodek Big Bang in uspešnost v igri
2023-11-23

Fortnite Eminem Crossover: dogodek Big Bang in uspešnost v igri

Novice