Novice

October 30, 2023

Guild Esports zagotavlja naložbo v višini 1 milijon funtov za širitev v regiji MENA

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Guild Esports, mednarodna organizacija za ešport, je objavila, da je podpisala naročniško pogodbo za zbiranje do 1 milijona funtov. Naložba prihaja iz ugledne blagovne znamke e-športov, ustvarjanja vsebin in medijev.

Guild Esports zagotavlja naložbo v višini 1 milijon funtov za širitev v regiji MENA

Širjenje poslovanja

Guild Esports namerava uporabiti sredstva za razširitev svojih poslovnih operacij, s posebnim poudarkom na regiji Bližnjega vzhoda in Severne Afrike (MENA). Ta regija naj bi imela do leta 2026 88 milijonov igralcev, zaradi česar bo obetaven trg za e-šport.

Podrobnosti naložbe

Milijonska naložba vključuje dve brezpogojni plačili v višini 250.000 funtov. Poleg tega obstaja tretja tranša naročnine za £500.000, ki je pogojena s pogajanji in sklenitvijo širšega komercialnega sporazuma med znamko in Guildom.

Izkoristiti priložnost

Guild Esports priznava vse večji mednarodni apetit po e-športih, zlasti v regiji MENA. Izvršna direktorica Jasmine Skee poudarja, da je ta naložba ključnega pomena za nadaljevanje njihove vizije, da postanejo vodilna mednarodna medijska znamka, osredotočena na e-šport in igre.

Poglabljanje vezi

Guild Esports se veseli poglobitve vezi z naložbeno blagovno znamko, saj verjamejo, da gre za komplementarni posel. To partnerstvo bo Guild Esports pomagalo okrepiti svoj položaj v industriji in utrditi svojo prisotnost v regiji MENA.

Prijavite se na GI Daily, če želite prejemati najnovejše novice in posodobitve neposredno v svoj nabiralnik.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

EliGE: severnoameriški veteran, ki blesti v sezoni 2024 igre Counter-Strike 2
2024-05-16

EliGE: severnoameriški veteran, ki blesti v sezoni 2024 igre Counter-Strike 2

Novice