Novice

November 23, 2023

Hwei - najnovejši prvak LoL z edinstvenimi sposobnostmi

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Riot Games je razkril sposobnosti najnovejšega prvaka LoL, Hweija. Poglejmo, kakšen je njegov komplet in kakšen bo v Summoners' Rift.

Hwei - najnovejši prvak LoL z edinstvenimi sposobnostmi

Hwei – Pregled sposobnosti LoL

Hwei je najnovejši dodatek na seznamu prvakov LoL. Predvideva se, da bo mid laner in sodeč po njegovem začetnem naboru sposobnosti, bo Hwei precej kompleksen prvak, glede na to, da bo veriženje sposobnosti povzročilo različne učinke in interakcije.

Njegov komplet v celoti temelji na njegovih različnih razpoloženjih in vsakič, ko ga spremeni, se aktivira druga sposobnost. Če menite, da bi lahko bil precej zlomljen prvak, menim, da obstaja nekaj očitnih slabosti, ki so povezane z njegovimi ohladitvami. Vsakič, ko spremeni razpoloženje, pride do precej velikega izpada, ko ne more znova uporabiti te sposobnosti, kar pomeni, da bo moral zbrati veliko hitre sposobnosti iz svojih predmetov, da bo čim bolj izkoristil komplet.

Brez nadaljnjega odlašanja pojdimo na Hweijevo osnovno statistiko in sposobnosti.

Osnovna statistika

  • Zdravje: 550 – 2318
  • Mana: 445 – 955
  • Regeneracija zdravja: 6 – 96,1
  • Regeneracija mane: 8 – 19.9
  • Kr.: 50 – 106.1
  • Oklep: 18 – 97,9
  • Magična odpornost: 30 – 52,1
  • MS: 320
  • Domet napada: 575
  • AS osnova: 0,714
  • AS razmerje: 0,658
  • Bonus AS: 3,3 %

Zmožnosti

Pasivno – Podpis vizionarja

PRIROJENO: Hweijeve škodljive sposobnosti označijo zadete sovražnike za 4 sekunde. Če jih poškodujete z drugačno sposobnostjo, porabite oznako, da ustvarite eksplozijo pod njimi, s tem pa sovražnikom na območju po 0,85 sekunde povzročite 35 − 200 (glede na raven) (+25 % AP) dodatne magične škode.

V – Zadeva: Katastrofa

AKTIVNO: Hwei vstopi v katastrofalno razpoloženje, pridobi dostop do njegovih sposobnosti in krtače za pranje. Zapustil bo razpoloženje, ko bo uporabil katero koli od njih.

  • Uničujoče – QQ: Hwei vrže ognjeno kroglo v ciljno smer, ki eksplodira ob trčenju s prvim sovražnikom ali doseganju največjega dosega in povzroči magično škodo vsem sovražnikom v bližini. Škoda, ki temelji na razmerju zdravja tarče, je omejena na 250 proti pošasti.
  • Fire Severing Bolt – QW: Hwei pokliče strelo, da udari na ciljno lokacijo po 1 sekundi in povzroči magično škodo sovražnikom v območju. Proti sovražnikom, ki so imobilizirani ali izolirani od svojih zaveznikov, Severing Bolt povzroča povečano škodo na podlagi manjkajočega zdravja tarče. Ta dodatna škoda je omejena na 300 proti pošasti (Severing Bolt povzroči 50 % škode služabnikom in neepskim pošastim).
  • Molten – QE: Hwei označuje gorečo pot v ciljni smeri. Po 0,7 sekunde pot izbruhne v vulkanske udarne valove vsakih 0,175 sekunde od točke oddajanja. Vsak udarni val ustvari eksplozijo, ki povzroča čarobno škodo bližnjim sovražnikom. Eksplozije za seboj pustijo tudi razpoko lave. Vsaka razpoka traja 2,5 sekunde, vsakih 0,25 sekunde povzroči magično škodo sovražnikom v območju in jih upočasni za 30 % (poškodba Staljene razpoke je zmanjšana na 60 % proti slugam in povečana na 135 % proti pošasti).

W – Predmet: Serenity

AKTIVNO: Hwei vstopi v spokojno razpoloženje, pridobi dostop do njegovih sposobnosti in krtače za pranje. Zapustil bo razpoloženje, ko bo uporabil katero koli od njih.

  • Bežni tok – WQ: Hwei oblikuje vodni tok v ciljni smeri in ustvari pot za čas, ki njemu in zavezniškim prvakom podeli dodatno hitrost gibanja za 0,5 sekunde, osveži se vsakih 0,125 sekunde, medtem ko ostanejo na območju.
  • Bežni tok – WW: Hwei prikliče bazen vode na ciljni lokaciji in ustvari zaščitno območje za 3 sekunde, ki njemu in zavezniškim prvakom podeli ščit za 0,5 sekunde, medtem ko so znotraj območja. Ščit se osveži in poveča moč za količino vsakih 0,264 sekunde v času, ko ostanejo na območju (moč ščita Pool of Reflection se zmanjša na 50 % za zaveznike).
  • Pretresljive luči – MI: Hwei se obdaja z vrtinčenimi plameni, ki okrepijo njegove naslednje 3 osnovne napade ali udarce sposobnosti v 9 sekundah, da vsak povzroči dodatno magično škodo in obnovi mano. Dodatna škoda Stirring Lights proti služabnikom ali pošastim se zmanjša na 50 %, če jo uporabijo njegove sposobnosti območja učinka.

E – Predmet: Muke

AKTIVNO: Hwei vstopi v burno razpoloženje in pridobi dostop do njegovih sposobnosti ter krtačo za pranje. Zapustil bo razpoloženje, ko bo uporabil katero koli od njih.

  • Grim Visage – EQ: Hwei se grozljivo nasmehne v ciljni smeri, ki povzroči magično škodo prvemu zadetemu sovražniku in se ga boji za 1 sekundo.
  • Pogled v brezno – EW: Hwei vrže zrklo na ciljno lokacijo. Ob prihodu se razširi v temen pogled, ki omogoča pogled na večje območje in se zaklene na najbližjega vidnega sovražnega prvaka. Po zakasnitvi se oko izstreli na tarčo, povzroči magično škodo prvemu sovražniku, s katerim trči, in ga za nekaj časa ukorenini.
  • Crushing Maw – EE: Hwei na ciljni lokaciji pričara čeljust, ki se zaskoči po 0,627 sekunde, povzroči magično škodo sovražnikom na območju in jih upočasni za količino, ki upade v 1,25 sekunde. Sovražniki, ki ne stojijo v središču, ko se čeljust zaskoči, se potegnejo tja.

Ščetka za pranje

AKTIVNO: Hwei zapusti svoje trenutno razpoloženje, ne da bi pri tem povzročil stroške svoje sposobnosti ali ohlajanje. Wash Brush je mogoče uporabiti samo, če je Hwei vnesel razpoloženje.

R – Spiralni obup

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice