Novice

February 13, 2024

Izdelava ladje Sambuk: Prevladujte nad morji z uničujočo ognjeno močjo

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Ladja Sambuk, znana tudi kot Pyromaniac, je končni cilj za vsakega kapitana ladje v Lobanji in kosteh, ki želi zažgati morja.

Izdelava ladje Sambuk: Prevladujte nad morji z uničujočo ognjeno močjo

Pridobitev Sambukovega načrta

Če želite pridobiti načrt Sambuka, morate najprej doseči Cutthroat rang Infamy, drugi najvišji rang v igri. Ko dosežete to stopnjo, lahko kupite načrt na črnem trgu Helm za 5000 kosov osmice. Yanita Nara, čokoladnica v Le Mont Muet v Sainte-Anne, vam bo prodala načrte, če imate zahtevano sramoto in kovance.

Izdelava sambuka

Ko pridobite načrte, boste za izdelavo Sambuka potrebovali naslednje materiale:

  • 15 Greenheart Plank
  • 15 Magnetitni ingot
  • 12 Krpo Roselle
  • 4 lesni katran
  • 4 zobnik
  • 2 Torzijska vzmet
  • Eels' Vrvica
  • 12.000 srebra

Lesni katran, zobnik in torzijske vzmeti je mogoče izropati in oropati z ladij in naselbin Le Compagnie. Ko zberete vse potrebne materiale, obiščite ladjarja, da sestavi vaš Sambuk.

Ali se Sambuk splača?

Če uživate v boju iz bližine in povzročate ogromno škodo, potem je Sambuk vsekakor vreden tega. Njegova ugodnost Scorched vam omogoča, da povzročite 5000 Burning škode, ko na sovražnikovo ladjo uporabite učinek plamena, vse ladje, ki so goreče, pa prejmejo 30 odstotkov večjo škodo. Poleg tega ima Sambuk več vrat za orožje, pet rež za pohištvo in je lahko opremljen z orožjem v vseh večjih režah. Vendar ima v primerjavi z drugimi ladjami DPS šibkejšo trdnost trupa.

Skratka, ladja Sambuk je izjemno plovilo, ki s svojo uničujočo ognjeno močjo nagrajuje usposobljene kapitane. Če pridobite načrt in zberete potrebne materiale, lahko izdelate to ladjo in zavladate morjem v igri Skull and Bones.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice