Novice

February 13, 2024

Jahajte Undead Stalhorses in dokončajte naloge v The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

V The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom imajo igralci priložnost jahati koščene, nemrtve konje, imenovane Stalhorses. Čeprav ni tako hiter ali prilagodljiv kot navadni konji, je iskanje in jahanje Stalhorse lahko zabavna izkušnja v igri.

Jahajte Undead Stalhorses in dokončajte naloge v The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Iskanje konjenikov

Če želite najti Stalhorse, se morajo igralci odpraviti do ruševin parka Sanidin na koordinatah -1645, -0684, 0136. Ta okostnjaka se pojavijo samo ponoči, tako da lahko igralci, če je še dan, zanetijo taborni ogenj tako, da na tabornik vržejo drva in kremen. tla in ga udarite s kovinskim orožjem, da hitro mine čas.

Lovljenje konja

Ko bo luna prispela, se bodo Stalhorsi pojavili blizu zahodne strani ruševin. Igralci se lahko prikradejo do enega ali uporabijo svoje jadralno padalo, da poletijo do njega. Za razliko od običajnih konj, konjenikov ni treba pomiriti pred jahanjem.

Registracija Stalhorses

Na žalost igralci ne morejo registrirati Stalhorses s stabilnim sistemom. Ko se približate hlevu, se bo oskrbnik odzval s strahom in Stalhorse ni mogoče registrirati.

Zahteva konjske straže

Vendar pa so Stalhorses še vedno uporabni. Hlevar po imenu Toffa v hlevu Outskirts, ki se nahaja na koordinatah -1445, -1251, 0034, si želi videti konja okostnjaka od blizu. Igralci lahko prinesejo Stalhorse v Toffo, da začnejo nalogo 'The Horse Guard's Request'. Z jahanjem konja Stalhorse do hleva in približevanjem Toffa bodo igralci sprožili pogovorno okno in prejeli nagrado v višini 50 rupij in točko ponija.

Zaključek

Medtem ko konjičkov ni mogoče obdržati ali registrirati kot navadnih konjev, zagotavljajo edinstveno in koristno izkušnjo v The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Igralci lahko najdejo in zajahajo ta nemrtva bitja ter celo dokončajo nalogo za posebno nagrado. Torej, sedlajte in se danes podajte na pustolovščino s konjem Stalhorse!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice