Novice

February 14, 2024

Kako najti načrt ladje Brigantine v Lobanji in kosteh

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Skull and Bones je igra, polna različnih lokacij za raziskovanje. Če ste na lovu za načrtom ladje Brigantine, je pomembno vedeti, kje najdete uničen svetilnik.

Kako najti načrt ladje Brigantine v Lobanji in kosteh

Odklepanje ladij

V Skull and Bones vse ladje niso na voljo takoj. Nekatere ladje, vključno z Brigantino, je mogoče odkleniti samo z nakupom zahtevanih nagrad za načrt.

Iskanje porušenega svetilnika

Namigi znotraj igre vas usmerijo proti porušenemu svetilniku kot lokaciji za pridobitev načrta ladje Brigantine. Vendar pa niso dana nobena posebna navodila. Na srečo smo tukaj, da vam ga pomagamo najti.

Porušeni svetilnik

Ruined Lighthouse je postojanka v Vzhodni Indiji, med morjem Nilam in ožino Cendono. Nahaja se neposredno južno od Telok Penjarah, glavnega piratskega središča v regiji.

Nadaljuj previdno

Pomembno je omeniti, da je območje, ki obdaja porušeni svetilnik, polno groženj in sovražnikov na visoki ravni. Če ste v zgodnji fazi igre, je priporočljivo, da se izogibate tej regiji. Ladje na tem območju vam lahko postanejo sumljive, če plujete preblizu, in lahko napadejo brez opozorila.

Pridobitev načrta ladje Brigantine

Pri uničenem svetilniku boste naleteli na pokvarjenega uradnika DMC. Če ste dosegli zahtevano stopnjo stopnje Cutthroat Infamy, lahko kupite načrt ladje Brigantine od tega NPC-ja. Poleg tega Pokvarjeni uradnik DMC prodaja tudi načrte orožja za Shalei I, Demi-canon IV in The Termites I.

Omejene ponudbe

Razen pokvarjenega uradnika DMC Ruined Lighthouse nima veliko drugega za ponuditi. Vendar pa služi kot točka za hitro potovanje, ko tam prvič pristanete.

Zaključek

Če povzamemo, če iščete načrt ladje Brigantine v Lobanji in kosteh, se odpravite do porušenega svetilnika v Vzhodni Indiji. Bodite previdni glede nevarnosti v okolici in se prepričajte, da imate zahtevano stopnjo Cutthroat Infamy, da lahko kupite načrt od pokvarjenega uradnika DMC. Srečno jadranje!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice