Novice

February 14, 2024

Kako ponastaviti in znova zagnati v Infinite Craft: Čiščenje in ponastavitev igralne plošče

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Infinite Craft je brskalniška igra, ki jo je razvil Neal.Fun in omogoča igralcem ustvarjanje zanimivih kombinacij z uporabo naključnih elementov ali predmetov. Vendar se lahko igralci včasih znajdejo preplavljeni z neuporabnimi predmeti in v takih primerih je treba ponastaviti igralno ploščo. Ta članek vas bo vodil, kako ponastaviti in znova zagnati Infinite Craft.

Kako ponastaviti in znova zagnati v Infinite Craft: Čiščenje in ponastavitev igralne plošče

Čiščenje plošče

Eden od načinov za ponastavitev igralne plošče je, da jo počistite. Če želite to narediti, preprosto kliknite ikono čopiča v spodnjem desnem kotu peskovnika. Pomembno je vedeti, da pred čiščenjem plošče ni nobenega opozorila, zato bodite previdni, saj bodo vsi povezani predmeti izginili. Vendar bodo vsi obstoječi recepti v stranski vrstici shranjeni.

Ponastavitev plošče

Druga možnost za ponastavitev igralne plošče je uporaba gumba za ponastavitev. Ta gumb je v spodnjem levem kotu peskovnika. Ko kliknete gumb Ponastavi, se na vrhu brskalnika prikaže poziv, ki vas opozori, da boste začeli znova. Če nadaljujete, boste ponastavljeni nazaj na začetek samo z osnovnimi elementi: vodo, ognjem, vetrom in zemljo.

Zaključek

Zdaj, ko veste, kako ponastaviti in znova zagnati Infinite Craft, lahko samozavestno raziskujete obsežno zbirko kombinacij igre. Ne glede na to, ali se odločite za odkrivanje novih receptov ali preprosto uživate v naključnem kombiniranju predmetov, Infinite Craft ponuja neskončne možnosti. Zato kar naprej, ponastavite tablo, če je potrebno, in se zabavajte ob igranju!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice