Novice

February 15, 2024

Mnenja o posodobitvi devete sezone igre Overwatch 2: Kontroverzni navdušenci nad Mercyjem in zdravstvene spremembe junakov

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Minilo je le nekaj dni od obsežne posodobitve devete sezone igre Overwatch 2, ki je spremenila igro, vendar se mnenja o streljačini z novim občutkom še naprej množično širijo.

Mnenja o posodobitvi devete sezone igre Overwatch 2: Kontroverzni navdušenci nad Mercyjem in zdravstvene spremembe junakov

Najnovejši zanimiv posnetek je od oboževalca podpornega junaka Mercyja (teh je nešteto), ki meni, da se zaradi navdušenja nad izstrelki in splošnega junakovega zdravja priljubljeno osebje in zdravnik s pištolo počutita manj kot optimalno.

Številni odgovori so hitro predlagali druge junake, kar je veljavno, če upoštevamo, da je menjava junakov osrednja mehanika igre v OW2 in je tako že od lansiranja izvirne igre pred skoraj desetletjem.

Drugi menijo, da je v novem svetu višjega zdravja OW2 z večjimi izstrelki, ki letijo hitreje, Mercy bolj podobna tisti, ki je bila nekoč, ko gre za slog igranja, in prvotni plakat morda zdaj ne igra pravilno junaka.

Mercy je bila vedno kontroverzna junakinja v Overwatchu, pri čemer so memi "Mercy main" prevzeli skupnost že od samega začetka. Zdi se, da se to ne bo kmalu spremenilo, saj je bil prvotni plakat prisiljen dodati v nit.

Kot velja za vsakega junaka, če se trenutno ne počuti odlično za igranje, vedno obstaja možnost zamenjave z drugim v isti vlogi. Toda podporni igralci niso edini, ki imajo močno mnenje o deveti sezoni, saj se igralci tankov počutijo "bedno", medtem ko igralci DPS obožujejo življenje.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC

Novice