Novice

February 13, 2024

Odklenite Runo za zatiranje bolečine: Poiščite srebrno ročno vadbeno kladivo v WoW Classic

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Silver Hand Training Hammer je pomemben predmet iskanja za igralce Priest v drugi fazi World of Warcraft Classic Season of Discovery. Ta predmet vam lahko da namig, ki vas sčasoma pripelje do ene najboljših run v vašem razredu.

Odklenite Runo za zatiranje bolečine: Poiščite srebrno ročno vadbeno kladivo v WoW Classic

Iskanje srebrnega ročnega vadbenega kladiva

Če želite najti Silver Hand Training Hammer v World of Warcraft Classic Season of Discovery, boste morali obiskati več kril škrlatnega samostana. Ta predmet je mogoče izropati z ubijanjem mafij v ječah Škrlatnega samostana in zunaj njih. Medtem ko je znano, da največ pade od Scarlet Magicians, lahko pade od katere koli od mafij Scarlet trash na tem območju. Vendar se zdi, da ne bo padla od šefov.

Pomen srebrnega ročnega vadbenega kladiva

Srebrno ročno vadbeno kladivo je namig pri iskanju Rune za dušenje bolečine za duhovnike v World of Warcraft Classic Season of Discovery. Ta runa od igralcev zahteva, da obiščejo štiri različna pokopališča, da zberejo Graveyard Echoes. Besedilo Silver Hand Training Hammer vas usmeri na grob na otoku Theramore. Poleg lokacije na otoku Theramore morate obiskati tudi Arathi Highlands, Močvirje žalosti in Škrlatni samostan – primer pokopališča. Ko imate vse štiri Graveyard Echoes, se vrnite v škrlatni samostan po svojo nagrado.

Priporočila

Če se nameravate podati na iskanje Rune za zatiranje bolečine, je priporočljivo počakati, da se približate ravni 40. Ta veriga nalog zahteva večkratne obiske ječ Škrlatnega samostana in potovanja v območja na visoki ravni. Če počakate, da se približate ravni 40, boste bolje pripravljeni na izzive, ki so pred vami.

Zaključek

Srebrno ročno vadbeno kladivo je ključni predmet za igralce Priest v World of Warcraft Classic Season of Discovery. Če najdete ta predmet, boste odklenili namig, ki vodi do Rune za zmanjšanje bolečine. Ne pozabite obiskati Scarlet Monastery Wings in premagati mafije, da povečate svoje možnosti za pridobitev Silver Hand Training Hammer. Vso srečo pri iskanju!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice