Novice

February 12, 2024

Odkrijte recept za zemljo v Little Alchemy 2 in odklenite nešteto možnosti

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

V mini igri Little Alchemy 2 lahko s kombiniranjem različnih predmetov odkrijete skupaj 720 receptov. Eden od teh receptov je Soil, vendar je iskanje poti njegovega recepta lahko izziv, saj ni zelo očiten.

Odkrijte recept za zemljo v Little Alchemy 2 in odklenite nešteto možnosti

Tla so naravni element, ki ga lahko dodate v svojo enciklopedijo. Vendar pa je izdelan drugače v primerjavi z drugimi recepti iste vrste. Odklepanje zemlje vam bo zelo pomagalo pri doseganju vašega cilja odkrivanja vseh receptov v Little Alchemy 2, saj se uporablja v številnih drugih receptih, kot so blato, polja, rastline in opeke.

Če želite ustvariti zemljo, morate združiti življenje z Zemljo. Vendar bo za pridobitev teh elementov morda potrebno slediti še nekaj korakom. Zemljo odkrijete takoj, ko začnete igrati igro, medtem ko lahko življenje pridobite s kombinacijo vulkana in prvotne juhe.

Če nimate obeh zahtevanih sestavin za življenje, jih lahko pridobite po tej poti:

  • Voda in Voda: Luža
  • Luža in mlaka: Ribnik
  • Ribnik in ribnik: jezero
  • Jezero in Jezero: Morje
  • Ogenj in zemlja: Lava
  • Zemlja in lava: Vulkan
  • Morje in lava: prvobitna juha

Ko pridobite Življenje in Zemljo, ju lahko združite, da ustvarite Zemljo. Poleg tega lahko ustvarite tudi bakterije tako, da združite vulkan in življenje, nato pa združite bakterije z morjem, da dobite končni predmet, plankton.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC

Novice