Novice

February 16, 2024

Povečajte svoj DPS z Runo King of the Jungle v WoW Classic Season of Discovery

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Runa King of the Jungle je močna runa za divje druide v World of Warcraft Classic Season of Discovery. Druidi ga lahko uporabljajo bodisi v obliki mačke ali medveda, da drastično povečajo škodo svoje oblike, ki spreminja obliko. Ta runa je zelo priporočljiva za divje druide, ki želijo blesteti v DPS v blizu.

Povečajte svoj DPS z Runo King of the Jungle v WoW Classic Season of Discovery

Pridobitev Rune kralja džungle

Za pridobitev Rune King of the Jungle v World of Warcraft Classic Season of Discovery se morajo igralci pogovoriti z Dalaranovim agentom v Ariden's Campu na prelazu Deadwind Pass, Vzhodna kraljestva. Dalaran Agent bo igralcem zagotovil dragoceno orodje, imenovano Ariden's Sigil.

Ariden's Sigil je predmet, ki omogoča igralcem, da odkrijejo bližnje temne jezdece, ki so elitne mafije 41. stopnje, ki spustijo relikvije Dalaran. Te relikvije so potrebne za pridobitev Rune kralja džungle, kot tudi več drugih run druge faze.

Igralci morajo zbrati vseh sedem dalaranskih relikvij, preden se vrnejo k dalaranskemu agentu. To je lahko zahtevna naloga, saj od igralcev zahteva, da ubijejo sedem Temnih jezdecev na različnih območjih. Priporočljivo je, da se teh mini šefov lotite v skupinah po pet ali več.

Prednosti Rune kralja džungle

Runa King of the Jungle je pasivna sposobnost, ki divjim druidom zagotavlja pomembne koristi. Ko je aktiven, Tiger's Fury poveča vso fizično škodo za 15 odstotkov in takoj dodeli 60 energije. Poleg tega Tiger's Fury nima več globalnega ohlajanja in je nadomeščen s statičnim 30-sekundnim ohlajanjem.

Zaključek

Divji druidi bi morali dati prednost pridobivanju Rune King of the Jungle, da povečajo svojo škodo in izboljšajo svojo uspešnost v World of Warcraft Classic Season of Discovery. Če sledite korakom za pridobitev te Rune in izkoristite njene prednosti, se lahko Feral Druidi povzpnejo na lestvice DPS in se izkažejo v svoji vlogi.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC

Novice