Novice

February 15, 2024

Povečajte svoje igranje v Pokémon Go Tour: Sinnoh z Diamantom ali Biserom

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

S Pokémon Go Tour: Sinnoh, ki prevladuje na seznamu dogodkov do konca februarja, Niantic daje igralcem zgodnjo izbiro, da zaklenejo ekskluzivne bonuse za različico, ki temeljijo na Diamondu in Pearlu. Ta odločitev bo neposredno vplivala na vaše igranje, zato boste želeli sprejeti pravo.

Povečajte svoje igranje v Pokémon Go Tour: Sinnoh z Diamantom ali Biserom

Go Tour 2024: Road to Sinnoh Special Research

Pokémon Go Tour 2024: Posebna raziskava Road to Sinnoh, ki bo na voljo od 15. do 25. februarja, bo ponudila nagrade vsem igralcem kot del praznovanja Go Tour: Sinnoh. Odvisno od tega, ali izberete diamantno ali biserno pot, se bo vaše igranje med Go Tour: Sinnoh – Global zelo razlikovalo, ko boste morali kar najbolje izkoristiti Dialga in Palkia.

Globalni dogodek

Vsak igralec ima dostop do posebne raziskave Go Tour 2024: Road to Sinnoh od 15. do 25. februarja, kar sovpada s celotnim trajanjem mini dogodka Go Tour: Sinnoh in Road to Sinnoh med obema različicama. Kljub temu bo najpomembnejša vsebina Go Tour: Sinnoh – Global začela veljati šele 24. in 25. februarja.

Med globalnim dogodkom, odvisno od tega, ali izberete različico Diamond ali Pearl, boste prejeli drugačno garancijo za vaše napade na Dialgo in Palkia, pa tudi podaljšano trajanje za nove pustolovske učinke, ki so bili dodani, da sovpadajo s prvim nastopom Origin Forme. Dialga ali Origin Forme Palkia.

Diamant ali biser?

Ko gre za izbiro med različicama Diamond ali Pearl, ni pravilnega ali napačnega odgovora. Nagrade in bonusi za vsakega so naslednji:

 • Diamantne ekskluzive:
  • Dialga, ujeta med Go Tour: Sinnoh zagotovo pozna Roar of Time
  • Trajanje pustolovskega učinka za Roar of Time se podvoji
  • Sladkarije Dialga so na voljo v nagradah za posebne raziskave
 • Pearl Exclusives:
  • Palkia, ujeta med Go Tour: Sinnoh zagotovo pozna Spacial Rend
  • Trajanje pustolovskega učinka za Spacial Rend se podvoji
  • Palkia Candy je na voljo v nagradah za posebne raziskave

Poleg teh bonusov boste imeli običajne posebne raziskovalne naloge in nagrade, ki so edina letošnja različica ekskluzivne vsebine v Go Tour.

Zaključek

Modro izbirajte med različicama Diamond in Pearl, da povečate svojo izkušnjo igranja med Pokémon Go Tour: Sinnoh. Razmislite o ekskluzivnih bonusih in nagradah, ki jih ponuja vsaka različica, in se odločite, ki ustreza vašemu slogu igre in ciljem. Uživajte v pustolovščini!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC

Novice