Novice

October 31, 2023

Preživite napeti Tarkov dogodek za noč čarovnic in zahtevajte epske nagrade

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Escape From Tarkov je znan po svojih dogodkih v igri, zaradi katerih so igralci vsa leta na trnih. Trenutno se igralci spopadajo z intenzivnim dogodkom na temo noči čarovnic v Tarkovu, ki jih žene do meja njihovih zmožnosti – in hkrati ponuja nekaj neverjetnih nagrad. To je eden bolj zapletenih, inovativnih dogodkov, ki smo jih videli v Escape From Tarkov v zadnjih letih, in to pomeni, da je vodnik za dogodek Tarkov Halloween izjemnega pomena.

Preživite napeti Tarkov dogodek za noč čarovnic in zahtevajte epske nagrade

Z lahkoto se sprehodite skozi dogodek

Če se želite prebiti skozi dogodek s čim manj izzivi, si oglejte spodnji vodnik. Tako kot pri mnogih dogodkih Tarkova je uspeh na tem skoraj v celoti odvisen od vaših sposobnosti PMC-ja. Vse je v redu in prav, da ta vodnik podrobno opisuje korake, ki jih morate upoštevati, toda od vas bo odvisno, ali boste imeli strelske sposobnosti, da boste preživeli ta nočni dogodek.

Prihod Zriyachiyja

Letos je vse v znamenju Zriyachiya in prihaja z darili in orožjem – vendar ni nič takega, kar ste še videli. Tukaj je naš vodnik po korakih (z nekaj vrhunskimi nasveti) za premagovanje dogodka Escape From Tarkov za noč čarovnic.

Sprva je prijazen

Na vsakem zemljevidu imate možnost najti Zriyachiya, enega najnovejših šefov v Escape From Tarkov, ki je bil lani predstavljen Lighthouseu. Sprva je prijazen in bo naključno spustil plen na tla, ko se mu približate. Vendar se ta Tarkov dogodek za noč čarovnic začne, ko izkoristite njegovo prijazno stanje, da ga ubijete brez večjega izziva.

Zaprtje

Ko ubijete Zriyachiya, boste opazili, da so vsi izvlečki odklenjeni - za vas, torej. Vsakemu drugemu igralcu so zaklenjena mesta izvlečkov in ne morejo zapustiti zemljevida. Na žalost je treba premagati ogromno oviro, da bi jih znova odklenili.

Stop The Ritual

Zdaj, ko je Zriyachiy mrtev, boste imeli sedem minut, da poiščete, prekinete in ustavite ritual kultista. Ni ga težko izslediti – označuje ga ogromen moder žarek, ki sega v zdaj nevihtno nebo. Ko pridete do obrednega mesta, se boste morali spopasti z razjarjenimi, krvoločnimi kultisti, ki poskušajo obuditi Zriyachiya – in to boste želeli storiti čim prej.

Teči.

Če obreda ne ustavite, bo iz mrtvih priklican 'maščevalni Zriyachiy', ki ga je skoraj nemogoče ubiti. Vsak ud (vključno z glavo in prsnim košem) ima 6666 zdravja – to je skoraj 40.000 HP. Lovil vas bo do konca zemljevida, da bi vas eliminiral, in le najbolj uigrana, premočna ekipa ga bo lahko eliminirala. Če ga lahko ubijete, se izvlečki odprejo in prejeli boste nekaj sladkih nagrad.

Najboljši nasveti za dogodek Tarkov za noč čarovnic

To je pot, ki ji boste morali slediti, a tukaj je nekaj ključnih nasvetov, ki jih boste morali upoštevati, da boste uspeli.

  • Predmeti Green Flare ne delujejo na kultiste (z njimi ni mogoče biti zavezniki), bodo pa delovali na šefe, kot je Glukhar, ki vam bo pomagal v boju s kultisti
  • Če kultisti lahko dokončajo svoj obred, boste deležni motečih debuffov, zaradi katerih se vaše orožje nenehno zatika
  • Perfotoran in XTG-12 sta edina medicinska predmeta, ki odstranjujeta strupe Cultistov, zato imejte pri sebi enega ali drugega
  • Kultisti so bili debuffirani za dogodek in imajo zdaj slišne korake in se lahko pojavijo na termikah
  • Če igrate kot igralec Scav in je obred Zriyachiy opravljen, vas bodo tudi on in njegovi kultisti lovili

Zaključek

Izkoristite vznemirljivo noč čarovnic Tarkov, dokler še traja! Sledite vodniku, uporabite nasvete in premagajte izzive, da požete sladke nagrade.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice