Novice

October 31, 2023

Prednalaganje MW3: velikost prenosa, zgodnji dostop in več

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Modern Warfare 3 naj bi izšla čez samo deset dni, oboževalci franšize Call of Duty pa igro nestrpno pričakujejo. Toda pred uradno predstavitvijo bodo imeli tisti, ki so igro prednaročili, možnost dostopa do zadnjega poglavja ponovnega zagona sage Modern Warfare. Če se sprašujete, kdaj lahko vnaprej naložite MW3 in kakšna bo velikost prenosa, berite dalje.

Prednalaganje MW3: velikost prenosa, zgodnji dostop in več

Prednalaganje MW3

Če imate zgodnji dostop do kampanje, lahko začnete s prednalaganjem igre od 10. ure zjutraj po pacifiškem času 1. novembra. Igra se bo odklenila štiriindvajset ur kasneje, ob 10. uri po pacifiškem času 2. novembra. Ko ga odklenete, se boste lahko potopili v grobo zgodbo, ki se dogaja v Verdansku.

Velikost prenosa

Velikost prenosa igre Modern Warfare 3 se razlikuje glede na vašo platformo. Za namestitev in igranje igre boste v povprečju potrebovali približno 150 GB prostora za shranjevanje. To vključuje samo jedro igre in sedež Call of Duty. Če že imate COD HQ, bodo vaše zahteve za prenos in namestitev prepolovljene. Pomembno je vedeti, da se lahko velikost prenosa med platformami in posodobitvami ter popravki močno razlikuje.

Ali imate dovolj prostora za shranjevanje?

Pred prednalaganjem MW3 se prepričajte, da imate v napravi dovolj prostora za shranjevanje. Z velikostjo prenosa okoli 150 GB je ključnega pomena, da imate na voljo dovolj prostora.

Kako pridobiti zgodnji dostop do kampanje MW3

Če želite pridobiti zgodnji dostop do kampanje MW3, boste morali prednaročiti katero koli kopijo igre. To lahko preprosto storite prek digitalnih izložb na platformah Xbox, PlayStation in PC. Ko opravite prednaročilo, lahko začnete s prednalaganjem MW3 in ste pripravljeni na igranje, ko se odklene. Kampanja naj bi bila ena najtemnejših v seriji Call of Duty, saj bo vsebovala intenzivne prizore, ki presegajo razvpito letališko misijo iz Modern Warfare 2.

Izkoristite prednosti zgodnjega dostopa

Kampanja MW3 traja približno pet do šest ur, kar vam omogoča, da jo večkrat igrate, preden se del igre za več igralcev globalno začne 10. novembra. Med kampanjo lahko odklenete dosežke, zbirateljske predmete in nagrade za več igralcev. Izkoristite svoj zgodnji dostop in začnite igrati!

Ne pozabite spremljati Esports.net za več novic o esportu Call of Duty.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice