Novice

November 7, 2023

Pridružite se Fortnite Reboot Rallyju in zaslužite brezplačno kozmetiko!

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Fortnite Reboot Rally se vrača za nov krog! Namen tega občasnega Epicovega dogodka je privabiti izgubljene igralce nazaj v igro. Če sklenete partnerstvo z novim ali vračajočim se igralcem, si lahko med sezono Fortnite OG prislužite brezplačno kozmetiko in uživate v posebnih nagradah.

Pridružite se Fortnite Reboot Rallyju in zaslužite brezplačno kozmetiko!

Izzivi ponovnega zagona

Reboot Rally je niz izzivov, kjer imajo igralci nalogo, da "ponovno zaženejo" drugega igralca. Ta promocija se je začela z zadnjo sezono 3. novembra. Za sodelovanje morajo igralci opraviti naloge v igri, da odklenejo nabor nove kozmetike.

Kako sodelovati

Če se želite pridružiti različici Fortnite OG Reboot Rally, se morate povezati z igralcem, ki je igral Fortnite manj kot 2 uri v 30 dneh do 2. novembra. Če poznate nekoga, ki ustreza temu, ga spodbudite, naj začne igro in se pridruži vaši zabavi.

Zaslužek nagrad

Ko sestavite skupino, se lahko vključite v igre in skupaj opravite posebne naloge. Z dokončanjem teh nalog bosta oba igralca nagrajena z brezplačno kozmetiko. Nagrade za Fortnite Reboot Rally tokrat vključujejo:

  • Emotikon Infernal GG (50 točk)
  • Burning Dragon Wrap (100 točk)
  • Jadralno letalo Skerran (150 točk)
  • Knight's Treachery Pickaxe (200 točk)

Kako zaslužiti točke

Če želite odkleniti te predmete, morate zaslužiti točke. Vsaka naloga na zavihku Fortnite Reboot Rally vam bo dala določeno število točk. Če se nekatere naloge izkažejo za prezahtevne, se lahko osredotočite na lažje, da zberete dovolj točk, da odklenete vse.

Zaključek

Fortnite Reboot Rally za november je odlična priložnost, da se vključite v igro in zaslužite brezplačno kozmetiko. Glede na to, da se število igralcev dviga na rekordne ravni, bodo zagotovo obstajali primerni igralci, ki jih lahko zaposlite, da se pridružijo Reboot Rallyju. Ne zamudite te priložnosti, da uživate v igri in zberete ekskluzivne nagrade!

Zadnje novice

Optimizirajte svoje igranje VALORANT s smešnimi križci
2023-11-26

Optimizirajte svoje igranje VALORANT s smešnimi križci

Novice