Novice

February 14, 2024

Prihajajoče spremembe Smolderja v popravku 14.4: ravnotežje in užitek čakata

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Smolder, prvak, predstavljen v popravku 14.2, je pridobil izjemno popularnost. Vendar je njegova stopnja zmag trenutno nezadovoljiva. Kot odgovor Riot Games izvaja več sprememb kakovosti življenja v Smolderju v popravku 14.4.

Prihajajoče spremembe Smolderja v popravku 14.4: ravnotežje in užitek čakata

Predogled popravka 14.4

14. februarja je Matt "Phroxzon" Leung-Harrison, glavni oblikovalec igranja za League of Legends, zagotovil predogled prihajajočih sprememb v Smolderju. Popravek bo vključeval živce za Smolderjevo sposobnost W v zgodnji igri in prilagoditve njegove sposobnosti Q. Poleg tega bo Smolderjev ultimate prejel izboljšanje, kar bo imelo za posledico splošno uravnotežen popravek za prvaka.

Spremembe Smolderjevih sposobnosti

Super pekoč dih (Q)

Smolderjeva sposobnost Q, ki je njegov glavni vir škode skozi igro, bo podvržena spremembam. Pri 125 nizih bo sposobnost poslala manj ognjenih krogel, vendar bodo povzročile več škode. Poleg tega, če tarča umre, medtem ko izstrelek še leti, bo Smolder prejel kup.

ahooo! (W)

Sposobnost W, Achooo!, bo doživel najpomembnejše spremembe. Njegovo ohlajanje bo daljše na zgodnjih ravneh, a krajše na najvišji ravni. Podobno se bo njegova škoda v zgodnji igri zmanjšala, v pozni igri pa povečala.

Končna sposobnost

Smolderjeva ultimativna sposobnost bo zdaj uporabljena, tudi če prvak umre med igranjem. Ta sprememba zagotavlja znatno izboljšanje, zlasti v scenarijih, ki vključujejo čarovnike in morilce.

Trenutna zmagovalna stopnja

Kot zdaj Smolder ne deluje dobro kot AD Carry, saj ima po U.GG stopnjo zmag pod 50 odstotki v različnih rangih. Vendar je zgradba AP Spear of Shojin dosegla stopnje zmag nad 60 odstotki. Riot Games pozorno spremlja Smolderjevo uspešnost in lahko naredi dodatne prilagoditve.

Zaključek

Popravek 14.4 za League of Legends naj bi izšel v četrtek, 22. februarja. S prihajajočimi spremembami Smolderjevih sposobnosti lahko igralci pričakujejo bolj uravnoteženo in prijetno izkušnjo igranja.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC

Novice