Novice

February 13, 2024

Razkrivamo moč dodatnega oblazinjenja: Vodnik po statistiki oklepov v Helldivers 2

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Če se učite o statističnih podatkih o oklepih v igri Helldivers 2, ste morda naleteli na skrivnostni pasiv Extra Padding. V tem članku bomo raziskali, kaj naredi dodatno oblazinjenje in njegov pomen v igri.

Razkrivamo moč dodatnega oblazinjenja: Vodnik po statistiki oklepov v Helldivers 2

Vloga pasivne statistike

V igri Helldivers 2 ima vsak neprebojni jopič pasivno statistiko, ki prispeva k splošni bojni sposobnosti igralca. Zaradi te pasivne statistike so različne vrste oklepov edinstvene v smislu videza in funkcionalnosti. Vendar je pomembno omeniti, da se veliko teh pasivnih statistik ponavlja, pri čemer je estetika glavni dejavnik razlikovanja.

Kaj je dodatno oblazinjenje?

Dodatno oblazinjenje je ena izmed pasivnih statistik, ki so na voljo v Helldivers 2. Igralcu naj bi zagotovilo višjo oceno oklepa. Ta statistika je vključena v privzete možnosti neprebojnih jopičev, znanih kot B-01 Tactical. Vendar je izziv preizkušanje učinkovitosti dodatnega oblazinjenja, saj zahteva dokončanje misij in odklepanje več možnosti oklepa.

Špekulacije

Nekateri oboževalci špekulirajo, da je Extra Padding morda šala razvijalca Arrowheada, da bi poudaril naravo Helldivers za enkratno uporabo. Te vojake je mogoče enostavno zamenjati po smrti, kar nakazuje, da je ideja o dodatni zaščiti z dodatnim oblazinjenjem morda zavajajoča.

Resnica

Z obsežnim eksperimentiranjem z različnimi kompleti oklepov je bilo odkrito, da dodatno oblazinjenje zagotavlja bojno prednost pred eksplozivno škodo. V primerjavi z drugimi možnostmi oklepov je neprebojni jopič Extra Padding pokazal znatno manjšo škodo, povzročeno z granatami in kopenskimi minami. Vendar je pomembno vedeti, da bo neposreden stik z eksplozivom, ne glede na oklep, še vedno povzročil smrt.

Se dodatno oblazinjenje splača?

Če upoštevate rezultate poskusov, če imate težave z navigacijo protipehotnih min ali izogibanjem granatam Automaton, vam bo pasivno dodatno oblazinjenje morda koristilo. Vendar je treba omeniti, da so v Helldivers 2 na voljo tudi druge možnosti oklepov, ki morda nudijo boljšo splošno zaščito.

Zaključek

Za zaključek, Extra Padding v Helldivers 2 zagotavlja višjo oceno oklepa in nudi bojno prednost pred eksplozivno škodo. Čeprav je lahko uporaben pasiv v določenih situacijah, bi morali igralci raziskati druge možnosti oklepov, da najdejo tistega, ki najbolj ustreza njihovemu slogu igre in bojnim potrebam.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice