Novice

November 1, 2023

Razumevanje sprememb v uvrstitvah CS2: Vodnik za plezanje po lestvicah najboljših

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

CS2 je uvedel nov sistem razvrščanja z nekaterimi pomembnimi razlikami od CS:GO. Če ciljate na višje uvrstitve CS2, je ključnega pomena, da razumete te spremembe, preden se poglobite v tekmovalne tekme. Ta članek vam bo ponudil napotke, nasvete in trike, ki vam bodo pomagali začeti tekmovalni vzpon na pravi poti.

Razumevanje sprememb v uvrstitvah CS2: Vodnik za plezanje po lestvicah najboljših

Spremembe v CS2 Ranks

Nov sistem razvrščanja CS2 prinaša pomembne spremembe v primerjavi s CS:GO. Najbolj opazna sprememba je odstranitev imenovanih stopenj, kot so Silver, Gold Nova ali Global Elite. Namesto tega CS2 zdaj uporablja pregleden sistem ELO, kjer ena sama številka predstavlja skupno število točk, ki ste jih pridobili za vzpenjanje na lestvici najboljših.

Druga velika sprememba je uvedba dveh ločenih lestvic najboljših: Competitive in Premier.

Konkurenčne uvrstitve CS2

Tekmovalne uvrstitve CS2 delujejo podobno kot CS:GO. Ko opravite določeno število iger za uvrstitev, boste uvrščeni v tekme glede na vaš rang. Vendar pa za razliko od prej vaša uvrstitev v Competitive CS2 ni več skupna uvrstitev za vse karte. Namesto tega boste imeli ločen rang za vsak zemljevid, na katerem ste igrali.

Te uvrstitve CS2 imajo posamezne lestvice najboljših za vsak zemljevid. Če ste posvetili čas obvladovanju določenega zemljevida, kot je Nuke, lahko pokažete svojo oceno na lestvici najboljših Nuke v Competitive CS2.

Premier CS2 uvrstitve

V Premier CS2 imate možnost, da si prizadevate za skupno uvrstitev za svoje igranje, podobno kot je bilo v CS:GO. Vendar Premier uvaja turnirski sistem izbire/prepovedi za zemljevide, ki spominja na strategije, ki jih uporabljajo igralci CS2 Pro v profesionalnih tekmah.

Uvrstitev, ki jo dosežete v Premier CS2, se imenuje vaša ocena CS. Odklene se po zmagi na vaši 10. tekmi Premier in ni več razdeljen na stopnje kot v CS:GO. Namesto tega CS2 zdaj uporablja sistem ELO v razponu od 0 ELO do 35000 ELO, razvrščenih v 7 barv. Za podrobnejše informacije si oglejte spodnjo tabelo, da boste razumeli, kakšna je vaša uvrstitev v CS2 v primerjavi s CS:GO.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje igranje VALORANT s smešnimi križci
2023-11-26

Optimizirajte svoje igranje VALORANT s smešnimi križci

Novice