Novice

February 12, 2024

Rešite 20 pogrešanih oseb v igri Persona 3 Ponovno naložite in prevzamete nagrade

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

V igri Persona 3 Reload je 20 pogrešanih oseb, ki jih morate najti od julija do januarja. Ti posamezniki so ujeti v ječo, imenovano Tartarus, in vaša naloga je, da jih rešite.

Rešite 20 pogrešanih oseb v igri Persona 3 Ponovno naložite in prevzamete nagrade

Če želite poiskati pogrešane osebe, morate najti nadstropje, v katerem so, in komunicirati z njimi. Ko jih najdete, imate dve možnosti: lahko jih pospremite iz nadstropja in jih pošljete nazaj na začetek Tartarusa ali pa naj jih nekdo pobere, da lahko nadaljujete z raziskovanjem.

Če želite zahtevati nagrade za iskanje pogrešane osebe, obiščite policijsko postajo, potem ko rešite enega glavnih posameznikov v Tartarusu. Ob vstopu v trgovino boste prejeli nagrade, ne da bi morali opraviti nakup. Vendar pa je pomembno vedeti, kje in kdaj najti vsako pogrešano osebo.

Če želite zmanjšati število potovanj v Tartarus, je priporočljivo iskanje pogrešanih oseb opraviti predzadnji dan pred vsakim rokom. Čeprav se morda zdi, da je odtekanje, so nagrade, ki jih prejmete za dokončanje teh nalog, vredne truda.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC

Novice