Novice

November 8, 2023

Se bo Jonsey vrnil v Fortnite OG? Možnosti in špekulacije

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Fortnite Jonsey je najbolj ikoničen lik v igri, znan po svojih različnih preoblekah in osrednji vlogi v igri Fortnite. Mnogi igralci se sprašujejo, ali se bo Jonsey vrnil v Fortnite OG.

Se bo Jonsey vrnil v Fortnite OG? Možnosti in špekulacije

Jonseyjeva zgodovina

Jonsey se je prvič pojavil v 1. poglavju igre Fortnite kot privzeti lik. Sčasoma je pridobil popularnost in postal ključni del izročila Fortnite. V 2. poglavju je prevzel vlogo agenta Jonseyja in imel več različic sebe v eni POI.

Jonseyjeva odsotnost v 3. poglavju

V 3. poglavju Jonsey ni bil pomemben igralec v izročilu igre, zaradi česar oboževalci dvomijo o njegovi vrnitvi za oživitev sezone OG.

Jonseyjeva prisotnost na zemljevidu

Malo verjetno je, da se bo Jonsey pojavil na zemljevidu kot eden od NPC-jev Fortnite. Prvo poglavje ni uporabljalo NPC-jev na enak način kot sodobna igra.

Jonsey v trgovini

Obstaja velika možnost, da bo med sezono v trgovini izšla nova različica Jonseyja. Te različice lika so vedno priljubljene in pogled nazaj iz 1. poglavja se zdi verjeten.

Jonsey v dogodku v igri

Sezona OG Fortnite v 4. poglavju naj bi se končala z dogodkom v igri. Možno je, da bomo med tem dogodkom videli agenta Jonseyja ali drugo različico. Podrobnosti še niso razkrite.

Zaključek

Čeprav je Jonseyjeva vrnitev v Fortnite OG negotova, obstajajo znaki, da se bo morda v neki obliki vrnil. Ne glede na to, ali gre za novo preobleko v trgovini ali vlogo v dogodku v igri, bodo oboževalci morali počakati in videti, kaj Jonseyju prinaša prihodnost.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje igranje VALORANT s smešnimi križci
2023-11-26

Optimizirajte svoje igranje VALORANT s smešnimi križci

Novice