Novice

November 15, 2023

Snoop Dogg se širi v tehnologijo z igrami Death Row: diverzifikacija iger in opolnomočenje ustvarjalcev

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Reper Snoop Dogg, znan po uspešni glasbeni karieri, je svoje poslovne podvige razširil v svet tehnologije. Poleg svojega sina Cordella Broadusa je Snoop napovedal začetek Death Row Games, studia za igre, ki se osredotoča na zagotavljanje priložnosti za različne ustvarjalce in širi pripoved o igrah.

Snoop Dogg se širi v tehnologijo z igrami Death Row: diverzifikacija iger in opolnomočenje ustvarjalcev

Diverzifikacija poslovnega portfelja

Snoop Dogg je v preteklih letih zgradil raznolik poslovni portfelj s številnimi uspešnimi podvigi. Ta teden je dodal še eno pero z vstopom v tehnološko industrijo. Cilj Death Row Games je ustvariti prostor za različne ustvarjalce v igričarskem ekosistemu in prispevati k procesu odločanja v industriji.

Unreal Engine 5: Osnova iger Death Row

Death Row Games temelji na Epic Games Unreal Engine 5 (UE5), platformi, ki temelji na skupnosti in omogoča ustvarjalcem, da razvijajo vsebino z uporabo odprtokodne kode. Vsestranska koda omogoča ustvarjanje iger, ki delujejo na različnih konzolah, vključno z napravami Xbox, Playstation, PC in VR. Epic Games zaračunava 5-odstotno licenčnino za razvijalce, ki prodajajo svojo vsebino prek platforme.

Vpletenost Snoop Dogga v igre

Snoop Dogg je že kar nekaj časa vpleten v igralniško industrijo. Bil je del skupine za igranje esports FaZe Clan in je imel celo preobleko po meri v priljubljenih igrah, kot sta Call of Duty in Call of Duty: Modern Warfare. Leta 2019 je lansiral Gangsta Gaming League, svojo serijo turnirjev v esportu. Poleg tega je Snoop leta 2021 izdal ekskluzivno zbirko NFT z naslovom 'A Journey with the Dogg'.

Snoop's Business Ventures

Death Row Games se pridružuje obsežnemu seznamu poslovnih podvigov Snoop Dogga, katerih neto vrednost je ocenjena na 160 milijonov dolarjev. Nekateri njegovi pomembni podvigi vključujejo linijo izdelkov za hišne ljubljenčke, podjetje tveganega kapitala, imenovano Casa Verde Capital, znamko konoplje Leafs by Snoop, Snoopadelic Films, linijo ginov Indoggo in še več.

Prihodnost iger Death Row

Čeprav ostaja negotovo, ali bo Snoop izvedel koncert Fortnite kot Travis Scott, je že zaznamoval metaverzum iger. Snoop je leta 2021 gostil virtualno predstavo in izdal NFT-je po meri za oboževalce v igričarskem metaverzumu The Sandbox. Z igrami Death Row Games želita Snoop in njegov sin ustvariti platformo, ki prikazuje kulturo in zgodbe različnih ustvarjalcev, zlasti tistih iz skupnosti, ki so premalo poskrbljene.

Skratka, prodor Snoopa Dogga v svet tehnologije z Death Row Games pomeni še en mejnik v njegovi uspešni karieri. Z zagotavljanjem priložnosti za različne ustvarjalce in prispevanjem k procesu odločanja v industriji iger, želi Snoop razširiti pripoved o igrah in predstaviti kulturo skupnosti, ki nimajo dovolj storitev.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice