Novice

February 13, 2024

Sprostite moč Pisaca: Mitična oseba v Persona 3 Reload

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Persona 3 Reload igralcem predstavi fascinantno paleto mitskih bitij, ki segajo od osupljivih do srhljivih. V tem članku se bomo poglobili v eno takšno bitje, ki uteleša bistvo same smrti: Pisaca. Pisaca, ki črpa navdih iz mesojedih demonov, ki jih najdemo v hinduističnih in budističnih mitologijah, je mogočna prisotnost v igri.

Sprostite moč Pisaca: Mitična oseba v Persona 3 Reload

Pridobitev Pisaca

Pisaca je Persona iz zgodnje igre, ki postane na voljo, ko dosežete 15. raven v Persona 3 Reload. Spada v arkano smrti in se lahko spoji, še preden odklenete ustrezno socialno povezavo. Čeprav združevanje Pisaca morda ne bo prineslo pomembnih bonusov Social Link, je še vedno dragocen dodatek k vašemu arzenalu.

Moč in omejitve

Kot Persona v zgodnji igri Pisaca razmeroma hitro doseže najvišjo raven 20. Za razliko od Special Fusion, je Pisaca mogoče pridobiti z Dyad Fusion. Obstaja več kombinacij fuzije, ki lahko prinesejo Pisaca, vendar smo sestavili seznam petih najlažjih kombinacij:

  1. Orfej (Norec, prva stopnja) in Valkira (Moč, 10. stopnja)
  2. Pixie (Ljubimci, druga stopnja) in Nigi Mitama (Zmernost, 12. stopnja)
  3. Forneus (cesar, sedma stopnja) in Inugami (obešeni, 10. stopnja)
  4. Silky (Ljubimci, stopnja pet) in Neko Shogun (Zvezda, stopnja 17)
  5. Slime (Norec, stopnja 12) in Rakshasa (Moč, stopnja 15)

Izberite katero koli od teh kombinacij glede na razpoložljivost Person v vašem Persona Compendium.

Zaključek

Persona 3 Reload ponuja igralcem priložnost, da izkoristijo moč Pisace, mitskega bitja, prepojenega z izročilom smrti. Če sledite priporočenim kombinacijam fuzije, lahko dodate to mogočno Persono v svoj arzenal. Sprejmite temo in v svojih bitkah sprostite grozo Pisaca.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC

Novice