Novice

May 5, 2022

Team Liquid - ekipa za premagovanje v ešportu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Team Liquid bo zagotovo še bolj razgibal mišice, da bi uveljavil svoj položaj najuspešnejše ekipe eSports. Od začetka spletnih stav na e-šport je bila to ena najboljših ekip za e-šport, na katero lahko stavite. Z najboljšimi objekti v svojem razredu in bogatim naborom talentov ni dvoma, da bo dominacija Team Liquid esport ostala tu.

Team Liquid - ekipa za premagovanje v ešportu

Če se to sliši kot ideja kot stava v e-športih, je tukaj vse, kar morate vedeti o Team Liquid in kaj lahko pričakujete od prvakov leta 2022. Najprej pa malo zgodovine o Team Liquid.

Od skromnih začetkov do slave

Team Liquid je leta 2000 ustanovil upokojeni profesionalni igralec StarCraft: Brood War Victor "Nazgul" Goossens, ki je trenutni izvršni direktor in solastnik, skupaj s Stevenom "LiQuiD112" Arhancetom in aXiomatic. Začelo se je kot ekipa StarCraft II: Wings of Liberty eSports, a je hitro razširila svoja krila na druge divizije.

Od leta 2020 je Forbes uvrstil Team Liquid kot tretjo najbogatejšo ekipo eSports z oceno 310 milijonov dolarjev in ocenjenimi 28 milijoni dolarjev prihodkov. Medtem ko je tretji na seznamu najdragocenejših oblačil, ima Team Liquid rekord z najvišjimi skupnimi zaslužki ekipe, potem ko je prevladoval na najvišjih tekmovanjih v več divizijah.

Igre in turnirji

Ena od prednosti eSports stav, ki imajo Team Liquid na svojem seznamu dovoljenih, je dejstvo, da ima pražarje v več divizijah in sodeluje na več dogodkih. V času pisanja se obleka ponaša s 60 profesionalnimi športniki v 14 največjih video igrah na svetu.

V katerih igrah je Team Liquid Favorites?

Toda tako kot katera koli druga ekipa tudi Team Liquid ne prevladuje v vseh igrah. Kljub temu bi morali ljubitelji, ki ga bodo dodali na svoj seznam priljubljenih, vedeti, v katerih naslovih je obleka najboljša.

Stave ne morejo nikoli zgrešiti z ekipo Team Liquid Dota 2. Trenutni seznam združuje pet najboljših igralcev Dota 2 z vsega sveta in jih sinhronizira v to popolno napravo. Za tiste, ki se ukvarjajo s spletnimi stavami Dota 2, so ti fantje, ki jim je treba dati denar glede na prevlado Team Liquida, saj je zmagal na The International 2017. Kar zadeva Dota 2, Team Liquid pričakuje glavno nagrado, The International XI, vendar seveda , obstaja veliko drugih dogodkov, v katere je ekipa trenutno vključena.

Drugo prizorišče, kjer prevladuje Team Liquid, je League of Legends. Ekipa se ponaša s štirimi LCS naslovi, in čeprav je njena forma pred kratkim padla, je Team Liquid korak naprej v smislu pridobivanja talentov. Ravno pred kratkim je bil na borbo vpisan težkokategornik LoL Gabriël "Bwipo" Rau. Belgijec prinaša bogato izkušnjo v spletni bojni areni. Že zdaj obstaja več turnirjev LoL, na katerih sodeluje Team Liquid, vendar bodo vrhunci med prvenstvom LCS in navsezadnje svetovnim prvenstvom LoL 2022.

Ni dvoma, da ima Valorant obetavno lastnost, saj se videoigra FPS še naprej vzpenja na lestvici. Team Liquid je hitro sestavil seznam, ko je Valorant prišel na e-športno sceno. Danes je med najboljšimi ekipami, na katere lahko stavite, ko gre za Valorant na sceni e-športa. Pričakujte, da se bo Team Liquid pomeril s težkokategorniki na Valorant esports turnirjih, vključno s težko pričakovanim Valorant Champions 2022.

Druge igre, kjer ima Team Liquid izjemne sezname, vključujejo Counter-Strike: Global Offensive, StarCraft, Apex legends in Fortnite.

Stave na Team Liquid? Tukaj so nasveti

Tako kot tradicionalne športne stave, obstaja nekaj strategij za povečanje možnosti za zmago spletna mesta za esport stave in stavnice.

Najpomembnejša strategija je spremljanje ekip ter tekočih in prihajajočih turnirjev. V tem primeru je ključnega pomena, da ste na tekočem z vsemi dogajanji v kampu Team Liquid. To so lahko najnovejši dodatki na seznamih, trenutna oblika igralcev, ena na ena itd. Vedno bodite pozorni na trenutno formo ekipe in ne na pretekle podvige. Na srečo ima Team Liquid aktivno skupnost, tako da so lahko stava vedno v zanki nedavnih dogodkov, od rezultatov do prestopov.

Prav tako je pomembno, da preudarno izberete igro, na katero boste stavili. Mnogi hazarderji se nagibajo k kateri koli igri. Strokovnjaki svetujejo, da stavijo na e-športe, s katerimi so seznanjeni. Razumeti bi morali vse o tej igri, od njenega igranja in pravil do stavnih trgov in kvot.

To je to, ljudje, povzetek tega, kaj lahko pričakujete od Team Liquida kot stava. No, iz vseh kazalcev je Team Liquid ena od ekip, ki jih je treba gledati, čeprav ne v vseh divizijah. Je med najboljšimi e-športnimi ekipami v Dota 2, CS: GO, Valorant, League of Legends in Rainbow Six Siege. Čeprav je Team Liquid vrhunski pes, je pomembno preveriti, kaj o tem pravijo nasveti za stave eSport.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice