Novice

February 13, 2024

Ujemite Enamorus Incarnate Forme v igri Pokémon Go: Kmalu bo svetleča izdaja!

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Ko gre za lovljenje Pokémonov v Pokémon Go, ni nič boljšega kot loviti obliko Shiny in jo dodati svoji zbirki. Vendar nimajo vsi Pokémoni v mobilni igri sijočo obliko in morda se sprašujete, ali lahko enega ujamete za Enamorus Incarnate Forme.

Ujemite Enamorus Incarnate Forme v igri Pokémon Go: Kmalu bo svetleča izdaja!

Svetleča različica Enamorus Incarnate Forme

Enamorus Incarnate Forme naj bi se pojavil med dogodkom Carnival of Love v Pokémon Go. Vendar pa med tem dogodkom nima na voljo oblike Shiny. Igralci, ki ga poskušajo izzvati med omejenimi bitkami Elite Raid, ne bodo imeli možnosti ujeti različice Shiny. Niantic, razvijalec igre Pokémon Go, običajno zadrži izdajo obrazca Pokémon's Shiny leto ali dve, včasih celo dlje. Enamorus Incarnate Forme naj bi izdal Shiny na prihodnjem dogodku.

Izjema za Raid Pokémon

Medtem ko mora večina Pokémonov počakati, da se izda njihova oblika Shiny, so nekateri posebni raid Pokémoni, kot je Hisuian Decidueye, izdali Shiny isti dan. Na žalost se Enamorus Incarnate Forme ni mogel izogniti tej izjemi. Verjetno bo Enamorus izdal svojo različico Shiny naslednjič, ko se bo pojavil v napadih, zlasti v standardnih srečanjih s petimi zvezdicami.

Ulov Enamorus Incarnate Forme

Če želite svoji ekipi dodati Enamorus, močan stekleni top tipa Fairy, je dogodek Carnival of Love pravi čas, da to storite. Imate omejen čas, da ga ujamete v Elite Raids. Če pa raje počakate, da postane širše dostopen, bi se moral pojaviti v napadih s petimi zvezdicami v Pokémon Go. Podobno kot pri drugih Elite Raid Pokémonih, kot sta Regidrago in Regieleki, ni pričakovati, da bo Enamorus izdal svojo Shiny različico med tem drugim krogom racij. Verjetno bo različica Enamorus Shiny izdana ob edinstvenem dogodku v prihodnosti.

Zaključek

Če povzamemo, Enamorus Incarnate Forme med dogodkom Carnival of Love v Pokémon Go nima na voljo različice Shiny. Igralci bodo morali počakati na prihodnji dogodek, da bodo ujeli svojo sijočo obliko. Če želite Enamorus dodati svoji ekipi, se prepričajte, da sodelujete v Elite Raids med dogodkom Carnival of Love ali počakate na njegovo izdajo v raidih s petimi zvezdicami.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice