Novice

November 14, 2023

Vrnitev Frosty Flights: Ponovno obiščite nostalgični zimski biom v 1. poglavju Fortnite

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Uvod

Fortnite Frosty Flights, ena najbolj priljubljenih zanimivih točk (POI) iz 1. poglavja, se vrača v prihajajoči posodobitvi Fortnite. Ta ikonična zimska lokacija ima posebno mesto v srcih igralcev in njena vrnitev je težko pričakovana.

Vrnitev Frosty Flights: Ponovno obiščite nostalgični zimski biom v 1. poglavju Fortnite

Zapuščina Frosty Flights

Frosty Flights je bil prvič predstavljen v 1. poglavju, 7. sezona, skupaj z dodatkom snega v igri. Ta destinacija je hitro postala sinonim za novi zimski biom, njena zasnežena pokrajina pa je postala priljubljena med oboževalci. Čeprav ni tako ikoničen kot Tilted Towers, je Frosty Flights pustil trajen vtis na igralce in celo navdihnil kolekcijo kozmetike, poimenovano po njem.

Dom za letala

Fizično Frosty Flights sestavljata dva hangarja in povezovalni kompleks, napolnjen s plenom. Ta lokacija je bila zasnovana kot vozlišče za letala, saj je bila 7. sezona prva, ki je v Fortnite predstavila vozila. Hangarji, za katere se govori, da so v lasti narednika Winterja, so postali priljubljena destinacija za igralce, ki se želijo povzpeti v nebo.

Vrnitev Frosty Flights

Odločitev o vrnitvi Frosty Flights v prihajajoči posodobitvi Fortnite OG, sezona 7, je igralce navdušila. Ta interesna točka z zimsko tematiko naj bi se vrnila 16. novembra, v igri pa naj bi ostal do 1. poglavja. Tako kot v prejšnjih sezonah bo Frosty Flights verjetno ostal do konca trenutne sezone Fortnite konec.

Zaključek

Pripravite se na ponovni obisk nostalgičnih Frosty Flights v 1. poglavju Fortnite. Ne glede na to, ali ste ljubitelj zimskega bioma ali preprosto uživate v vznemirjenju letenja z letali, vam bo ta ikonična lokacija zagotovo obudila lepe spomine. Označite si koledarje za 16. november in se pripravite na ponovno raziskovanje neba!

Zadnje novice

Fortnite Eminem Crossover: dogodek Big Bang in uspešnost v igri
2023-11-23

Fortnite Eminem Crossover: dogodek Big Bang in uspešnost v igri

Novice