Novice

February 15, 2024

Z Bahamutom Verso premagajte zahteven boj s šefi v igri Granblue Fantasy: Relink

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Granblue Fantasy: Relink prikazuje napet boj s šefom z Bahamutom Verso, zadnjim šefom glavne zgodbe. To srečanje je lahko zahtevno, a s pravimi strategijami in pripravami lahko prideš do zmage. Tukaj je nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali premagati Bahamut Versa in dokončati Granblue Fantasy: Relink.

Z Bahamutom Verso premagajte zahteven boj s šefi v igri Granblue Fantasy: Relink

Sestava stranke

Čeprav ni dokončne sestave skupine za boj Bahamut Versa, je pomembno pripeljati uravnoteženo ekipo, ki lahko povzroči škodo, zdravi in ​​nudi podporo. Glavni lik Gran/Djeeta je obvezen za boj in se lahko izkaže tako kot povzročitelj škode kot zdravilec/podporni lik. Liki, kot so Cagliostro, Zeta, Charlotta in Lancelot, so prav tako odlični izbori zaradi svojih edinstvenih sposobnosti in škode.

Orodja in sigile

Opremljanje vaše ekipe z najmočnejšim razpoložljivim orožjem in ustreznimi sigili je ključnega pomena za uspeh. Medtem ko najboljše sigile pridobite po igri, lahko še vedno izboljšate svoj inventar tako, da dokončate stranske naloge in nadgradite sigile, ki jih že imate. Razmislite o uporabi sigilov, ki krepijo napade s povezavami, Skybound Arts in verige, izboljšajte zaščito, povečajte hitrost polnjenja vašega merilnika Skybound Art, zagotovite sposobnosti preživetja, kot je Guts, obnovite zdravje skozi čas, podaljšajte nepremagljivost po popolnem izmiku, povečajte obrambo na podlagi nizko zdravje, obnovitev zdravja na podlagi zadane škode in skrajšanje ohlajanja spretnosti.

Izravnavanje in mojstrstvo

Prepričajte se, da je vaša skupina ustrezno poravnana, preden se soočite z Bahamut Versa. Medtem ko je Bahamut Versa na ravni 50, bi moralo biti v srednjih 40-ih dovolj. Poleg tega investirajte v mojstrstva svoje skupine z MSP, da odklenete statistične izboljšave in sposobnosti, kot sta Perfect Guard in Perfect Dodge, ki zagotavljata začasno nepremagljivost.

Strategija boja proti šefom

Boj za šefa z Bahamutom Verso je sestavljen iz treh faz. V prvi fazi se osredotočite na povzročanje škode, povzročanje debuffov in izogibanje napadom na dolge razdalje. Bodite pripravljeni na močne napade Bahamuta Verse, kot sta laserski žarek in Hell's Flare, in hitro oživite soigralce, če so nokavtirani. V drugi fazi bodite pozorni na Ida, ki se pojavi poleg Versa. Uporabite lahke napade in preklapljajte med obrambnimi in ofenzivnimi strategijami. V zadnji fazi napadite vijolične kristale, ki se oblikujejo okoli Ida, in nadaljujte z bojem proti Bahamutu Versi. Ostanite mirni in igrajte varno, da premagate ta zadnji del bitke.

Nagrade

Če premagate Bahamuta Verso, si boste prislužili končne kredite in odklenili poglavje po igri z dodatnimi nalogami. Prejeli boste tudi točke mojstrstva, kristale trdnosti in pomanjkljivo prizmo za nadgradnjo sigilov.

S temi nasveti in strategijami lahko premagate zahteven boj s šefi z Bahamutom Verso in dokončate Granblue Fantasy: Relink. Vso srečo!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice