Novice

February 13, 2024

Zadnja posodobitev Epoch 1.0: Čakajo vas vznemirljive spremembe in izboljšave!

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Akcijska RPG Last Epoch, ki je bila izdana v zgodnjem dostopu leta 2019, je zdaj pripravljena za popolno predstavitev. Če igre še niste preizkusili v obdobju zgodnjega dostopa, je posodobitev 1.0 odlična priložnost za nove igralce.

Zadnja posodobitev Epoch 1.0: Čakajo vas vznemirljive spremembe in izboljšave!

Kaj lahko pričakujete v posodobitvi 1.0

Posodobitev Last Epoch na 1.0 ne bo povzročila popolne ponastavitve za dolgoletne igralce, zato vam ni treba skrbeti, da bodo vaši liki izbrisani. Vseeno pa bo nekaj sprememb, ki bodo pretresle metaigro in prisilile igralce, da ponovno ocenijo najboljše gradnje v igri.

Datum in čas izdaje

Glede na Eleventh Hour Games je posodobitev in popolna izdaja Last Epoch 1.0 predvidena za sredo, 21. februarja, ob 11. uri zjutraj po srednjeevropskem času. Za igralce v Ameriki bo posodobitev na voljo za prenos zjutraj. Igralci v Avstraliji in Novi Zelandiji bodo morali počakati do naslednjega dne, 22. februarja.

Tukaj so datumi in ure zagona za druge glavne časovne pasove:

  • Pacifiški standardni čas (PT): 21. februar, 9.00
  • Osrednji standardni čas (CT/CST): 21. februar, 11.00
  • Vzhodni standardni čas (EST): 21. februar, 12.00
  • Greenwiški srednji čas (GMT): 12. februar, 17.00
  • Srednjeevropski čas (CET): 21. februar, 18.00
  • Avstralski vzhodni poletni čas (AEDT): 22. februar, 4 zjutraj
  • Avstralski vzhodni čas (AET): 22. februar, 5 zjutraj

Upoštevajte, da spletne storitve Last Epoch ne bodo delovale 24 ur pred lansiranjem.

Zagon konzole

Trenutno Last Epoch ni predviden za izdajo za konzole. Eleventh Hour Games namerava igro v prihodnosti prenesti na konzole, vendar niso bile objavljene nobene posebne platforme ali okno za izdajo. Če želite izkusiti celotno izdajo, jo boste morali igrati na računalniku ali počakati na zagon konzole.

Ne zamudite posodobitve Last Epoch 1.0 in se pripravite na raziskovanje razburljivih sprememb in izboljšav v igri!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC

Novice