Igralnice Revolut - sef

Revolut je splošno ime v svetu ešportnih stav. Nešteto kupcev se zanj odloči, ker je priročno. Ker gre za internetno metodo nakazila, potrebujete samo Wi-Fi in aplikacijo Revolut za nakazilo pri dostojnem stavniku, kadar koli želite staviti na določene e-športe.

Drug razlog, zakaj stavatelji uživajo v uporabi Revoluta, je, da jim omogoča transakcije v več kot 20 jezikih, vključno z angleščino, francoščino, italijanščino, španščino, poljščino, slovaščino, japonščino, finščino, nemščino, švedščino in danščino. Poleg tega je ta možnost plačila zelo varna; uporablja zanesljive tehnologije, kot je 256-bitno šifriranje za zaščito transakcij, ki preprečuje hekerjem in slabonamernim tretjim osebam dostop do podatkov uporabnikov.

Igralnice Revolut - sef
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

O Revolutu

Revolut je finančno podjetje s sedežem v Londonu, ki sta ga Vlad Yatsenko in Nikolay Storonsky ustanovila leta 2015. Ponuja množico finančnih storitev, kot so debetne kartice, medsebojna plačila, menjava valut in menjava kriptovalut.

Ko nekdo ustvari račun s to varno možnostjo plačila, je upravičen do virtualne debetne kartice, brezkontaktne debetne kartice ter številke računa in kode za razvrščanje. Računi Revolut uporabnikom omogočajo tudi dostop do širokega nabora ključnih izdelkov in storitev, vključno z varčevalnimi računi in zavarovanji.

Uporabnikova kartica Revolut je odvisna od računa, ki ga je ustvaril pri tem podjetju. Štiri razpoložljive možnosti so:

 • Brezplačen račun
 • Plus račun
 • Premium račun
 • Kovinski račun

Ker Revolut deluje kot globalni bančni računi, lahko člani ustvarijo več računov v valutah, ki se jim zdijo najbolj primerne. Na srečo so vse kartice, ki jih ponuja to podjetje za finančno tehnologijo, uporabne na mestih, ki sprejemajo Mastercard in Visa, vključno s spletnimi mesti za stave.

Je Revolut priljubljen?

Da, Revolut je priljubljena možnost plačila za navdušence nad e-športom v državah, ki jih podpira. Sem spadajo članice Evropskega gospodarskega prostora (EGP), ZDA, Japonska, Singapur, Švica in Avstralija.

Kupci, ki nameravajo uporabiti Revolut kot plačilno sredstvo, morajo vedeti, da ga ne sprejemajo vse stavnice. Zato morajo, preden se odločijo za njegovo uporabo, najprej obiskati strani za vloge in dvige na svojem stavnem spletnem mestu, da potrdijo, da je to možnost na voljo.

Kako narediti depozit pri Revolutu

Imetniki lahko položijo pri Revolutu brez težav, če upoštevajo ustrezen postopek. Prva stvar, ki jo morate storiti, je napolniti svoj račun z bančnim nakazilom, e-denarnicami, kriptovalutami ali plačili s kreditno kartico. To storite tako:

 • Odprite njihovo aplikacijo Revolut
 • Kliknite na gumb "Dodaj denar"
 • Izberite način plačila, npr. e-denarnico, bančno nakazilo, kriptovaluto ali kreditno kartico
 • Vnesite potrebne podatke in potrdite, da so točni
 • Preverite transakcijo

Od tam je čas za polog na njihov stavni račun.

Uporaba Revoluta v spletnih stavnicah

Revolut je ideal način neposrednega depozita v spletnih stavnicah, zahvaljujoč neverjetni uporabnosti. Tukaj je tisto, kar morajo igralci storiti, da ga uporabijo za dodajanje sredstev na svoje igralniške račune:

 • Prijavite se v njihovo stavnico
 • Obiščite razdelek za blagajne/depozite
 • Izberite Mastercard ali Visa, odvisno od nastavitev kartice Revolut
 • Vnesite znesek, ki ga želite premakniti na svoj račun za eSports stave
 • Pritisnite "Depozit" za potrditev plačila

V bistvu Revolut deluje v tandemu z Visa in Mastercard. Zato morajo igralci svoje bančne račune Revolut povezati s svojimi karticami katere koli od dveh finančnih družb, da lahko kar najbolje izkoristijo ta način depozita. Izbrana stavnica določi dnevne minimalne in najvišje omejitve depozita za člane.

Kako narediti umik z Revolutom

Ko je čas, da igralci izplačajo denar, se lahko odločijo za Revolut, ker je brezplačen, varen in izvedljiv v mobilnih napravah. Oglejte si korake za hitre dvige s tem plačilnim sredstvom:

 • Pojdite na oddelek za blagajno/dvig stavnice
 • Izberite znesek za dvig
 • Določite račun Visa ali Mastercard
 • Pritisnite ikono »Dvig«, da potrdite izplačilo

Običajno ima Revolut dnevno omejitev 3000 $ za vse dvige na bankomatih. Kljub temu stavnik, ki ga izbere, določi najvišji znesek, ki ga lahko igralec premakne s svojih stavnih računov v enem dnevu, tednu ali mesecu.

Revolut je znan po tem, da omogoča skoraj takojšnje dvige na Spletna mesta za e-športne stave. Toda včasih lahko traja 1-3 dni, da igralci prejmejo izplačila na svoje račune Revolut. Te zamude običajno nastanejo, če ta ugledna plačilna rešitev zahteva od stava, da preveri svoje račune, odvisno od njihove nedavne dejavnosti in države prebivališča.

Kadar koli pride do težav pri umiku z Revolutom, naj se čim prej obrnejo na njegove zastopnike za pomoč strankam. To pomaga ugotoviti, ali je težava na strani plačilne družbe ali stavnice, pri kateri se je igralec registriral, in jo hitro rešiti.

Prednosti in slabosti Revoluta

Igralci, ki uporabljajo Revolut kot plačilno sredstvo v svojih najljubših stavnicah, bi morali pričakovati, da bodo uživali v različnih profesionalcih, vključno z naslednjim:

 • Revolut ima nezapleten postopek registracije.
 • Zagotavlja odlično podporo strankam s funkcijami, kot so hitre transakcije, hitri odzivi, brezplačna obvestila in zanesljiva aplikacija z neverjetno združljivostjo za Android in iPhone.
 • Podpira več kot 30 valut, vključno z EUR, USD, AED, BGN, AUD, RON, SEK, RUB, GBP, HUF, NZD, ZAR, HRK, MXN in DKK.
 • Združljiv je s priljubljenimi digitalnimi denarnicami, kot sta Google Pay in Apple Pay.
 • Impresivna uporabnost.
 • Več varnostnih funkcij.

Kon

Revolut ne podpira nekaterih jurisdikcij po vsem svetu, vključno z Afganistanom, Belorusijo, Eritrejo, Gvinejo, Združenim kraljestvom in Burundijem. Zaradi tega ni primeren za e-športne stave v teh državah.

Postopek odpiranja računa Revolut

Ustvarjanje računa Revolut je precej preprosto, kar lahko potrdi večina njegovih članov. Začeti je treba s prenosom aplikacije Revolut iz Google Play ali App Store. Kupci, ki ne vedo, kako to storiti, lahko sledijo tem korakom:

 • Obiščite uradno spletno stran Revolut
 • Vpišite njihovo telefonsko številko
 • Počakajte, da Revolut pošlje povezavo/osebno povabilo za prenos svoje aplikacije
 • Kliknite na poslano povezavo, da brezplačno prenesete aplikacijo Revolut

Igralci morajo med postopkom odpiranja računa Revolut zagotoviti različne podrobnosti. Tej vključujejo:

 • ime
 • Trenutni naslov
 • Datum rojstva
 • E-naslov

Uspešna vzpostavitev računa Revolut traja le nekaj sekund. Stave pa morajo tudi preveriti svoje račune, da so uporabne za premikanje gotovine na svoje igralniške račune in prejemanje izplačil. Običajno morajo predložiti kakovostne ali jasne fotografije svojih osebnih izkaznic, da dokažejo, da so stari 18 let ali več. To lahko traja nekaj minut ali v nekaterih primerih do dva ali tri dni.

Predvsem Revolut prihaja z več ponudbami osebnih računov. Osebni standardni račun je neverjetno priljubljen med stavami po vsem svetu. Omogoča jim naslednje:

 • Nastavite omejitev zneska, ki ga lahko položijo na svoje stavne račune v določenem času.
 • Ustvarite varčevalni trezor, da obdržite njihova izplačila, če jih ne želijo porabiti.
 • Pošljite gotovino drugim uporabnikom Revoluta

Nekateri igralci imajo tudi osebne premijske račune in osebne kovinske račune, ki imajo različne ugodnosti.

Možnosti storitev za stranke Revolut

Revolut si je ustvaril sloves, ki daje prednost zadovoljstvu strank. Eden od ukrepov, ki jih je sprejela, da bi zadovoljila raznolike potrebe svoje ciljne skupine, je, da izkoristi vrhunske agente za podporo strankam, ki so dosegljivi kadar koli v dnevu ali tednu.

Stave na ešport, ki se zanimajo za povratne informacije o tem fintech podjetju, se pritožujejo nad določenimi težavami ali iščejo pomoč glede nečesa, se lahko obrnejo na Revolutovo ekipo za podporo strankam na te načine:

Upoštevajte, da uporaba teh možnosti podpore ne zahteva enakih postopkov in ugodnosti, ki jih lahko uživate, so tudi različne. Igralci na srečo, ki uporabljajo klepet v aplikaciji, morajo na primer prenesti aplikacijo Revolut. Ta možnost je hitra in najboljša za tiste, ki iščejo takojšnje odgovore. Revolutovi zastopniki za pomoč strankam lahko trajajo nekaj minut ali ur, da odgovorijo, če se kdo odloči za uporabo e-pošte.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak