Najbolj priljubljena King of Glory stavna spletna mesta 2024

Večina igralcev ešporta je slišala za King of Glory, skrajšano kot KoG. Torej, kaj točno je? No, King of Glory je igra MOBA (Multiplayer Online Battle Arena), ki jo je razvil Tencent Holdings Ltd, eno največjih igralniških podjetij na svetu. Igra je znana pod več imeni, odvisno od geografske lokacije.

Nekatera od teh imen vključujejo Wangzhe Rongyao in Čast kraljev. Ta e-športna igra pritegne ogromno število sledilcev, zlasti na Kitajskem. To pomeni, da je ena izmed najbolj igranih esport iger v Aziji. Ena stvar, zaradi katere je KoG priljubljen med ljubitelji ešporta, je morda njegova podobnost z drugo legendarno igro, League of Legends (LoL). Ko je leta 2015 izšel KoG, je bil slednji že velika uspešnica, zato je bilo pričakovati, da bodo vse vzporednice med tema dvema naslovoma delovale v prid prvega.

Najbolj priljubljena King of Glory stavna spletna mesta 2024
Jun-ho Kim
ExpertJun-ho KimExpert
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Za kaj gre v igri?

Tako kot League of Legends tudi KoG dobro deluje na mobilnih napravah, kar omogoča igralcem, da uživajo v izkušnji od koder koli v vesolju: v pisarni, na avtobusu, doma itd. Na ta način lahko varno rečemo, da je KoG osvojil milijone src in bo tako še naprej, vsaj v bližnji prihodnosti.

Tako kot predhodnik LoL je tudi KoG's igra, v kateri se močni liki pomerijo v moštvu proti ekipi. Cilj tega je uničiti nasprotnikov kristal, bazo in stolpe. Junaki v tej igri imajo različne prednosti. Potrebujete reflekse, strategijo in celo živce, da premagate sovražnika. Videli boste junake igre, ki imajo v posesti takšne stvari, kot so orožje razdalje, blizu in uroki. Druge sposobnosti vključujejo magične napade.

Stave na King of Glory

Medtem ko KoG morda ne bo omenjen v isti sapi kot Dota 2, LoL in CS: GO v smislu priljubljenosti stav je dejstvo, da v to igro vlaga veliko število ešportnih stav. Igra je zasnovana za mobilne naprave in je namenjena milijonom igralcev, ki radi stavijo na poti.

In pri stavah na KoG ni nič tako zapletenega. Kot pri vsakem drugem esportu je vse, kar potrebujete, najti zanesljivo spletno mesto za ešportne igre; prijavite se, prijavite, izberite KoG turnir, na katerega želite staviti, in položite stavo. Vendar pa morate najprej razumeti, kako igra deluje. Iskanje Google bi vam pri tem zelo pomagalo.

Kje najti King of Glory

Ob porastu priljubljenosti KoG-ja je na stotine športnih stavnic to videlo kot odlično priložnost za zaslužek, obenem pa zabavati igralce. Stavnice niso enake; razlikujejo se v mnogih vidikih, vključno s ponujenimi kvotami in bonusi, med drugim.

Stavnice se razlikujejo tudi glede na trge stav. Medtem ko nekateri ponujajo široko paleto takih, drugi ponujajo le majhen obseg, kar omejuje igralce pri vrsti stav, ki jih lahko sklenejo. Zato morate biti pozorni na te funkcije, ko iščete spletno mesto za stave na ešport, na katerega se lahko zanesete.

Zakaj je King of Glory priljubljen?

King of Glory morda ni priljubljeno ime v ZDA, vendar je velik uspeh Kitajska. V državi je bil zelo priljubljen in ima na milijone mesečnih aktivnih igralcev. Danes KoG postaja priljubljena mobilna igra in druge države jo bodo verjetno sprejele.

Obstaja veliko razlogov, zakaj je King of Glory tako priljubljen esport na Kitajskem. Prvič, to, da je njihova lastna izdelava, veliko govori o priljubljenosti igre v državi. Vendar je veliko več kot to, vključno z izdatnimi nagradnimi skladi.

King of Glory je tudi enostavno igrati z nizkimi vstopnimi ovirami. Igralci se lahko naučijo igre v nekaj minutah, kar omogoča igralcem, da se vanjo vključijo brez predolgega čakanja. Ne glede na to, ali ste začetnik ali napreden igralec, boste lahko v kratkem času igrali in dokončali ravni. Od tam ustvarite junaka po meri, tako da izberete njegov spol, lase, barvo kože in oblačila. Nato vstopite na bojišče in premagajte svoje nasprotnike v bitkah ena proti ena.

Internetna skupnost

KoG-jevo internetno skupnost sestavljajo oboževalci, ki gledajo esport turnirje, igralci, ki dajejo stave, in profesionalni igralci, ki krasijo turnirje KoG. Skupnost na Kitajskem nenehno hitro raste in se hitro širi v druge države. To je tudi pokazatelj, kako priljubljen je KoG od svojega začetka.

Igranje King of Glory na spletu

Igranje KoG na spletu je preprosto in vključuje naslednje korake:

 • Prenos igre iz TapTap
 • Ustvarjanje računa in prijava
 • Izbira načina bitke in izbira zemljevida
 • Izberite svojega najljubšega junaka, uredite svoje sposobnosti in izberite soigralce.
 • Boriti se za zmago

Tukaj je nekaj stvari, ki jih morate vedeti, ko se vkrcate na KoG:

 • Dobro poznaj zemljevid: Če želite biti dober igralec pri King of Glory, morate dobro poznati zemljevid in se naučiti uporabljati vsako spretnost v različnih situacijah.
 • vaja: Vaja je ključ do uspeha in to velja, ko gre za igranje King of Glory, zato morate zagotoviti, da boste vložili dovolj časa v izpopolnjevanje svojih veščin in strategij, preden se podate na dejansko tekmo ali turnir.
 • Nagnite se od drugih: Izboljšajte svoje sposobnosti z gledanjem videoposnetkov o igranju drugih igralcev. Opazovanje njihovih gibov in tehnik vam bo pomagalo izboljšati svoje sposobnosti v kratkem času.

Največji igralci in ekipe King of Glory

Od leta 2022 so najvidnejši igralci KoG predvsem Kitajci, med drugim Wang Tao, Yang Tao, Huang Yaoqin in Xu Bicheng. Kar zadeva ekipe, so tukaj najbolj izstopajoče:

 • AG Super Play
 • eStar Gaming
 • Turnso Gaming
 • Rogue Warriors
 • Vrhunski ešport
 • Igranje Dynamite
 • EDward Gaming
 • Royal Never Give Up
 • Invictus Gaming
 • KT Rolster
 • G2 Esports
 • Oblak9
 • Fnatic
 • Team Liquid

Ali obstaja svetovno prvenstvo King of Glory?

da. Poznan je kot pokal svetovnih prvakov Honor of Kings. To je mednarodni turnir kjer se najboljši igralci potegujejo za svetovnega prvaka Honor of Kings. Tekmovanje organizira Tencent Games in ima dve vrsti turnirjev: ekipni in solo. Igralci in ekipe iz Azije sodelujejo na tem turnirju, da bi osvojili milijone dolarjev denarne nagrade.

Čeprav je bilo svetovno prvenstvo Honor of Kings predstavljeno kot globalni turnir, ostaja dejstvo, da je še vedno azijska zadeva, vsaj za zdaj, če so udeleženci turnirja, torej Kitajska, Malezija, Macau in Hing Kong, karkoli za iti. Vendar se število udeležencev vsako leto povečuje.

Morda je le vprašanje časa, da bo turnir pritegnil udeležence z drugih celin, vključno z Evropo in Ameriko. Kljub temu je bila Kitajska najboljša ekipa v igri, glede na to, da so moštva te države prevzele levji delež na turnirju glede na zmage.

Najboljše ekipe in igralci svetovnega pokala King of Glory

Najboljši igralci King of Glory vključujejo eStar Pro, QG Happy in Turnso Gaming, zmagovalce turnirja od njegove otvoritve leta 2018. QG Happy je turnir zmagal dvakrat, medtem ko so ostali dosegli to le enkrat. Zaenkrat so najboljši igralci Fly, Cat in NuanYang, pri čemer je Fly edini igralec, ki se je večkrat izkazal za najboljšega.

Stave na King of Glory

Morda želite staviti na KoG, vendar svoje želje ne boste mogli uresničiti brez zaupanja vredne platforme za ešportne stave. Da, stave na to igro lahko postanejo nekoliko zapletene, še posebej, če iščete določeno inkarnacijo igre. Tako boste morali zagotoviti, da športna stavnica, ki jo izberete, ponuja vaše posebne priljubljene. Od leta 2022 nekatera izmed najboljših spletnih mest za stave KoG vključujejo Loot.bet, Bet365, GGBet in Rivalry.

Loot.bet

Ker ima sloves pionirja Dota2, o tem ni dvoma Loot.bet je eden najboljših v ponudbi stav na druge ešporte, vključno s KoG. Kot sladilo vam stavnica ponuja bonuse, ki presegajo stotine dolarjev.

1xBet

Le nekaj, če ne noben, se jim približa 1xBet. Ponaša se s približno pol stoletja milijona uporabnikov pomeni, da je eden največjih trgov stav. Obstajajo pa tudi velikodušni bonusi, ki vam pomagajo začeti s KoG.

GGBET

Kako solidna platforma za stave! GGBet je eno najbolj varnih spletnih mest za stave, ki jih boste kdaj naleteli. Čeprav morda ne pridobi tako velikega števila privržencev kot Bet365, ima zaslužen ugled kot eden izmed najboljša spletna mesta za esport stave.

Sledite najboljšim ekipam King of Glory in natančno stavite

Stave na King of Glory so priljubljena zabava na Kitajskem. Obstaja veliko načinov za postavljanje stav, vendar je najboljši način, da sledite najboljšim ekipam in stavite natančno. Če iščete dobro ekipo, bi bila vaša najboljša možnost Team WE, AG Super Play, EDward Gaming, Top Esports, Turnso Gaming, Dynamite in mnogi drugi, kot je opisano prej v tej objavi. Nekatere od teh ekip so osvojile toliko turnirjev, da bi jih težko opazili. Tako predstavljajo odlično priložnost za stave in možnost za zmago.

Izkoristite internet

Svet športnih stav se je v zadnjih letih močno spremenil. Z internetom se vsak dan ustvari na stotine novih lig, dogodkov in izidov. Isti internet ima veliko informacij o ekipah/igralcih, ki vam pomagajo spremljati ekipe in natančno staviti, da boste imeli boljše možnosti za zmago. Z internetnim pripomočkom, kot je pametni telefon, preprosto poiščite ekipo na internetu in s pritiskom na gumb se bo na vašem zaslonu prikazala ključna statistika.

Prednosti in slabosti

King of Glory je ena najbolj priljubljenih iger na Kitajskem. Ima na stotine milijonov igralcev in je postal kulturni fenomen. Vendar ima KoG, tako kot druge esport igre, precej prednosti in slabosti.

Prednosti

 • Je prijazen do mobilnih naprav. Igra je zasnovana posebej za mobilne uporabnike, tako da nihče ne bo izključen iz izkušnje samo zato, ker nima prenosnika ali namizja. Zaradi tega je priročno igrati na poti.
 • Igra se nenehno spreminja v posodobitvah, zato je vedno zabavno preizkušati nove stvari.
 • King of Glory ima veliko družbenih vidikov, zaradi katerih se ljudje zabavajo s prijatelji ali neznanci

Slabosti

 • Igra je zelo tekmovalna, tako da boste morda malodušni, če ne zmagate.
 • Morda boste morali porabiti veliko časa za igranje, da postanete dobri
 • King of Glory je bil kritiziran zaradi zasvojenosti in nasilja v igri, za katero nekateri pravijo, da lahko vodi v slabe navade. Igra ima tudi starostno omejitev 18+, vendar jo mnogi otroci vseeno igrajo, ker se pretežko uprejo skušnjavi igranja s prijatelji na spletu.
 • King of Glory ni za vsakogar, ker zahteva spretnost, timsko delo in strategijo. Možnosti imajo le usposobljeni igralci, ki znajo sodelovati z drugimi za uspeh.

Razumevanje stavnih kvot King of Glory

Razumevanje možnosti zmaga na King of Glory je pomembna pri uspešnih stavah.

Stavne kvote za esport so na voljo na nekaterih spletnih mestih za esport. Najdete jih v obliki decimalnih ali ulomkov. Višje kot so kvote, manj verjetno je, da boste zmagali v stavi. Tukaj je nekaj ključnih dejavnikov, ki jih je treba upoštevati pri ogledu kvot King of Glory esport:

 • Uspešnost ekipe na nedavnih tekmovanjih - Uspešnost ekipe proti drugim ekipam v isti ligi ali skupini.
 • Trenutna forma ali zagon ekipe
 • Kvote proti drugim ekipam v isti ligi ali skupini

Na spletu lahko najdete veliko nasvetov za stave, nekatere športne stavnice pa nudijo celo napovedi KoG, ki vam pomagajo začeti. Vendar nikoli ne naredite napake in pozabite na eno stvar: kvote so vedno oblikovane v korist hiše. Torej, ko stavite na to igro, morate to storiti, zavedajoč se, da je izguba bolj resnična, kot si lahko predstavljate.

Stavni nasveti in triki

Igralci KoG potrebujejo nasvete in trike, ki jim bodo pomagali premagati hišo ali zmanjšati izgube. Če želite svoje stave dvigniti na višjo raven, vam bodo ti nasveti prišli prav.

Razumeti igro

Prva stvar, ki jo morate storiti, je, da se naučite osnov igre, preden začnete s stavami. To vam bo pomagalo razumeti, katere ekipe so močnejše ali šibkejše.

Analizirajte ekipe in igralce

Pomagalo bi analizirati, kateri ekipe in igralci imajo večje možnosti za zmago v tekmi proti drugi ekipi ali igralcu. Tako lahko sprejemate boljše odločitve pri vlaganju stav. Spremljajte novice, povezane z določenimi ekipami, in vedno izberite dobro ekipo.

Drugi nasveti, ki jih je vredno razmisliti, vključujejo:

 • Pazite na kvote in se izogibajte stavam z visokim tveganjem
 • Ne uporabljajte iger na srečo kot načina za reševanje težav
 • Ne pozabite na srečo
About the author
Jun-ho Kim
Jun-ho KimAreas of Expertise:
E-športi
About

Jun-ho Kim, južnokorejski dinamični ešportni mojster, je svetilnik znanja na EsportRankerju. Jun-ho, ki združuje analitično moč s prirojeno ljubeznijo do iger, razkriva zapleteno pletenino spletnih tekmovanj in zagotavlja igralcem, da ostanejo obveščeni in navdihnjeni.

Send email
More posts by Jun-ho Kim