Novice

February 14, 2024

8 alternativnih iger, ki jih lahko preizkusite namesto Palworlda

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Vznica Palworld je leta 2024 prevzela igralniško skupnost, a kot vsi trendi je sčasoma izzvenela. Če začenjate izgubljati zanimanje za Palworld in iščete nekaj novega, kar bi lahko preizkusili, je tukaj nekaj alternativnih iger, o katerih bi morali razmisliti:

8 alternativnih iger, ki jih lahko preizkusite namesto Palworlda

Pokémon

Pokémon je franšiza, ki je začela žanr lovljenja bitij. Ponuja izkušnjo boja in izboljševanja vaših spremljevalcev, tako kot Palworld. S svojo bogato zgodovino in dobičkonosnostjo je Pokémon obvezna igra za vse ljubitelje tega žanra. Poskusite lahko Pokémon Scarlet & Violet ali Pokémon Legends Arceus, ki ima podoben občutek kot Palworld.

Temtem

Temtem je igra MMO, ki je postala priljubljena zaradi svojega zabavnega in zvestega pristopa k žanru lovljenja bitij. Ponuja medsebojno povezan svet in je na voljo na več platformah. Če iščete igro, ki vključuje lovljenje bitij, je Temtem odlična izbira.

Ni No Kuni

Ni No Kuni, ki ga je razvil Level-5, združuje tipične elemente igranja JRPG z najboljšimi vidiki Palworlda. Vsebuje velik odprt svet, različne pošasti, s katerimi se je treba boriti, in čarobne elemente. Franšiza ponuja več iger, ki jih lahko raziskujete.

Enshrouded

Enshrouded je igra, osredotočena na preživetje, ki zahteva vašo predanost in sposobnost upravljanja vseh vidikov življenja vašega lika. Izdan je bil približno ob istem času kot Palworld in ponuja zahteven svet, kjer morate najti opremo, izdelovati predmete in ostati živ. Če uživate v igri, ki preizkuša vaše sposobnosti preživetja, je Enshrouded vredno poskusiti.

Ark: Razvito preživetje

Ark: Survival Evolved je igra, ki se osredotoča na ustvarjanje in zbiranje virov. Potopi vas v svet, poln dinozavrov, kjer morate postati učinkoviti in produktivni, da preživite. Krotenje dinozavrov je ključna značilnost igre, ki igranju doda vznemirljiv element.

Legenda o Zeldi: Solze kraljestva

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom je nagrajena igra, ki ponuja obsežen svet, poln nalog in podrobnosti. Prejela je pohvale kritikov in velja za eno najboljših iger Zelda. Če iščete igro z bogatim in poglobljenim svetom, je Tears of the Kingdom odlična izbira.

Lovec na pošasti

Monster Hunter je franšiza, ki ponuja epske bitke proti pošasti z visoko HP. Osredotoča se na izboljšanje vaše opreme in izdelovanje predmetov, ki vam bodo pomagali pri lovu. S svojimi elementi RPG in zahtevnim igranjem je Monster Hunter igra, ki vas bo pritegnila več ur.

Minecraft

Minecraft je splošno priljubljena igra, znana po igranju v peskovniku in ustvarjalnih možnostih. Prodal je milijone izvodov in ima veliko bazo igralcev. Palworld vključuje številna načela iz Minecrafta, zaradi česar je odlična alternativa za ljubitelje tega žanra.

Te igre ponujajo različne izkušnje, ki lahko premagajo hrepenenje po boju z bitji, raziskovanju obsežnih svetov in napredovanju vaših sopotnikov. Ne glede na to, ali ste ljubitelj pustolovščin z lovljenjem bitij ali pustolovščin odprtega sveta, so te alternative Palworldu vsekakor vredne poskusa.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice