Novice

February 13, 2024

Dominantni TAQ Evolvere: zmogljiv LMG za drugo sezono Warzone

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

TAQ Evolvere, LMG, predstavljen v prvi sezoni Reloaded, je težko našel svoje mesto v Warzone. Vendar pa so nedavni navdušenci končno naredili to orožje vredno obravnave.

Dominantni TAQ Evolvere: zmogljiv LMG za drugo sezono Warzone

Izboljšana zmogljivost

Raven Software je znatno izboljšal TAQ Evolvere v drugi sezoni. Povečali so njegovo največjo in najmanjšo škodo ter dodali nove vrednosti skoraj do srednje škode in dosega. Te spremembe so bile namenjene zagotavljanju, da orožje ostane učinkovito v strelskih spopadih na daljše razdalje. Kljub tem prizadevanjem se status LMG ni bistveno izboljšal.

Zmogljivi navdušenci

Da bi rešili to težavo, so razvijalci 13. februarja izdali manjšo posodobitev, ki je vključevala močne izboljšave za TAQ Evolvere. Hitrost gibanja orožja se je povečala s 4,4 metra na sekundo na 5,1, hitrost ognja pa zmanjšala na 500 vrt/min. Čeprav se lahko zdi, da je stopnja ognja nerf pomanjkljivost, je bila izravnana z izboljšanjem revije 556 Belts Magazine. Ta nabojnik ima zdaj povečano hitrost, čas ADS, prednosti hitrosti premikanja in prednost hitrosti ognja pri 857 obratih na minuto.

Prevladujoče zaroke

Tudi brez revije 556 Belts Magazine je TAQ Evolvere sila, s katero je treba računati. Po podatkih iz TrueGameData se ta LMG odlikuje v spopadih, krajših od 50 metrov, in ima impresivno hitrost ubijanja 679 ms z razdalje 49 metrov. Za primerjavo, druge vrhunske metagame puške, kot sta Holger 26 in RAM-7, imajo počasnejše hitrosti ubijanja na tem območju.

Odboj in obremenitev

Pri TAQ Evolvere povratni udarec ni zaskrbljujoč, zato je sestavljanje obremenitve še lažje. Priporočena oprema za TAQ Evolvere v drugi sezoni Warzone vključuje VT-7 Spitfire Suppressor, Corio Eagleseye 2.5x Optic, Kimura RYN-03 Vertical Grip, 7.62x51mm High Grain Strelivo in SA Kilonova Stock. Ta obremenitev se osredotoča na izboljšanje hitrosti krogle in dosega poškodb, hkrati pa zmanjša vizualni odboj.

Zaključek

Z nedavnimi izboljšavami in prevladujočo zmogljivostjo v spopadih blizu srednjega dosega postaja TAQ Evolvere priljubljena izbira med igralci Warzone. Če iščete močan LMG za drugo sezono, preizkusite TAQ Evolvere!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice