Novice

February 14, 2024

Dve glavni kvalifikacijski tekmi CDL in posodobitve Rostermanije

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Po kratkem premoru po Major One je naslednja stopnja spletnih kvalifikacij za Call of Duty League na sporedu za Major Two.

Dve glavni kvalifikacijski tekmi CDL in posodobitve Rostermanije

Rostermanija

CDL Rostermania se je začela v začetku leta 2024, ko je več ekip premešalo svoje postave po razočarajočih uvodih v sezono. Boston ni osvojil niti enega zemljevida pred domačo publiko, zato so se Breach odzvali tako, da so Asimu izpustili Capsidal. Tudi Los Angeles Thieves so naredili spremembe, Cammy in JoeDecieves so zamenjali za Nastie in Krempa.

Vegas je objavil, da Standy ni več del Legion, Seattle pa je prestopil od iLLeY, ki je imel impresivnih prvih nekaj tekem.

Spremembe lige

Med premorom je tudi sama liga doživela nekaj sprememb. Za kvalifikacijske tekme Major Two so na voljo novi hribi in drstišča Hardpoint, Rio pa je nadomestil Skidrow Search and Destroy in Terminal Hardpoint.

Dve veliki kvalifikacijski tekmi

Tukaj je prvi seznam kvalifikacijskih tekem Major Two za sezono CDL 2024:

  • Petek, 16. feb
    • Toronto Ultra proti Miami Heretics: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • New York Subliners proti Carolina Royal Ravens: 13:30 PST, 16:30 EST, 21:30 GMT
  • Sobota, 17. feb
    • Carolina Royal Ravens proti Bostonu Breach: 12:00 PST, 15:00 EST, 20:00 GMT
    • Miami Heretics proti Atlanti FaZe: 13:30 PST, 16:30 EST, 21:30 GMT
    • Seattle Surge proti New York Subliners: 15.00 PST, 18.00 EST, 23.00 GMT
  • Nedelja, 18. feb
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Zadnje novice

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC
2024-04-10

Raging Bolt: The New King of Pokémon Metagame VGC

Novice