Novice

February 12, 2024

Fortnite's Reaper's Showtime Emote: Poklon hotelu Hazbin

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Vsake toliko časa novo čustvo Fortnite prevzame igro. Točno to je "Reaper's Showtime". Plesno čustvo za 300 V-Bucks se je v trgovini Fortnite pojavilo 11. februarja in vsi, ki so igrali igro in jo videli v trgovini, so iskali več informacij. Reaper's Showtime se pojavlja v urah po izidu, toda kaj je to in za kaj gre?

Fortnite's Reaper's Showtime Emote: Poklon hotelu Hazbin

Izvor Emote

Čustvo Reaper's Showtime v Fortniteju je poklon animirani seriji Prime Video, Hazbin Hotel in liku z imenom Alastor AKA "Radijski demon". Hazbin Hotel je premierno predstavil pilot leta 2019, celotna sezona pa je debitirala januarja 2024. Pesem, predstavljena v emotu, je pesem oboževalcev z naslovom "Insane", avtorjev Black Gryph0n in Baasik, ki jo je potrdil ustvarjalec oddaje .

Opis Hazbin Hotel

"Hazbin Hotel je zgodba o Charlie, princesi pekla, ki sledi svojemu na videz nemogočemu cilju rehabilitacije demonov, da bi na miren način zmanjšala prenaseljenost v svojem kraljestvu," piše v opisu oddaje Fandom Wiki. Oddaja je pravkar končala svojo prvo sezono s finalom 2. februarja 2024, druga sezona pa je že potrjena. Oddaja je postala priljubljena od izdaje svoje prve sezone in vseh osem epizod je zdaj mogoče pretakati na Prime Video.

Zaključek

Čustvo Fortnite "Reaper's Showtime" je poklon animirani seriji Hazbin Hotel in njenemu liku Alastorju. Čustvo, ki je na voljo za 300 V-Bucks, vsebuje pesem "Insane", ki so jo ustvarili oboževalci Black Gryph0na in Baasika. Hazbin Hotel pripoveduje zgodbo o Charlie, princesi pekla, in njenem cilju rehabilitacije demonov. Prva sezona oddaje se je pred kratkim zaključila, druga sezona pa je potrjena. Oboževalci serije lahko uživajo v čustvih in pesmi, medtem ko čakajo na nove epizode. Pretakajte vseh osem epizod Hazbin Hotel na Prime Video.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice