Novice

October 28, 2023

G2 proti BLG: Worlds 2023 Swiss Stage Showdown

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Za G2 in BLG je trenutek do-or-die, ko se pomerita v zadnjem krogu Worlds 2023 Swiss Stage. Kdo bo napredoval v naslednjo stopnjo? Razčlenimo ga.

G2 proti BLG: Worlds 2023 Swiss Stage Showdown

Pregled

G2 in BLG se bosta pomerila v zadnji seriji Bo3 švicarskega odra, da bi si zagotovila mesto v izločilnem delu. Kljub močnemu začetku obeh ekip sta v odločilni seriji pokazali nekaj slabosti.

Izzivi G2

Zdi se, da ima G2 nekaj težav s pripravo osnutka. V svoji seriji proti NRG in Gen.G so se trudili upočasniti igro in čakati na prave skoke moči. NRG se je izkazala za močnejšo in bolj proaktivno, izziv pa je predstavljal tudi Gen.G. G2 mora obravnavati ta vprašanja v seriji proti BLG.

Uspešnost BLG

BLG je imel spodoben nastop proti T1, vendar ni uspel premagati korejske ekipe. Nepripravljene jih je ujel izbranec Tahma Kencha in v drugi tekmi se niso uspeli prilagoditi. Poleg tega je bilo nekaj primerov pretiranega iztegovanja in pomanjkanja koordinacije v ključnih moštvenih dvobojih.

Ključni dejavniki

Izid dvoboja bo močno odvisen od sestave ekip. Meta branje BLG je solidno in lahko se učijo iz svojih izkušenj proti T1. G2 pa mora biti bolj proaktiven in najti načine za zmago v zgodnji igri. Dvoboj na spodnji stezi bo ključnega pomena za Hansa Sama in Mikyxa.

Napoved

Težko je napovedati izid zaradi pomembnosti izbire strani. Vendar pa pričakujem tesno serijo z zmago 2-1 za obe strani. BLG ima morda rahlo prednost zaradi svojih na splošno boljših osnutkov.

Napoved: G2 1 – 2 BLG

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice