Novice

November 17, 2023

Grubby: od Warcraft 3 Legend do Dota 2 Immortal Rank

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Grubby, znani veteran e-športa, je pred kratkim dosegel prestižni naziv Immortal v igri Dota 2. Ta izjemen podvig prikazuje njegov prehod od starejšega igralca in igralca Warcraft 3 do absolutnega gigachada Dota 2.

Grubby: od Warcraft 3 Legend do Dota 2 Immortal Rank

Grubbyjevo ozadje

Grubby ima impresivno zgodovino v Warcraftu 3, z 38 naslovi LAN in šestimi svetovnimi prvenstvi. Igral je za vrhunske ekipe, kot so 4Kings, Evil Geniuses in MeetYourMakers. Po upokojitvi iz poklicnega igranja je ostal aktiven v skupnosti iger, pri čemer se je osredotočil na pretakanje in kasting za igre, kot sta Heroes of the Storm in Age of Empires.

Prehod na Dota 2

Lansko leto se je Grubby odločil preusmeriti na Doto 2, odločitev, ki se je izkazala za plodno. Njegova pot do Immortal ranga se je začela pri 680 MMR (Herald rank) septembra 2022 in se je povzpel na impresivnih 5643 MMR. Ta dosledna zmogljivost in prilagodljivost v igri sta poželi občudovanje oboževalcev in igralcev.

Prihodnje možnosti

Z njegovim dosežkom, da je dosegel status Immortal, se porajajo vprašanja o Grubbyjevi prihodnosti v profesionalni Doti 2. Čeprav je malo verjetno, da bo postal profesionalec, obstajajo špekulacije, da bo morda nadaljeval kariero v kastingu ali postal gostitelj dogodkov Dota 2. Poleg tega obstaja možnost, da se preizkusi v tekmovalnem igranju na amaterski ravni, potencialno pa bo igral z Jannejem 'Gorgc' Stefanovskim, ki trenutno igra za Team Bald Reborn.

Grubbyjeve spretnosti v Doti 2

Grubbyjevo strokovno znanje, izpiljeno v Warcraftu 3, se je izkazalo za koristno v Doti 2, zlasti njegove sposobnosti z mikro težkimi junaki. Njegova sposobnost z lahkoto obvladati zapletene junake mu je pomagala, da se je hitreje povzpel po lestvici. Še vedno je treba videti, ali se bo Grubby še naprej vzpenjal po lestvici in si prizadeval za 10K ali 12K MMR.

Zaključek

Ne glede na to, ali se Grubby odloči za kasting kariero ali še naprej blesti pri pretakanju in ustvarjanju vsebine, njegovi dosežki v Doti 2 dodajajo impresivno poglavje njegovi že tako ugledni ešportni zapuščini. Njegova prisotnost na sceni Dota 2 prinaša svež pogled in talent, ki je zelo potreben.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice