Novice

November 1, 2023

Honkai: Star Rail sponzorira kitajske ekipe na TI12, ponuja nagrade Stellar Jade

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Honkai: Star Rail, priznana vesoljsko-fantastična RPG, ki jo je razvil HoYoverse, je sponzorirala obe kitajski ekipi za The International 2023 (TI12). Kot del promocije so vodili kampanjo, ki je igralcem ponujala "brezplačen" Stellar Jade glede na to, kako so se ekipe uvrstile na dogodek.

Honkai: Star Rail sponzorira kitajske ekipe na TI12, ponuja nagrade Stellar Jade

Nagrade Stellar Jade

Na podlagi kampanje bi igralci prejeli med 100 in 1000 Stellar Jade, odvisno od uspešnosti Azure Ray ali LGD Gaming. Ali bi se vrednosti seštevale, če bi se obe ekipi uvrstili znotraj točk, ni bilo določeno.

LGD Gaming in Azure Ray sta končala na 3. oziroma 5. mestu, kar pomeni, da bo moral Honkai: Star Rail igralcem izplačati vsaj 600 in morda 1100 Stellar Jade.

Podrobnosti o sponzorstvu

Obseg dogovorov obeh ekip s Honkai: Star Rail ostaja nerazkrit, čeprav je bila blagovna znamka Honkai: Star Rail vidno prikazana na dresih obeh ekip.

"LGD Gaming in Honkai: Star Rail sta uradno dosegla sodelovanje! Honkai: Star Rail bo sponzoriral oddelek LGD Dota 2 za tekmovanje v TI 2023. Naj nas to potovanje vodi proti zvezdam!" - se je glasil prevod objave LGD.

Podelitev nagrad

Nagrade se delijo od danes do 15. novembra do 6:00 zjutraj in so na voljo prek poštnega sistema v igri.

Honkai: edinstven pristop Star Raila

Treba je omeniti, da je neobičajno, da mobilna igra, kot je Honkai: Star Rail, sponzorira ešportne ekipe. Igra sploh ne ponuja načina PvP in je izključno netekmovalna zabava PvE. Vendar pa se to sponzorstvo ujema z slovesom HoYoverse kot enega vodilnih kitajskih razvijalcev iger in ponuja priložnost za promocijo igre na prestižnem ešportnem dogodku. Dolgoročni načrti za sponzorstvo Honkai: Star Rail za esports so še vedno nejasni, vendar bo zagotovo izpostavilo ljubitelje diehard Dota 2 žanru mobilnih iger.

Nova sodelovanja na sceni Dota 2

Z ukinitvijo Dota Pro Circuit v prihodnjem letu bodo turnirji tretjih oseb morda postali bolj razširjeni v domeni esports Dota 2. To odpira možnost, da igre, kot sta Honkai: Star Rail in Genshin Impact, še ena igra, ki jo je razvil HoYoverse, ne le sponzorirajo ekipe, ampak tudi celotne turnirje Dota 2. Ta sponzorstva bi lahko nakazovala vse večje prekrivanje naslovov priložnostnih iger in sektorja e-športov.

Ta vpliv je dodatno razviden iz navdušenja nad temi mobilnimi igrami v skupnosti Dota 2. Profesionalni igralec Wang "Ame" Chunyu je predstavil cosplay lika Genshin Impact, Childe, v začetku tega leta, igralec VALORANT pa je celo izgubil tekmo, da bi dal prednost igranju Honkai: Star Rail.

Zadnje novice

Optimizirajte svoje igranje VALORANT s smešnimi križci
2023-11-26

Optimizirajte svoje igranje VALORANT s smešnimi križci

Novice