Novice

October 29, 2023

Intenzivna bitka v velikem finalu igre Dota 2: Team Spirit proti Gaimin Gladiators

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Po treh dolgih vikendih je končno napočil čas za mednarodni veliki finale igre Dota 2. To je bitka evropskih titanov, saj se morajo prejšnji prvaki Team Spirit pomeriti z Gaimin Gladiators. Veliko iger na tej ravni se zmaga in izgubi samo na naborih. Vsak osnutek velikega finala bomo spremljali v živo in dajali svoje napovedi.

Intenzivna bitka v velikem finalu igre Dota 2: Team Spirit proti Gaimin Gladiators

Razburljiva serija Dota

To naj bi bila ena najbolj razburljivih serij Dota leta. Obe ekipi sta resnično na vrhuncu svoje igre. Ne bi bilo presenetljivo, če bi šlo na 5 iger in je težko reči, kdo bo zmagal.

Timski duh pri TI12

Team Spirit je resnično prevladoval na tem turnirju in je bil prva ekipa, ki se je uvrstila v veliki finale The International Dota 2. Niso izgubili niti ene serije in so izpadli le v nekaj posameznih igrah. Številne ekipe se resnično bojijo pomeriti z Yatorojem, in to z dobrim razlogom.

Medtem ko je poudarek pogosto na Spiritovih nosilcih, je njun podporni duo Mira in Miposhka eden najboljših v igri. Dolgo bo trajalo, da bo kdorkoli pozabil na Miposhkino igro, s katero zmaguje Enchantress na tem turnirju.

Postajajo vedno močnejši in čeprav bo Gaimin Gladiators njihov najtežji boj doslej, če jih kdo lahko premaga, je to Team Spirit.

Gladiatorji Gaimin so Titani TI

Gaimin Gladiators so ena najbolj impresivnih ekip v zgodovini Dote. Zmagali so na vseh Major in DreamLeagueh, premagali pa so tudi Liquid v nižjem razredu. Medtem ko oboževalci priznavajo njihove dosežke, so mnogi utrujeni od gledanja zmag na vsakem velikem finalu. Lahko to storijo še enkrat?

Vse oči so bile večino leta uprte v srednjega igralca Quinna, a zdi se, da je Dyrachyo tisti, ki ga je treba opazovati. Izjemno nadarjen igralec z ogromnim številom junakov bi moral imeti v svojih škornjih tudi najboljše tresenje.

Če bi morali napovedati, bi rekli, da bi Team Spirit moral biti sposoben izvleči zmago. Niso izgubili velikega finala, če le so prišli tako daleč. Ne glede na izid se bo ta finale zagotovo zapisal v zgodovino Dote.

Mednarodni nabori velikega finala Dota 2

1. igra – 14:00 PDT / 17:00 EDT / 21:00 GMT / 22:00 CET

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice