Novice

November 9, 2023

Jonesyjeva vrnitev: Prihodnost igre Fortnite OG

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Fortnite Jonesy je najbolj ikoničen lik v igri, ki ga priznavajo igralci po vsem svetu. Ker je osrednji lik igre Fortnite, je veliko igralcev radovednih, ali se bo Jonesy vrnil v Fortnite OG.

Jonesyjeva vrnitev: Prihodnost igre Fortnite OG

Jonesyjevo potovanje

Jonesy se je prvič pojavil v 1. poglavju igre kot privzeti lik. Sprva je bil le eden izmed mnogih likov, med katerimi so igralci lahko izbirali, če niso imeli kože. Vendar je sčasoma Jonesy pridobil na priljubljenosti in postal sestavni del izročila Fortnite. Prejel je dodatne preobleke in različice, ki so osvojile srca oboževalcev.

Prihodnost Jonesyja

V 2. poglavju je Jonesy prevzel pomembno vlogo agenta Jonesa. Pojavil se je v več različicah in zasedel celo eno POI. Vendar pa v 3. poglavju ni igral pomembne vloge v izročilu igre, zaradi česar se oboževalci sprašujejo, ali se bo vrnil za oživitev sezone OG.

Jonesyjeva prisotnost

Čeprav se Jonesy morda ne bo pojavil na zemljevidu kot NPC, je zelo verjetno, da bo med sezono v trgovini v igri predstavljena nova različica Jonesyja. Te različice lika so vedno priljubljene med igralci in vrnitev v 1. poglavje se zdi verjetna.

Dogodek Revival

Pričakuje se, da se bo sezona OG Fortnite v poglavju 4 zaključila z razburljivim dogodkom v igri. Možno je, da bo agent Jonesy ali druga različica lika igrala ključno vlogo v tem dogodku, saj bo igralce popeljala nazaj v črno luknjo in odprla novo poglavje Fortnite.

Skratka, čeprav je Jonesyjeva vrnitev v Fortnite OG negotova, njegovega vpliva na zgodovino in priljubljenost igre ni mogoče zanikati. Oboževalci nestrpno pričakujejo vse novice ali posodobitve v zvezi z njegovim potencialnim povratkom.

Zadnje novice

Fortnite Eminem Crossover: dogodek Big Bang in uspešnost v igri
2023-11-23

Fortnite Eminem Crossover: dogodek Big Bang in uspešnost v igri

Novice