Novice

February 15, 2024

Kako pridobiti izolacijski gniodin za izdelavo epske opreme v WoW Classic

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Uvod

Izolacijski gniodin je dragocen material za izdelavo v World of Warcraft Classic Season of Discovery. Uporablja se za ustvarjanje opreme epske kakovosti v usnjarstvu in krojaštvu. Ta vodnik vam bo ponudil dva načina za pridobitev izolacijskega gniodina.

Kako pridobiti izolacijski gniodin za izdelavo epske opreme v WoW Classic

1. način: Nakup pri dražbeni hiši

Eden od načinov za pridobitev izolacijskega gniodina je nakup v dražbeni hiši. Vendar je pomembno upoštevati, da je ta metoda lahko precej draga, saj se cene gibljejo okoli 40 gold na kraljestvu Crusader Strike (EU). Poleg tega boste morali zbrati tudi druge redke materiale, kot sta Hyperconductive Arcano-Filament in Faintly Glowing Leather, kar lahko dodatno poveča stroške.

2. način: Izdelajte ga sami

Druga možnost je, da pridobite recept in sami izdelate izolacijski gniodin. Recept lahko kupite pri Ziri "The Wrench" Littlesprocket, ki ga najdete v The Clean Zone v Gnomereganu. Da pridete do nje, vstopite v Gnomeregan in se premaknite na levo stran od vhoda. Vstopite v drugi prehod in sledite stopnicam, ki vodijo navzdol. V veliki sobi, polni gnomov, boste našli Zirija. Govorite z njo in prodala vam bo recept za 15 gold. Ko imate recept, lahko izdelate izolacijski gniodin z eno osvinčeno vialo in petimi zaboji okužene raztopine gniodina.

Zaključek

Izolacijski gniodin je ključen material za izdelavo močne opreme v WoW Classic Season of Discovery. Ne glede na to, ali se odločite, da ga kupite pri dražbeni hiši ali ga izdelate sami, vas bo pridobitev izolacijskega gniodina približala pridobitvi najboljših predmetov v reži. Razmislite o svojih možnostih in izberite tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam in virom.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice