Novice

February 13, 2024

Kako spojiti Daisoujouja z Regenerate 3 v Persona 3 Reload

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

V Persona 3 Reload Elizabeth igralcem dodeli vrsto zahtev, v zahtevi 72 pa so igralci zadolženi za spajanje Daisoujouja z veščino Regenerate 3. Ta zahteva je sedma v seriji Elizabeth fusion in je razmeroma enostavna v primerjavi z drugimi. Za izpolnitev te zahteve morajo igralci imeti pravilni dve osebi in biti vsaj 59. stopnje.

Kako spojiti Daisoujouja z Regenerate 3 v Persona 3 Reload

Če želite spojiti Daisoujouja z Regenerate 3, lahko igralci združijo osebnosti neposredno ali pa uporabijo kartico spretnosti. Kartice spretnosti za Regenerate 3 lahko najdete v Tartarju ali kupite pri Mayoido Antiques. Priporočljivo je, da podvojite kartico spretnosti podnevi v svetišču Inari v Naganakiju, preden jo uporabite.

Če se igralci odločijo za neposredno spajanje oseb, je priporočljivo uporabiti osebo Suzaku (55). Suzaku se nauči Regenerate 3 na stopnji 56, tako da lahko igralci zlahka pridobijo to veščino, če so se pogovarjali z Bebe in se uvrstili navzgor v Temperance Social Link. Suzaku je mogoče dobiti z zlivanjem Rangde in Sukuba. Če igralci nimajo točno teh Person, lahko poskusijo uporabiti druge iz iste Arcane na podobni ravni.

Ko igralci uspešno spojijo Daisoujou z Regenerate 3, morajo zapustiti Velvet Room in se pogovoriti z Elizabeth, preden nadaljujejo z naslednjim nizom zahtev.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 $

Zadnje novice

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11
2024-04-25

Več kot 100 igralcev, ki se bodo spopadli v prvem pokalu Golden Spatula za regijo EMEA, TFT Set 11

Novice